reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jeśli masz czas to poczekaj aż pojawi się mucha- ona Cię może zaprosić tylko, bo i w wiadomości Ci nie umiem wysłać bo za dużo znaków.
Mucha gdzie jesteś?

Ooo przyleciała...;-)

reklama
Sylvi jaki słodki ten Twój synuś - cudeńko prawdziwe. Dobrze słyszec takie pozytywne wieści, oby rósł i mężniał jak najszybciej, żebyś mogła mieć go w domu blisko siebie :-)

Malgoo udanej imprezki. Też Ci jej zazdroszczę ;-)

Sagaa jak skurcze są tylko przepowiadające to zmiana pozycji ciała, aktywność, albo ciepła kąpiel powodują, że skurcze słabną. Jak się wzmacniają to znaczy, że zaczął się poród. A co, już coś czujesz????

sagaa- skurcze porodowe to takie podczas których nie jestes wstanie skupic sie na niczym innym tylko na skurczu i tak jak pisze Tonya zmiana pozcycja, cieply prysznic nie pomaga i kazdy naspetny ponoc jest intesywniejszy

Lana, dobry plan. Juz nas widze takie gwiazdy na porodowce, cale zrobione, z golymi dupami, spocone i zdyszane :-D Ale za to gotowe do sesji "po". Musze tylko pamietac, zeby w pospiechu jakis puder spakowac! Mysle tez nas suszarka :confused:

Lana, dobry plan. Juz nas widze takie gwiazdy na porodowce, cale zrobione, z golymi dupami, spocone i zdyszane :-D Ale za to gotowe do sesji "po". Musze tylko pamietac, zeby w pospiechu jakis puder spakowac! Mysle tez nas suszarka :confused:
Malgo000 ja mam cc i nie będę spocona i zdyszana :-Dchyba ,że posrana ze strachu coś mi się tak wydaje:-D ale za to laski będziemy a co tam :-D .Kochana ja całą kosmetyczkę zabieram z pudrem włącznie :-D

reklama
Do góry