reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeju...Sylvi, wielkie gratulacje i duża zdrówka dla Igorka, niech jak najszybciej wyjdzie do domku:-)

Dominic, jak synuś się czuje, no i Ty oczywiście?

Ja mam dzisiaj wizytę, trzymajcie kciuki;-)

CZEŚĆ KOBITKI:-)
ale żeście się rozszalały z tymi porodami :tak:

Sylvi-GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!:-)duży chłopak :tak:2900-to moja Wika tyle ważyła a urodzona między 39-40 tyg. napewno da sobie radę szybko się nauczy oddychać i wrócicie już wkrótce razem do domku.Powodzenia i dużo zdrówka dla Igorka!!!!!:-)

Sylvi.b, bardzo bardzo gratuluję i życzę szybkiego powrotu do domu.

maggie, a ustało, a przynajmniej zmalało bardzo. Chyba jakby były wody to by mi non stop coś leciało.
Już mnie ciąża do furii doprowadza, siedzę i płaczę że w niej w ogóle jestem. Mam dosyć.

Dzień dobry Kochane:))

Sylvi gratuluję serdecznie, witamy Igorka na świecie :)))))))))))))))))))))))))))))))0

Saga ja za parę dni dokładnie ten sam scenariusz z tym że zaczynam od seksu:-)a co!!

Szuszu kciuki zaciśnięte :tak:

A ja szczęśliwa, bo jutro mój K będzie juz z nami:happy2:

sagaa, ale ja leżę i płaczę. Z niemocy, z bólu, ze złości. Normalnie mam ochotę wypruć sobie to dziecko, albo zniknąć.
Wy chociaż macie te ciąże już zaawansowane (bezpieczne do porodu), ja jeszcze 3,5 tyg co najmniej muszę się trzymać, a mam wrażenie że nie mam sił. I co gorsze, lekarz mi mówił, że nastawienie psychiczne (a raczej obawy o przedwczesny poród i związany z nim stres) mogą spowodować szybszy poród. Więc jeśli to prawda, to powinnam za 5 minut urodzić :-D

reklama
hej kochane :)
sylvi - GRATULACJE!!! jak sie czujesz po cesarce? zdrowia dla Igorka!! buziaki od bb ciotki :)
dominic - jak twoje samopoczucie :) co u Dominika??
mlodam, Bishopka , maggie - zdrowia dla mam!
szuszu - powodzenia, oby u Ciebie bez takich naglych zwrotow akcji bylo :-)
Malgo0 - to ty nie jestes jeszcze na L4? z Twoimi rękami? kobieto daj spokój jezeli tylko możesz ;-)
Ja wczoraj mialam skurcze straszne ale po spasmolinie przeszlo, juz nie wiem czy to tak ma byc czy cos sie dzieje. Nie chce jezdzic do lekarza z kazdym skurczem ale ja w poprzedniej ciazy wogole skurczy nie mialam (dopiero po oxytocynie). A dzis jest 11.07 a na dwoch ostatnich usg wychodzila mi taka data porodu:-D:-D Zmeczona juz jestem potwornie, spuchnieta i wogole, zrobilam dzis badanie moczu czy nie ma bilaka i czy bakterie juz sobie poszly - jutro wyniki
milego dnia kochane i nie rozpakowywac sie przed terminem :)

Do góry