reklama
Jakby ktos nie wiedział to ja zawsze mam racje ( u mnie w domu juz w to wierza ) a jesli nie mam racji, to i tak uczynię, tak by ja miec
tak jest!
O jacie.....wyszłam o 14 na zakupy i do przedszkola, wracam a tu normalnie produkcja, że szok .....
heheh się temaciki rozkręciły.......
Ja na codzień mam takie pół dużej brzoskwini a teraz są super pełne sterczące B. Za chwilę wielkie nabuzowane C się zrobi .....porównań zwierzęcych nie poczynię, bo słabo się znam na rasach....mogę jedynie to pół brzoskwini zamienić na głowę małego cziłała (nie chce mi się sprawdzać jak się pisze ).
heheh się temaciki rozkręciły.......
Ja na codzień mam takie pół dużej brzoskwini a teraz są super pełne sterczące B. Za chwilę wielkie nabuzowane C się zrobi .....porównań zwierzęcych nie poczynię, bo słabo się znam na rasach....mogę jedynie to pół brzoskwini zamienić na głowę małego cziłała (nie chce mi się sprawdzać jak się pisze ).
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Bishopka, noo mogłaś doświadczyć w małym % co czuję .
LANA, Ty masz meża ideała to gdzie Ty jeszcze Dyktator?
Musiałam iść się zdrzemnąć bo psychicznie już z Wami nie dawałam rady. A teraz Li wtóruje
LANA, Ty masz meża ideała to gdzie Ty jeszcze Dyktator?
Musiałam iść się zdrzemnąć bo psychicznie już z Wami nie dawałam rady. A teraz Li wtóruje
nadzieja!
Fanka BB :)
Cześć Kobietki !!!
Ja jestem dzisiaj jak wyrzuta i wypluta guma :-( pół nocy nie mogłam spać. Wstałam po 7 bo do położnej na 9 trzeba było dojechać ehh... przyjechałam do domu ległam się i spałam. Wstałam ok 13 i dalej czułam się jak gumaaaaaaaa i dalej tak się czuje - MASAKRA JAKAS !!! normalnie choćby walec po mnie przejechał ;'( !!! Ciężki jakiś ten dzień dla mnie...
Ale widzę że u Was dzisiaj humor dopisuje Podczytałam i się uśmiałam hehe !!!! Jeśli chodzi o zboczonych mężów to mojego do listy można dopisać śmiało - aczkolwiek mu się nie dziwie ostatnio jakoś nie miałam chęci do wariacji łóżkowych !!! Obiecuje mu poprawe hehe biedne te nasze chłopy, no ale niech wiedzą że ciąża to nie tylko piękny ale również cieżki czas dla obojga hehe Trzeba dać radeeee i tyle :-)
Nie jestem dzisiaj w stanie wszystkim poodpisywać :-( !
Widziałam wspaniałą wiadomość : WIELKIE GRATULACJE DLA NATT !!! PODWÓJNE SZCZĘSCIE !!! DUŻO SIŁY ŻYCZE!!!
Ps. Ja również stawiam na sage chociaz nie pogniewałabym się jak byłabym to ja . Hehe
Pozdrawiam Was Serdecznie !!!
Ja jestem dzisiaj jak wyrzuta i wypluta guma :-( pół nocy nie mogłam spać. Wstałam po 7 bo do położnej na 9 trzeba było dojechać ehh... przyjechałam do domu ległam się i spałam. Wstałam ok 13 i dalej czułam się jak gumaaaaaaaa i dalej tak się czuje - MASAKRA JAKAS !!! normalnie choćby walec po mnie przejechał ;'( !!! Ciężki jakiś ten dzień dla mnie...
Ale widzę że u Was dzisiaj humor dopisuje Podczytałam i się uśmiałam hehe !!!! Jeśli chodzi o zboczonych mężów to mojego do listy można dopisać śmiało - aczkolwiek mu się nie dziwie ostatnio jakoś nie miałam chęci do wariacji łóżkowych !!! Obiecuje mu poprawe hehe biedne te nasze chłopy, no ale niech wiedzą że ciąża to nie tylko piękny ale również cieżki czas dla obojga hehe Trzeba dać radeeee i tyle :-)
Nie jestem dzisiaj w stanie wszystkim poodpisywać :-( !
Widziałam wspaniałą wiadomość : WIELKIE GRATULACJE DLA NATT !!! PODWÓJNE SZCZĘSCIE !!! DUŻO SIŁY ŻYCZE!!!
Ps. Ja również stawiam na sage chociaz nie pogniewałabym się jak byłabym to ja . Hehe
Pozdrawiam Was Serdecznie !!!
B
beti2223
Gość
:-d :-d :-dpo co ci kochanek ? Z nim tez poźniej problemy, kup sobie lepiej wacka :-d:-d sa nawet takie na usb, to bedziesz miała przyjemne z pozytecznym, wacek w ruch a ty na bb :-d
reklama
B
beti2223
Gość
kurcze nie wytrzymam z wami albo się posikam ze śmiechu albo to ja zaraz urodzę:-( jakieś lodziki , namioty i wacki chociaż jak tak pomyśle to mój tez ma jakieś aluzje co do lodów mnie na szczęście namioty nie czekają ;-) chyba
a co do wacków to można zapomnieć i takich i takich
boshe od nie wiem ilu miesięcy nie słyszałam słowa sex z ust mojego M
a co do wacków to można zapomnieć i takich i takich
boshe od nie wiem ilu miesięcy nie słyszałam słowa sex z ust mojego M