reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
O jacie.....wyszłam o 14 na zakupy i do przedszkola, wracam a tu normalnie produkcja, że szok :szok:.....

heheh się temaciki rozkręciły.......

Ja na codzień mam takie pół dużej brzoskwini a teraz są super pełne sterczące B. Za chwilę wielkie nabuzowane C się zrobi .....porównań zwierzęcych nie poczynię, bo słabo się znam na rasach....mogę jedynie to pół brzoskwini zamienić na głowę małego cziłała (nie chce mi się sprawdzać jak się pisze :dry:).

Bishopka, noo mogłaś doświadczyć w małym % co czuję :-D.

LANA, Ty masz meża ideała to gdzie Ty jeszcze Dyktator?

Musiałam iść się zdrzemnąć bo psychicznie już z Wami nie dawałam rady. A teraz Li wtóruje :-D

Cześć Kobietki !!!

Ja jestem dzisiaj jak wyrzuta i wypluta guma :-( pół nocy nie mogłam spać. Wstałam po 7 bo do położnej na 9 trzeba było dojechać :baffled: ehh... przyjechałam do domu ległam się i spałam. Wstałam ok 13 i dalej czułam się jak gumaaaaaaaa i dalej tak się czuje - MASAKRA JAKAS !!! normalnie choćby walec po mnie przejechał ;'( !!! Ciężki jakiś ten dzień dla mnie...

Ale widzę że u Was dzisiaj humor dopisuje :):) Podczytałam i się uśmiałam :-D:-D hehe !!!! Jeśli chodzi o zboczonych mężów to mojego do listy można dopisać śmiało - aczkolwiek mu się nie dziwie ostatnio jakoś nie miałam chęci do wariacji łóżkowych :baffled::baffled: !!! Obiecuje mu poprawe hehe biedne te nasze chłopy, no ale niech wiedzą że ciąża to nie tylko piękny ale również cieżki czas dla obojga hehe Trzeba dać radeeee i tyle :tak::-)

Nie jestem dzisiaj w stanie wszystkim poodpisywać :-( !

Widziałam wspaniałą wiadomość : WIELKIE GRATULACJE DLA NATT !!! PODWÓJNE SZCZĘSCIE :):):) !!! DUŻO SIŁY ŻYCZE!!!

Ps. Ja również stawiam na sage chociaz nie pogniewałabym się jak byłabym to ja :-D. Hehe

Pozdrawiam Was Serdecznie !!!

reklama
kurcze nie wytrzymam z wami :-D albo się posikam ze śmiechu albo to ja zaraz urodzę:-( jakieś lodziki , namioty i wacki :szok: :szok: :-D chociaż jak tak pomyśle to mój tez ma jakieś aluzje co do lodów :-D mnie na szczęście namioty nie czekają ;-) chyba :confused:
a co do wacków to można zapomnieć :zawstydzona/y: i takich i takich :-D :-D
boshe od nie wiem ilu miesięcy nie słyszałam słowa sex z ust mojego M :-D :szok:

Do góry