reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

takie naklejki się przydają jak idziesz chodnikiem z wózkiem i nie możesz przejechać bo jakiś pajac swoje auto zaparkuje na cały chodnik i nie masz jak przejechać ;-)

reklama
Witam ponownie.

Sylvi Igorek już nie taki malutki, no i przystojniak z niego jak się patrzy:-)

Akutan
następnym razem bez nerwów poobijaj głąbowi furę, potem jeszcze wysiądź i porysuj czymś ostrym.

Lana nie szalej tak bo n porodówce lekarze mają gapić się na Twoją dolną część ciała;-)

Malgo000
udanej imprezki a na porodówkę weź jeszcze prostownicę, ja miałam:-D

W dniu dzisiejszym u Dominika wszytko dobrze. Wprawdzie waga spadła mu o 30g ale to po ostawieniu glukozy i za 2-3 dni ma znowu zacząć przybierać. Poprawiły się mu też troszkę parametry życiowe. Najpierw 2h kangurował ze mną a potem kolejne 2 z tarą:-)

tonya tu są jeszcze inne parkujezglowa.pl ogólnie to o tej akcji slyszałam w tv , bo straż miejska mało mandatów wypisuje za zle parkowanie, a dzwonić czekać aż przyjadą , a jak przyjada to może auta już nie być . ludzie wymyślają takie naklejki i jak dostaniesz raz czy drugi to może pomyśli że źle coś robi.

mucha, ja chcialam ale nie moge ze wzagledu na mame. Chce byc ze mna na porodowce a nie mowi ani slowa po angielsku a gdybysmy sie zdecydowali, to wszystko musialoby byc po en. Jeszcze sie po cichu zastanawiam, troche mi szkoda takiej okazji odpuscic! Zwlaszcza, ze odrosty zrobione! :-D

Malgo00 wywal mamę ;-) Nie no żartuję. Ale nie dziwię się, że jesteś 'w potrzasku'.

Tak a propos, to dzisiaj wymyśliłam że pofarbuję sama sobie włosy (od kilku lat robię to tylko u fryzjera), a dopiero po porodzie(przed weselem) pójdę do fryzjera na jakiś kolor i coś tam. No i pojechałam do sklepu po farbę. Już miałam wymyśloną jaką. Wróciłam TYLKO z budyniem(którego nie zamierzałam kupić) i bez farby bo zapomniałam o niej kompletnie :|:|:|:|:|

dominic ekstra informacje, malutki jest bradzo sily :))) aby tak dalej.
Saga my we 3 dzien po dniu sie posypiemy,a moze w ten sam :))
Mnie nie dawno tez ktos tak zastawil ze nie moglam wejsc drzwiami od kierowcy a od pasazera nie przecisnelam sie wiec poszlam na zakupy a mialam ochote ochrzanic madrego kierowce

reklama
Do góry