reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
karolaola, nie o to chodzi, uważam że powinni dostosowywać prezenty do swoich możliwości. Bo już po raz kolejny mnie zszokowali, a to na weselu, a to na chrzcinach, a to na roczku. Ciągle uważałam, że przesadzają.
Tomek mnie uspokaja i mówi, że jak będziemy w tym wieku to też nie będziemy wnusiom żałować bo do grobu nie weźmiemy :-D

Tym bardziej wydaje mi się, że oni nie są z tych z "normalną" emeryturką...
No chyba, że ciułają...jak to się mówi grosz do grosza:tak:

Dziadkowie mojego też nie wyglądają na zamożnych, mieszkają w bloku itd. a jak sypnęli na wesele to mi się gęba uśmiechnęła. Jego kuzynce rok temu za urodzenie dziecka dali drugie tyle- także już niedługo będzie grubszy portfel:-D

karolaola, oni żyją oszczędnie. Też taka prawda, nigdzie nie wychodzą(moja babcia siedzi ciągle w kościele ale to inna sprawa:-D), mieszka z nimi (panna) moja chrzestna, dokłada się do życia, więc pewnie im tam się trochę zbiera.

A znając historię gdzie pracowali, to nie mogą mieć wysokiej emerytury. Moja babcia po zawale, więc szybciej zakończyła pracę... itd. No ale nie widzę żeby im się krzywda działa, bo czasami (od święta) obdarują, to jest mi trochę lżej, chociaż i tak ciężko :-D

ja mam blender Braun i jestem zadowolona ale póki co sprawdzony głównie na kokatjlach i robieniu zupy-krem, ale cena poniższego zestawu ok.100zł
mr4000_r_00.jpg

reklama
Do góry