reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

karolaola, 37tc.

LANA, a po co dwa imiona? Li ma jedno - rok temu się wszystko działo, nie sądzę żeby jakoś przepisy wielce się zmieniły i konieczne jest nadanie dwóch imion...
gdybyś chciała nadac 2 imiona to nie jest przymus :tak:
wiesz babka napewno która tam pracuje i udzielała mi tych informacji telefonicznie ma juz pewnie doświadczenie jak przychodzą zestresowani młodzi Tatusiowie i zapominają jak dziecko ma mieć na imię i wymyślają na poczekaniu :-D ja już słyszałam o takich numerach

reklama
HELP!

Nie wiem, co się dzieje, ale strasznie mnie boli podbrzusze. Niby to nie jak skurcze, ale takie rwanie. I brzuch na maxa twardy. Zaczęło się od kłucia w boku, a teraz to regularnie rwie mnie w podbrzuszu. Brałam już 2 x nospa, 2x magnez i nawet apap i kurna nie przechodzi.

Nie wiem, czy to od jelit, bo przy okazji odczuwam jakby parcie na stolec, czy to młoda się pcha.

Kurde, jestem w stresie. Trzymajcie kciuki, żeby nic się nie rozkręciło, bo ja nie chcę rodzić!!! Przynajmniej jeszcze ze 2 tyg.

Asiacur - a może do lekarza zadzwoń ??!! Wiesz zawsze bedziesz spokojniejsza !! Trzymam kciukasy żeby wszystko było oki !!
Nie wiem co jeszcze mam napisać skoro nospe,magnez i apap brałąś i nic to ja nie wiem :( ale jestem Z TOBĄ !!!!

LANA, chyba że tak, bo już myślałam że wymusza 2 imiona :-D. Ja nie chcę dwóch imion, sama mam i nie zrobię tego dziecku :-D.

asiacur, jedz lepiej sprawdź co się dzieje - w razie czego będą w stanie Ci jakoś pomóc i odwlec w czasie poród, a jak przegapisz to może być za późno. No i w miarę możliwości informuj co tam.

Marzenixxx-ANTYSZCZEKACZ na mojego psa chyba nie działa jest włączony od 3 dni i skubaniec jeden dalej szczeka jak go włącze nie na te ultradźwieki tylko takie słyszące dla nas to trochę boi sie tego hałasu i mniej szczeka mam nadzieję ,że jednak przestanie szczekac ale chyba mam za duże wymagania jeśli chodzi o mojego psa to jakis ewenemet :-(
nic nie mów..... u mnie cały dzień jest włączone i tez nie działa jak narazie.... obawiam sie ze to jakiś jeden wielki bubel i mam za swoje ze sie napaliłam i kupiłam bez zastanowienia..... eh.... poczekam jeszcze kilka dni a potem nie wiem albo zadzwonie i ich nawyzywam hehe albo wywale to w pizd... :)

asiacur popieram dziewcyznym jedz do lekarza, moja położna zawsze powtarza ze jak sie zaczna juz te bóle porodowe to żadne tabletki nie pomoga, nie przejdzie po nospie ani po niczym... wiec lepiej to sprawdz :)

reklama
oj oj naskrobalyscie..
Marcelina hurraa udalo Ci sie;-)
Asiaciur dzwon do gina lub jedz do dzpitala szybko!!!

Gabiczek ja juz przyspieszam jak moge bo dzis sie dowiedzialam ze jak maly bedzie chcial wyjsc w terminie albo kilka dni po to zostane sama bo mezowi tak sluzby doje**** ze sie zalamalam;-( wiec zaczal sie sexik duzo ruchu masowanie brodaw a teraz tylko goraca kapiel i czekanie czy cos ruszy czy nie a jak nie jutro powtorka z rozrywki musze do 20 urodzic nie wiem jak to zrobie ale musze juz gadam do tego dziecka mojego i w ogle a tu nic choc powiem wam ze spadl mi jeszcze bardziej brzuch mialam bardzo juz pepek wycisniety i wklesl nagle do prawie swoich rozmiarow jestem dobrej mysli ze w koncu cos sie zacznie jakos na dniach???
co do poscieli maz wiec gzie co jest wie ze ma ubrac jak bede w szpitalu i nie zakladam bo u nas na okaglo okna pootwierane i sie kurzy ...
nie wiem co jeszcze mialam komu odpisac sorka...
co do wagi waha mi sie od 17 do 18 cala ciaze regularnie tylam 2 kg na miesiac...

Do góry