reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mój też na każde moje 'zażalenie' mówi : " w ciąży pani jest":-D

czasami to mam go ochotę kopnąć w jaja i powiedzieć : właśnie tak to boli:-D

reklama
Marcelinaa, to przekichane. Mój kiedyś był kelnerem, to musiał codziennie sobie prasować koszule, więc mi nie mydli oczu że nie potrafi :-D.

maggie, kłucie też może oznaczać lekkie rozchodzenie się spojenia łonowego. Pocieszę Cię, że mnie również napindala równo. I nie ma dobrej pozycji, żeby mniej bolało.

No i odezwał się mój kręgosłup. Ledwo daję radę. Kiedyś, kiedyś miałam 'mały wypadeczek', że nie mogłam chodzić, bo mi się kręgosłup rozjechał(ale że to MÓJ kręgosłup to wrócił do siebie:-D), i już miałam wtedy info, że ciąża może mnie wykończyć. Jak mnie wczoraj rehabilitant mój zobaczył, to się zdziwił że jeszcze chodzę :-). I muszę po porodzie przyjść żeby mi naprawił kręgosłup znowu, ponoć po drugim porodzie, to dopiero zobaczę :|
Także właśnie myślę, że kilka dni temu, co pisałam, że mnie te bóle łapią razem z plecami, to chyba jednak po prostu odzew sprzed lat :-D

Ja mam +16 i żadnej tendencji spadkowej nie odnotowano:no: a przydałoby się:tak:
Podpinam się do pytania czy wie któraś na ile kg powinnam się jeszcze przygotować:-(?

karolaola, to jest b. indywidualne. Mi np. od 34 do 37 z Li przybyło 9kg :O:O:O kiedy już nic nie powinnam rosnąć, to jak wyrąbałam w kosmos, to daleko przekroczyłam 20 kg na +. Niektóre już wcale nie tyją.

reklama
temat wagi... Ja przytyłam 10kg i zobaczymy czy się jeszcze coś podnisie. Niby nie dużo ale nogi i tak w dupe dostaja jak nie wiem... Rozstępów nie mam to żylaczki i popękane krwinki bede miała - jakaś pamiątka musi być hehe !!!

W Norwegi to już wogołe jest w ciąży wszystko normalne !!!! Nawet jak pipka swędzi to mówią że normalne - kobitka w ciązy jest podatna na atak bakteri i tyle - SŁÓW BRAK !!! I bez zagladania daje ulotke z preparatem który mam sobie kupić w aptece :baffled: - TOTALNY KOSMOS !!!!

Do góry