reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hejka
chyba od ponad godziny was nadrabiam
no i znow pisaly o seksie echh.... moze ja jakas zboczona jestem ale za kazdym razem jak ktos gada o seksie, np ostatnio w weekend na grillu albo wy tu na forum to mi sie ryczec chce bo u mnie posucha.... i nie dlatego bo nie moge( to by jeszcze bylo do wytrzymania) ale dlatego ze moj maz nie chce, tzn chce...ale jak mala juz bedzie na swiecie :-(

nie wiem co mialam ktorej napisac...
chyba ze zmeczenia....

a tak w ogole czegos nie doczytalam na forum czy jak - dawno nie widzialam oli.B - ktos cos wie?

NIE RODZE...
choc moje samopoczucie dzis mega dziwne na zmiane placze heftam jem smieje sie wqrzam masakra jakas, pojedyncze skurcze mnie lapaly macica sie stawiaa i maly dzis rumpluje niemozliwie.. do tego moglaabym caly czas ssiedziec na kiblu i silkac;/wrocilismy z rowerkow wlasnie bo u nas wiejska potancowa od dzis do niedzieli wiec bylismy zobaczyc co tam....a pytalam bo ciekawa jestem czy dam rade to zczaic.../??/
Anka tez bede 3 mac kciuki...
Mucha nie obrazlam sie co ty:p
a sutki jak mam chwile podrazniam <lol>:-)
ide lezec bo tyle nocek mam w plecy ;/

sagaa, a nie mówiłam ?! :-D
Na pewno rozpoznasz, może nie na samym początku, ale jak zaczną dawać w kość ;-). Poza tym może najpierw odejdą wody to już w ogóle bez problemu. I życzę, żeby Twoje zabiegi pomogły.

Aankaa84 po cesarce to musisz sobie troszkę z mlekiem pomóc. Ja na drugi dzień po cc wycisnęłam raptem parę kropli, na kolejny już kilka ml i tak za każdym razem więcej. Ważne aby masować piersi, ja dodatkowo wsuwam herbatkę laktacyjną. Jeżeli będziesz mieć synka przy sobie to pobudzać będziesz laktację przystawiając go do piersi.

Dominic trzymamy kazdego dnia kciuki za Ciebie i DOMINICZKA, niech rosnie zdrowo!

SYLVI sliczny ten Twoj Igorek, i jaki duzy!

AANKAA bedziemy trzymac wielkie kciuki, i mysle ze na poczatek powinno wystarczyc co zapakowalas a jak Ci powiedza co i jak i ile bedziesz lezec w szpitalu przed cesarka, to maz Ci dowiedzie co bedziesz potrzebowac!

Kurcze SAGAA ja u CIebie czuje ze to tuz tuz..
no i laski nie zapominajmy: wczoraj lub dzis jest/ byla pelnia a to cos znaczy..

susumali, dzisiaj rano (sprawdzałam w kalendarzu faz księżyca). I z ciekawości poczytałam o tym w necie, i jest teoria że niby największy wysyp jest 2-3 dni po pełni.

No i wiecie co?? Sprawdziłam. Pełnia była 26.06.10 o 11.30, a ja urodziłam 28 :O:O:O I też przed terminem, zaczynam wierzyć w jakieś głupoty :-D. Kolejna pełnia 13.08, mówilam że urodzę 15-16.08 ?:-D

To może i ja się załapię na rozwiązanie tydzień wcześniej. Kurna ale jak pomyślę, że to jeszcze miesiąc ...
Kurcze mały wchodzi mi pod żebra:dry:

susumali, dzisiaj rano (sprawdzałam w kalendarzu faz księżyca). I z ciekawości poczytałam o tym w necie, i jest teoria że niby największy wysyp jest 2-3 dni po pełni.

No i wiecie co?? Sprawdziłam. Pełnia była 26.06.10 o 11.30, a ja urodziłam 28 :O:O:O I też przed terminem, zaczynam wierzyć w jakieś głupoty :-D. Kolejna pełnia 13.08, mówilam że urodzę 15-16.08 ?:-D

ee tam glupoty, toz to prawdy ludowe...kurcze ja mam termin na 20.08 ale nie wiem czemu ale czuje ze urodze 15.08 ...bez sensu, moge sobie czuc, no ale czuje....
mowisz MUCHa ze przez weekend jeszcze sie tu nic nie rozkreci?

reklama
Dzień dobry!
przeczytałam w końcu te 500 stron co napisałyście wczoraj i już zapomniałam co komu napisać...

sylvib Igorek cudny. i jaki duży:)

dominic trzymam za Was kciuki. A ty bardzo dzielna jesteś:)

ania za Ciebie trzymam podwójnie. Informuj nas proszę na bieżąco bo będziemy się martwić...

i więcej nie pamiętam....

o mucha, a Tobie się nic wczoraj nie działo?? Niemożliwe...:-D

Do góry