reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeju ale mnie rozbawiłyście kobietki, z Wami to nie można mieć złego humoru, od razu przechodzi :-D:-D:-D

Dołączając do sondy, też stawiam na Sagę :-) Zmotywowana z nas wszystkich najbardziej jest ;-)

A moje biusta to bym do dwóch buldogów porównała...ale nie pytajcie dlaczego, tak mi się kojarzą i tyle...:baffled:

nie no nie mogę dziewczyny koniec ciąży a nam wszystkim tylko jedno w głowie jakies wacki ,lody chodzą -ja już normalnie wysiadam ze smiechu:laugh2:ja przez Was terminu cc nie doczekam i urodze wcześniej :-D

LASKI DZIEKI MAM NADZIEJE ZE WASZA INTUICJAA NIE ZAWIEDZIE JESLI CHODZI O SeX JESTESMY TroCHE PRZYcHAMOWANI przez moje chorobsko na dole;/
ja nie stawiam na nikim bo nie mam pojecia chcialabym byc ja ale czy da rade???
dwoiedzialam sie ze moja siostrzenica na podtrzymaaniu poczatek 3 miesiaca bylama u niej i okazuje sie ze na porodowce brak miejsc.... a i widzialam klka babeczek co chodzily na szkole rodzenia ze sa juz po ehh....
u nas duchtoa na maksa nie daje rady zaraz sie porycze;/
NATT WIELKIE GRATKI JESTEM DUMNA JAK RESZTA NIECH MALUCHY ZDROWO ROSNA A TY SZYBKO DOCHODZ DO SIEBIE;-)
Maggie zabilabym dziada;/ kup wibrator sobie a co:D
Marcelina super ze juz masz papier...;D
co do cycow sa zdecydwniae juz za duze;/
Bishopka moj P poszedl wlasnie do wojska a u was to niezly hard core musi byc;p
Asiaciur ciesze sie ze zostalas w dwupacu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny. Jestem zła jak nie wiem co... Poszłam o 10 czekałam ponad pół godziny na KTG. W końcu podłączyli i półgodziny sobie leżałam, zapis wyszedł prawidłowo. Mała pod koniec miała czkawkę. Poźniej do 12 czekałam na USG. No i tym się martwie. Mój gin powiedział, że Mała jest za mała i niby mało waży :-( Z kolei lekarka na IP, która sprawdzała wyniki powiedziała, że jest ok. W miedzy czasie wyszło, że muszę zrobić posiew ( o której lekarz mi nie powiedział) Kolejna godzina na wózku czekania, myślałam, że mi tylek i plecy do tego wózka przyrosną.
A to są wymiary Małej:
Może któraś z Was się orientuje czy te wymiary są dobre czy nie bo już nie wiem.

BPD 83
HC 303
AC 261
FL 71
AFI 12
Wg 2060g
Ł II z tyłu (kurcze te łożysko trochę stare)
Tc wg USG 33,3 a według OM powinnio być 34:-(
Mój lekarz powiedział, że za 2 tyg. do kontroli i wtedy zobaczy co dalej i czy rośnie, kurcze a dlaczego miała by nie rosnąć:wściekła/y: Jeden lekarz mówi tak drugi tak i weż się człowieku mnie martw..

Ostatnia edycja:
Do góry