reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Malgo zazdroszcze imprezki !!! Napewno bedziesz się świetnie bawić :tak: Powodzenia w przygotowaniach :)!!!

akutan szkoda nerwów - jego wina ! Niech następnym razem pomyśli !!!!

Ja czekam na męza - jejku jak to głupio że on ma nie wymiarowe godziny oracy. Nigdy nie wiadomo o której wróci :baffled: Mam nadzieje że chociaż dzisiaj wróci o rozsądnej porze !!! Tak mi się nudzi i przykszy :-( eh...

malgoo - ja byłam raz na takiej imprezce i super się wszyscy bawili to była impreza meksykańska a tam mają taki zwyczaj że wszyscy goście przynoszą prezenty i kładą na jeden stół a później przyszłą mama siedzi na krzesełku i otwiera każdy :) było jeszcze różnego rodzaju zabawy (niestety nie pamiętam) pamiętam jeszcze ze każdy dostał taki mały bardzo fajnie ozdobiony woreczek z cukierkami za przyjście :)

nadzieja dobrze cię rozumiem mój M też ma nienormowany czas prracy co wiąże się z tym że ciężko cokolwiek zaplanować ale można jakoś zawsze się dogadać :)

Igorek jest słodki i wygląda cudnie. jak zobaczyłam to powiedziałam "o jejku jaki śliczny" :tak: :tak: trzymam za niego kciuki :tak: tak samo za Dominika trzymam kciuki żeby szybciutko doszedł do odpowiedniej wagi i był już z wami w domku Dominic. zupełnie ci się nie dziwie że wylewasz tyle łez z siebie, w końcu martwisz się o swoją kruszynkę. każda z nas na twoim miejscu również by się martwiła i płakała. ale wierze że wszystko pójdzie dobrze i Dominik szybciutko nabierze sił i wagi i zanim się obejrzycie będzie z wami w domku i będzie się ślicznie uśmiechał do was :tak: :tak: a tak w ogóle to trzymam za wszystkie kciuki żeby się trzymały w dwupaku do swoich terminów. ;-) mi po głowie od tygodnia chodzi że niedługo na mnie kolej. ponieważ moja Agatka to duża dziewczyna , jak byłam w 32 tygodniu to jej kość wskazywała na 34/ 35 tydzień. po za tym coraz częściej boli mnie w podbrzuszu i już ledwo co odwracam się na drugi bok. cały brzusio mam aż fioletowy od tych jej kopniaków i wiercenia się , brzusio troszkę mi opadł ale nie aż tak żeby wskazywało że to już. niby jeszcze miesiąc mi został ale za tydzień przylatuje moja mama której nie widziałam od ponad roku i coś czuje że chyba urodzę z wrażenia.

beti - faktycznie po tak długim czasie nie widzenia się można się rozczulić :) a mama pewnie pomagać córce przyjeżdża :)

nadzieja dobrze cię rozumiem mój M też ma nienormowany czas prracy co wiąże się z tym że ciężko cokolwiek zaplanować ale można jakoś zawsze się dogadać :)

Dokładnie - z zaplanowaniem czegokolwiek zawsze ciężko :/ ale trzeba dać rade. Tak to już czasem jest - najważniejsz że jest praca :tak:

akutan rozumiem cie, mnie tez krew zalewa jak niektórzy parkuja, barany, ze potem wsiąść do własnego auta nie mozna ! ja to bym takim mandaty powlepiała i tyle....:wściekła/y:

dziewczyny mój ma własną firme i tez nie wiadomo nigdy o której wróci, zazwyczaj wieczorem i tez tak jak wam mi sie nudzi i przykrzy tak samej :zawstydzona/y:

zrobiłam sobie jabłecznik na poprawę humoru ale chyba nie wyszedł:-D

nadzieja, mal-gosia, marzenixx dołączam się - mój nie dość że etat ma nienormowany to dochodzi do tego jeszcze własna firma w fazie rozkręcania a dodatkowo albo tenis albo jakiś mecz - też mi się samej w domu przykrzy zwłaszcza że od końca maja leżę plackiem więc ani się gdzieś ruszyć na kawkę z koleżankami ani nic.
wcześniej na tenisa czy mecze nawet chodziliśmy razem ale ja chcę żeby on się trochę oderwał od stresów pracowych i komputera a Karolcia też tatusiowi nerwów napsuła. Nawet sama w weekendy go na rower wypycham tylko sobie żartuje żeby dokupił taki wózek doczepiany z boku to będziemy razem jeżdzic.;-)

u mnie była burza i poodłączałam kompa, router itd no i.... znowu przegapiłam koniec aukcji na allegro.
może bezy spróbuję zrobić zaraz bo mi białka zostały?

reklama
akutan - u nas na osiedlu rozpowszechniona jest akcja http://rly.pl/dziwactwa/740-karny-kutas-za-****owe-parkowanie/
:-D może do innych miast też dotrze :-)
haha BB tak pilnuje żeby tu nie przeklinać że link nie działa :-D
Akcja jest tak słuszna, że aż pozwoliliśmy sobie nie cenzurować tytułu. Na Facebooku pojawiła się akcja pt. Karny Kutas za ****owe parkowanie, której celem jest wystawianie nietypowego rodzaju mandatu przez zwykłych obywateli, kierowcom którzy jak łatwo się domyślić parkują nie do końca tak jak powinni
http://kundelek.com/wp-content/uploads/2010/11/karny-kutas.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry