reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nic tylko się cieszyć:)
A jak tam Twój czop ?
Dziś przeczytałam na tej stronie z kalendarzem BB, że kobiety które są w 35tc,a miały ryzyko przedwczesnego porodu już nie muszą się bać, bo maluch wtedy urodzony poradzi sobie...
Trochę ze mnie zeszło, bo już niedługo stuknie mi 35

Ten blender kosztował przed 1400:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
karolaola, już mnie nie wprowadzaj w zakłopotanie z tym blenderem :-D.

Co do czopu, to dzisiaj cisza. Podejrzewam że niewiele już wyleci, bo ile można ;-). No mi do 35 trochę brakuje niestety. Ale myślę, że spokojnie dam radę ;-) Chociaż Li już dzisiaj spakowałam, jakby przyszło mi nagle jechać do szpitala, to zrobiłam jej 'pudło wyprawkowe':-D

A to zabierasz Li ze sobą:-D
anka to u Ciebie 3 szkrab w drodze?
akutan tylko co i Ciebie z emocji nie wywiozą na porodówkę;-)

Kurcze fajnie tak być z kimś na podobnym etapie życia:laugh2:moja koleżanka ma termin na grudzień- zawsze to choć jedna osoba więcej z podobnymi problemami:)

karolaola, uwierz że najchętniej bym tak zrobiła. Napisałam instrukcję obsługi Li na 4 strony w wordzie. I nadal mi się coś przypomina, jestem przerażona że ją muszę zostawić. I jeszcze nie może wchodzić na odwiedziny do szpitala, więc rozstanę się z nią na kilka dni. Jak sobie o tym myślę, to mi kiszki skręca :-D Jak na studia chodziłam, to co przerwę dzwoniłam czy wszystko w porządku, ile zjadła, co robi, jak kupa... normalnie mam bzika na jej punkcie :-D

Jak człowiek tu nie zajrzy choć trzy razy na dzień to nie nadąży za Wami :-D

Akutan kciuki za koleżankę trzymam, oby same miłe rzeczy Ci o porodzie opowiadała ;-)

Karolaola ja mam blender Philipsa podobny do tego Blender PHILIPS HR 1372 - porównaj ceny - NOKAUT.pl
robi u mnie też za mikser, bo go nie posiadam, potrafi też kruszyć lód i bardzo mi się sprawdza, polecam!

Mucha Ty masz ale produkcję śluzu, że ten czop Ci tak wylatuje i wylatuje...;-)

Kto to pisał, że już może baraszkować po miesiącach posuchy - Anulek? W poniedziałek kończę 37 tydz. i mamy rocznicę ślubu - już mojemu zapowiedziałam, że jak go dopadnę to koniec, już się nie może zasłaniać tekstem, że dziecku zaszkodzi ;-)

Tonya, to są kawałki galarety(dość małe), nie wiem jak to określić - 4-5 razy tak mi wypadło, ostatnie lekko podbarwione krwią.
Wiem że uważacie że to śluz, ale to jest trochę inne.

reklama
Tonya ja właśnie o tym blenderze myślałam, bo mi go zachwalała babka w sklepie i dość solidnie wygląda. Oo i mikser tez potrzebuję nowy to będzie takie 2w1:tak:

mucha ale zawsze to Ty możesz wyjść do małej czy nie? U mnie w szpitalu babki tak robiły. A swoją drogą zaufaj temu swemu chłopu;-)

Do góry