reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu, jak miło że nie jestem sama :-D. I z kasą też Ciebie rozumiem, wszystko u nas było super, a teraz powoli zaczyna się walić. Też nie wiem jak to będzie potem. I niby się mówi, że pieniądze szczęścia nie dają... gów*o prawda.

Mi do szczęścia brakuje obecnie tylko pieniędzy:-D
U nas też było dobrze do pewnego momentu, a teraz znowu masakra..

LANA, a Ty czemu masz w końcu CC?
Przy Twojej szyjce to moim zdaniem powinnaś mieć CC najpóźniej w 39tyg.

Ostatnia edycja:
reklama
heloł;-)

sylvi
gratuluje !! jak cudnie że już masz synka na świecie i z tą datą to rzeczywiście trafiłaś :tak:

ja tak licze że urodze 17-go, bo u mnie prawie wszyscy są z 17-go. Ja, mój tata, moje siostry i siostrzeniec- wszyscy sie 17-go urodzilismy więc tradycje przydałoby sie podtrzymać :-)
szuszu powodzenia na wizycie;-)

co do samopoczucia to tez juz mam czasami dosyc tej ciąży..... tez juz bym chciala urodzic.....juz mi tak ciężko, że rano ledwo z łóżka wstaje :baffled:

Witam się z Wami :tak:

Jeju, jeju ale wiadomości :):) Sylvi Serdecznie gratuluje !!! Igorek napewno sobie poradzi :):) Trzymam kciuki aby wszystko było cały czas oki &&&&&&&.

Ale się "sypiemy" Kochane :-) jeju!!!!!!!!!!!!! A kiedy ja ??!! :wściekła/y: już tak bardzo bym chciala (zauważyłam że nie tylko ja... ) Fajnie mieć synusia w brzuszku i czuć jak wierci dupka ;) ale już chce go tullić, kąpać, przwijać, na spacerek wychodzić - szału już w domu dostaje !!!!!!!!!!!!!! Synu mama Cie woła i prosi o wyklucie się w najszybszym czasie ;) hehe se moge prosić !!!

saga - widze ze masz podejscie takie jak ja :):) dzisiaj napewno przycisne męża hehe juz wczoraj mialam plany ale fatalnie się czułąm... I też nie zamierzam się teraz jakiś oszczedzać !!! Już chce rodzić choć panicznie się boje.... :-(

Dla wszystkich Kobietek w złym humorze przesyłam pozytywne energie !!!!!!!!!! Bedzie dobrze, jak się wyklują Wasze skarby - eh ich spojrzenie wynagrodzi Wam wszystko :):)

Miłego Dnia życze !!!

Czesc Dziewczyny!!!:)))

sylvi.b gratuluję Synka!!!!!:)):** dużo zdrówka dla Was!!!:)))

ja mam tak, że chętnie jeszcze pozostanę w dwupaku :p Mały mnie trochę wystraszył, że już się pcha na Świat!!!dlatego leżę! dzisiaj cały dzień! nigdzie sie nie ruszam, jutro tylko na szkołę rodzenia i kupić kosmetyki i czekam na Męża, plan mam taki, że do sierpnia musimy poczekać,
wszystko jest niegotowe i liczę na to, że jak teraz Mąż wróci to troche nadgoni i ze wszystkim się wyrobimy :))

wcześniej słyszałam, że dziewczynki się spieszą, a chłopcy nie, a ostatnio wszyscy mówią, że jest na odwrót, u nas na forum to by się zgadzało :p mama moja mówiła, że zawsze się mówiło, że dziewczynki później, bo się stroją :p:p:p czekamy na Dziewczynki :) pierwsza Dziewczynka będzie pewnie Ewy :))))

sagaa, chciałabym Cię pocieszyć że po porodzie będzie lepiej, ale jak zobaczyłam swój brzuch po, brak talii i rozstępu które wyszły na hura, to miałam ochotę płakać, miałam pretensje do lekarzy że opuchlizna jeszcze nie schodzi, że dupa boli i w ogóle byłam nieznośna :-D. co do leżenia- nikt za mnie tego wszystkiego w domu nie zrobi.

szuszu, mi kasy i minus kilkadziesiąt kg ;-D.

No ale, całą księgowość swojej firemki zrobiłam, zus rozliczyłam, instrukcję Li dokończyłam, rachunki popłaciłam, dzisiaj spakuję Li w karton(żeby facet nie oświrował gdzie mleko, kaszka i inne cuda:-D), siebie i już czekam na koniec.

I jeszcze zapomniałam, wczoraj siostra zrobiła mi wykład na temat karmienia piersią, że jestem wyprutą z instynktu macierzyńskiego kobietą, że chcę mieć dzieci i nie realizować się jako matka :O:O:O:O że jaka jestem nienormalna.

Ostatnia edycja:
łojeje patrze na suwaczki i faktycznie na część z nas już powoli czas choć mamy pierwsza połowe lipca:-p Ale poleciało........
Ja negocjuje z synem wyjście na świat pomiędzy 1-8 sierpnia...oby dał sie uprosić :)

sagaa, chciałabym Cię pocieszyć że po porodzie będzie lepiej, ale jak zobaczyłam swój brzuch po, brak talii i rozstępu które wyszły na hura, to miałam ochotę płakać, miałam pretensje do lekarzy że opuchlizna jeszcze nie schodzi, że dupa boli i w ogóle byłam nieznośna :-D. co do leżenia- nikt za mnie tego wszystkiego w domu nie zrobi.

szuszu, mi kasy i minus kilkadziesiąt kg ;-D.

No ale, całą księgowość swojej firemki zrobiłam, zus rozliczyłam, instrukcję Li dokończyłam, rachunki popłaciłam, dzisiaj spakuję Li w karton(żeby facet nie oświrował gdzie mleko, kaszka i inne cuda:-D), siebie i już czekam na koniec.

I jeszcze zapomniałam, wczoraj siostra zrobiła mi wykład na temat karmienia piersią, że jestem wyprutą z instynktu macierzyńskiego kobietą, że chcę mieć dzieci i nie realizować się jako matka :O:O:O:O że jaka jestem nienormalna.

Hahaha...a Twoja siostra ma dzieci:-D?
"wypruta z instynktu macierzyńskiego"-urocze :-D

reklama
Sylvi.b, ogromne gratulacje, co za niespodzianka! Duzo zdrowia dla synka.

Sagaa, no to dzialaj! Powodzenia i czekamy z Toba :tak:

Szuszu,
kciuki zacisniete, mimo ze wiem ze wszysto bedzie super!

Ewa, to juz pewnie na dniach? Zazdroszcze.

Taycia, pewnie juz nozkami przebierasz. :-) Tylko ostroznie z tym powitaniem, bo to dopiero 33 tydzien ;-)

A mnie znajomy chcial za chwile odwiedzic i mu powiedzialam, zeby nie przyjezdzal. Wygladam jak czarownica w rozbeblanym lozku, nie chce mi sie wstawac, lapy bez zmian i jeszcze brzuch boli jak na okres. Chyba mu sie przykro zrobilo, ze go tak splawilam i teraz mi glupio, ale ja naprawde nie moge :-(

Do góry