reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Nic tylko się cieszyć:)
A jak tam Twój czop ?
Dziś przeczytałam na tej stronie z kalendarzem BB, że kobiety które są w 35tc,a miały ryzyko przedwczesnego porodu już nie muszą się bać, bo maluch wtedy urodzony poradzi sobie...
Trochę ze mnie zeszło, bo już niedługo stuknie mi 35

Ten blender kosztował przed 1400:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
karolaola, już mnie nie wprowadzaj w zakłopotanie z tym blenderem :-D.

Co do czopu, to dzisiaj cisza. Podejrzewam że niewiele już wyleci, bo ile można ;-). No mi do 35 trochę brakuje niestety. Ale myślę, że spokojnie dam radę ;-) Chociaż Li już dzisiaj spakowałam, jakby przyszło mi nagle jechać do szpitala, to zrobiłam jej 'pudło wyprawkowe':-D

A to zabierasz Li ze sobą:-D
anka to u Ciebie 3 szkrab w drodze?
akutan tylko co i Ciebie z emocji nie wywiozą na porodówkę;-)

Kurcze fajnie tak być z kimś na podobnym etapie życia:laugh2:moja koleżanka ma termin na grudzień- zawsze to choć jedna osoba więcej z podobnymi problemami:)

karolaola, uwierz że najchętniej bym tak zrobiła. Napisałam instrukcję obsługi Li na 4 strony w wordzie. I nadal mi się coś przypomina, jestem przerażona że ją muszę zostawić. I jeszcze nie może wchodzić na odwiedziny do szpitala, więc rozstanę się z nią na kilka dni. Jak sobie o tym myślę, to mi kiszki skręca :-D Jak na studia chodziłam, to co przerwę dzwoniłam czy wszystko w porządku, ile zjadła, co robi, jak kupa... normalnie mam bzika na jej punkcie :-D

Jak człowiek tu nie zajrzy choć trzy razy na dzień to nie nadąży za Wami :-D

Akutan kciuki za koleżankę trzymam, oby same miłe rzeczy Ci o porodzie opowiadała ;-)

Karolaola ja mam blender Philipsa podobny do tego Blender PHILIPS HR 1372 - porównaj ceny - NOKAUT.pl
robi u mnie też za mikser, bo go nie posiadam, potrafi też kruszyć lód i bardzo mi się sprawdza, polecam!

Mucha Ty masz ale produkcję śluzu, że ten czop Ci tak wylatuje i wylatuje...;-)

Kto to pisał, że już może baraszkować po miesiącach posuchy - Anulek? W poniedziałek kończę 37 tydz. i mamy rocznicę ślubu - już mojemu zapowiedziałam, że jak go dopadnę to koniec, już się nie może zasłaniać tekstem, że dziecku zaszkodzi ;-)

Tonya, to są kawałki galarety(dość małe), nie wiem jak to określić - 4-5 razy tak mi wypadło, ostatnie lekko podbarwione krwią.
Wiem że uważacie że to śluz, ale to jest trochę inne.

reklama
Tonya ja właśnie o tym blenderze myślałam, bo mi go zachwalała babka w sklepie i dość solidnie wygląda. Oo i mikser tez potrzebuję nowy to będzie takie 2w1:tak:

mucha ale zawsze to Ty możesz wyjść do małej czy nie? U mnie w szpitalu babki tak robiły. A swoją drogą zaufaj temu swemu chłopu;-)

Do góry