reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Wszystkim. Jak tam Wasze samopoczucie? Już coraz bliżej sierpień, denerwujecie się
U nas wszystko ok. Ten tydzień dość zalatany. W poniedziałek miałam wizytę u gina, we wtorek dentysta, nawet ciśnienie mi nie podskoczyło, a tego się bałam najbardziej. Wyprawka dla malutkiej skompletowana dla siebie też już wszystko mam.

reklama
akutan, niektóre dziewczyny mają powtórkę z rozrywki w III trymestrze, ale częściej chyba to oznaka zbliżającego się porodu, że organizm się oczyszcza.

AAAAA- nie strasz mnie... ja ciągle w proszku nic nie mam:/

JJ-witaj ponownie
Karolaola- mnie jak naszło wczoraj i dzisiaj to nie było zmiłuj się, dobrze, ze w domu bo zdążyłam dolecieć do porcelanki. A na pogodę nie narzekam. Nie cierpię zimy, zimna i deszczu. Kocham lato. Owszem jest mi gorąco, pocę się ale włączam wiatrak i sobie chłonę słoneczko:d

już widzę swojego jak prasuje.....

kuźwa jak mnie coś kłuje w kroczu.... masakra jak boli....
Dzisiaj mam to samo, co zrobię kilka kroków, to tak jakbym miała tam igiełki powtykane! ŁEeee co jeszcze mnie będzie boleć ? Jakby porodowy ból to było za mało:(

ja to mówie, że o moim beda mówili - tfu tfu tfu jaki brzydki, cały tato :-D
A ja o swoim, że będzie mały , głupi i do tego gej:D Mały bo długo nie nadążał za ciążą, głupi bo miał te torbielki w mózgu:( biedaczysko a gej, bo go mama będzie stroić ciągle bo dziewczynki nie dostała ;)
wink2.gif

O wadze się nie wypowiadam, nie ważę się bo nie na moje nerwy... ostatnio ważyłam +10kg i strach się bać stawać na tym diabelstwie, a czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.

Pflaume czesc

niepokoiłyśmy się o ciebie co tam? widzę że wszystko w porządku, widze też że jesteś gotowa, a jak samopoczucie?

ja jeśli chodzi o wage to 13 kg na plusie ale dzisiaj ważyłam się i bylo całe kilo mniej czyli +12kg

Ostatnia edycja:
U mnie 12 na plusie i rośnie i rośnie. I to teraz najwięcej. Ale nic dziwnego jak wpieprzam na okrągło. A chciałam maksymalnie 12 kilo przybrać. Pozostaje tylko nadzieja że potem to szybko zrzucę. :cool: Mały waży 3140, myślałam że lekarka powie mi że już niedługo a tu się nie zanosi. Chciałabym już urodzić a czuję że pewnie przenoszę ciążę. Już nie mogę....!

reklama
mucha Ty chyba żartujesz z tymi 9 kg:no::szok::confused:

Co do tego kalkulatora to a już się nie łapię, bo moja waga już jest większa niż w 40 tyg. Ale z tego co tak obserwuję to jak ktoś przybierze więcej niż 12 kg to, że za dużo itd i że się obżera i nic nie robi tylko leży itd.

Dziewczyny macie już ubrane pościele w łóżeczkach? Bo nie wiem czy nie za szybko?

Do góry