reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

devi mam podobne obawy. I niestety chyba nas nie opuszczą...

Wy nie macie siły na cokolwieka, a ja latam, sprzątam, gotuję, piekę, wieszam firanki...nie pytajcie skąd mam na to siłę- nie wiem:shocked2:
Zostało mi jeszcze odkurzanie i mycie podłóg, a tu mój kręgosłup może odmówić współpracy...

karola ja nigdy bym nie pomyślała, że zakupię zwykły bawełniany stanik:no: i to nie mierząc go, ale kupiłam, trafiłam z rozmiarem i jestem zadowolona. Może jeszcze skuszę się na ten od devi, ale to już jak mały będzie i ocenie sytuację...

reklama
karoloaola chyba Ci sie wlaczył syndrom wicia gniazda :-D
Mucha Ty, Ty nie powiem co... :-D jeszcze będziesz sie prosic o sen z naszym udziałem. :-D
A ja dzis mam dzien spania :szok: juz druga drzemke zaliczylam w ciagu tego dnia.

Właśnie wróciłam z zakupów-wszystko na odpowiednim wątku. Padam na twarz, jestem tak zmęczona, że ledwo dycham. Ale co tam siedzę i piszę na BB zamiast się położyć. Mążek skręca komodę. Podziwiam was za to sprzątanie, myślenie o tym mnie męczy, Ł by mi nie pozwolił na nic. Ale powoli w przyszłym tygodniu coś będę sprzątać. Brzuch mam taaaak wielki, że dzisiaj jak jadałam musiałam sobie na nim serwetkę położyć bo groziło uświnieniem zanim doniosłabym z talerza do buzi. I to było super posunięcie bo za chwilę miałam wszystko na brzuchu.

szuszu witam w klubie.... mnie też wszystko boli... juz nawet nie mam siły narzekać bo za dużo tego.... A co się ruszę to stękam jak stara babcia...
Przyjmijcie mnie do tego klubu - spełniam wszystkie wymagania, może nawet więcej:D

Co do sikania- to ja sikam co 20 min- wieczorem częściej- jak gdzieś jadę na miasto to tak trasę ustalam że od WC do WC- to jest koszmar.W nocy też co chwila muszę wstawać. Mam tak od daaawna.

Devi- co do strachu to to ja mam tak samo jak ty + panicznie boję się porodu. Cesarki bym się nie bała. SN to dla mnie rzeźnia. Jakaś jestem nieżyciowa bo nie umiałam się zakręcić by mieć CC. :/ A teraz cierp ciało....

Karola- dzisiaj kupiłam sobie taki zwykły "antygwałtowy" stanior. Będzie do szpitala i po domu póki nie ustabilizuje mi się laktacja. Mąż powiedział, że później idziemy do jakiegoś sklepu i zakupi mi taki jakiś sexi:D

Koleżanka urodziła wczoraj po 12 jutro jadę do niej do szpitala bo chciała. Piotrek zdrowy, sprawdzają go dokładnie bo jakieś tam były małe komplikacje ale obydwoje szczęśliwi i zmeczeni

Ostatnia edycja:
karoloaola chyba Ci sie wlaczył syndrom wicia gniazda :-D
Mucha Ty, Ty nie powiem co... :-D jeszcze będziesz sie prosic o sen z naszym udziałem. :-D
A ja dzis mam dzien spania :szok: juz druga drzemke zaliczylam w ciagu tego dnia.

ja też:) własnie się przebudziłam z drugiej drzemki:)

Przyjmijcie mnie do tego klubu - spełniam wszystkie wymagania, może nawet więcej:D
Co do sikania- to ja sikam co 20 min- wieczorem częściej- jak gdzieś jadę na miasto to tak trasę ustalam że od WC do WC- to jest koszmar.W nocy też co chwila muszę wstawać. Mam tak od daaawna.

przyjmujemy:)

a co do sikania to znam chyba wszystkie miejskie szalety w Krakowie:)

ja też jak jeszcze ruszałam się po mieście to wpadałam do sklepów i oznajmiałam Paniom ekspedientkom że muszę skorzystać z toalety - nawet nie pytałam bo nie pzryjełabym odpowiedzi odmownej:-)

Cześć "sikaczki" :-D

Akutan, super, że zakupy się udały. Widzę, że Twój mąż też z tych idealnych ;-)

A ja dziś wysprzątałam chatę i musiałam wziąć apap, bo mi kręgosłup odmówił posłuszeństwa. Ostatnio się żaliłam, że młoda się mniej rusza, to od wczoraj mam za swoje. Ładuje mnie kolaniskami, że szok. Brzuch mi się opuścił i mam cholerną lustrzyce. O matko, jak ja się dziś nagimnastykowałam, żeby se ogolić ;-) Makabra.

reklama
Cześć Kobietki !! :tak:

Dla tych które maja lenia : Ja tak jak saga już tydzień leje na wszystko bo jestem jak nie podlany kwiatuszek :)-):-):-) ale się określiłam :szok: ). Także nie martwcie się może tak poprostu pod koniec jest - przynajmniej sobie tak tłumacze :-) !!!

Ja spędzam weekend z męzem <hura> ma wolne :tak:. Aż człowiekowi lżej. Dzisiaj zrobił obiadek posprzątał i wogóle ;-) ...

Pozdrawiam Was!! Bede zaglądać - później spróbuje troszke nadrobić :-) Buziole ;-)

Do góry