reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mucha nie każdy wchodzi na demotywatory :-p dla mnie najnowszym odkryciem jest wiocha.pl , masakra jak pokazują głupotę ludzi, i czasem jak oglądam to się boję o to jak to będzie jak córka będzie dorastać!

reklama
Szuszu, nie. Demotywatorów już nie oglądam bo zrobiły się mega suchary. Teraz mam przegląd całego internetu na mistrzowie.org :-D
I już mi nie wypominaj mojego ubytku! :-D :-D

edit. agulalula na wiochę jak wejdę, to przysięgam 3 strony i wyłączam bo normalnie mi słabo i nie wierzę że tacy ludzie istnieją

szuszu, wolę fakta :-D :-D. Nie śmieję się, bo moja babcia, jak ją kiedyś 'wyśmiałam' że to czyta, to mi powiedziała, że tam jest najprawdziwsza prawda, i to najlepsza gazeta bo tam jest WSZYSTKO :O:O:O:O

sagaa na pewno tarmosi sutki, nie przeszkadzajcie jej! :-D. <nie złość się o to:-D >

agulalula -matko jedyna są super chyba się skuszę i kupię :-D:-D:-D

mnie też po tym co dzisiaj mnie spotkało korci aby to kupić:D te z łosiem są świetne

Wróciłam TYLKO z budyniem(którego nie zamierzałam kupić) i bez farby bo zapomniałam o niej kompletnie :|:|:|:|:|
się uśmiałam, hehe dobre, u mnie tak często się teraz zdarza

Dominic
- fajnie, że coraz lepiej. Oby tak dalej. Myślę o was.

A od mojej koleżanki nadal nie ma żadnych wieści. Czekam....i się okropnie przejmuję

mucha te 14 latki co maja zdjecia na fotka.pl w bieliznie mnie przerażają :-( no i te ryczące 50-tki w bialych kozaczkach ... nie wiem co gorsze to że czeka mnie przyglądanie się dorastającej córce czy nie robi głupot czy to że może mi dowalić na starość i będe chciała być atrakcyjna na siłe :-D

szuszu nawet nie jest zle, nie denerwuje sie jeszcze. jestem spakowana tylko mam maly problem nie wiem jak mam zrobic bo tak mam swoja torbe i malenstwa z tym ze Igora tobra jest duza ze wzg na to ze bedziemy dluzej w tym CZD i tak spakowalam do siebie 2 wyprawki kocyk pieluszke tetrowa flanlowa recznik smoczek, pampersy i chusteczki ( jak babki mnie zobacza z jego tobra to pogonia mnie) jak bedzie odrazu przewieziony do CZD to chyba nie musze miec wiecej rzeczy? jak myslicie?? Michal zabierze malego torbe i pojedzie do szpitala. a i jak bede miala cesarke to chyba dadza mi znac kiedy mi ja zrobia?? bo tak pomyslalam ze nie ma sensu zeby M byl w wawie wole zeby pojechal do domku i przyjechal jak bede "rodzic" bo w pon o 9:20 mam wizyte w poradni i chyba musza jakies badania wykonac przed cc.
Dziewczyny po jakim czasie ma sie mleko?? (moze glupie pytanie ale ja nie wiem)

szuszu nawet nie jest zle, nie denerwuje sie jeszcze. jestem spakowana tylko mam maly problem nie wiem jak mam zrobic bo tak mam swoja torbe i malenstwa z tym ze Igora tobra jest duza ze wzg na to ze bedziemy dluzej w tym CZD i tak spakowalam do siebie 2 wyprawki kocyk pieluszke tetrowa flanlowa recznik smoczek, pampersy i chusteczki ( jak babki mnie zobacza z jego tobra to pogonia mnie) jak bedzie odrazu przewieziony do CZD to chyba nie musze miec wiecej rzeczy? jak myslicie?? Michal zabierze malego torbe i pojedzie do szpitala. a i jak bede miala cesarke to chyba dadza mi znac kiedy mi ja zrobia?? bo tak pomyslalam ze nie ma sensu zeby M byl w wawie wole zeby pojechal do domku i przyjechal jak bede "rodzic" bo w pon o 9:20 mam wizyte w poradni i chyba musza jakies badania wykonac przed cc.
Dziewczyny po jakim czasie ma sie mleko?? (moze glupie pytanie ale ja nie wiem)

A na kiedy planują lekarze CC u Ciebie?
Mleko pojawia się zaraz po porodzie (przynajmniej ja tak miałam).

Nie wiem nie powiedzieli. Zapytałam sie czy mam juz byc spakowana tak zeby zostac i urodzic. dr powiedziala ze tak bo bede juz w 37tc i zeby nie jechac 4raz to mnie zostawia. Jak to mowia do 3 razy sztuka z kazdym razem sie pakowalam
Chyba ze nie zrobia mi cc ale maly jest ulozony miednicowo nie ulozyl sie glowka do dolu i ja mam za malo plt

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry