reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jeju...Sylvi, wielkie gratulacje i duża zdrówka dla Igorka, niech jak najszybciej wyjdzie do domku:-)

Dominic, jak synuś się czuje, no i Ty oczywiście?

Ja mam dzisiaj wizytę, trzymajcie kciuki;-)

CZEŚĆ KOBITKI:-)
ale żeście się rozszalały z tymi porodami :tak:

Sylvi-GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!:-)duży chłopak :tak:2900-to moja Wika tyle ważyła a urodzona między 39-40 tyg. napewno da sobie radę szybko się nauczy oddychać i wrócicie już wkrótce razem do domku.Powodzenia i dużo zdrówka dla Igorka!!!!!:-)

Sylvi.b, bardzo bardzo gratuluję i życzę szybkiego powrotu do domu.

maggie, a ustało, a przynajmniej zmalało bardzo. Chyba jakby były wody to by mi non stop coś leciało.
Już mnie ciąża do furii doprowadza, siedzę i płaczę że w niej w ogóle jestem. Mam dosyć.

Dzień dobry Kochane:))

Sylvi gratuluję serdecznie, witamy Igorka na świecie :)))))))))))))))))))))))))))))))0

Saga ja za parę dni dokładnie ten sam scenariusz z tym że zaczynam od seksu:-)a co!!

Szuszu kciuki zaciśnięte :tak:

A ja szczęśliwa, bo jutro mój K będzie juz z nami:happy2:

sagaa, ale ja leżę i płaczę. Z niemocy, z bólu, ze złości. Normalnie mam ochotę wypruć sobie to dziecko, albo zniknąć.
Wy chociaż macie te ciąże już zaawansowane (bezpieczne do porodu), ja jeszcze 3,5 tyg co najmniej muszę się trzymać, a mam wrażenie że nie mam sił. I co gorsze, lekarz mi mówił, że nastawienie psychiczne (a raczej obawy o przedwczesny poród i związany z nim stres) mogą spowodować szybszy poród. Więc jeśli to prawda, to powinnam za 5 minut urodzić :-D

reklama
hej kochane :)
sylvi - GRATULACJE!!! jak sie czujesz po cesarce? zdrowia dla Igorka!! buziaki od bb ciotki :)
dominic - jak twoje samopoczucie :) co u Dominika??
mlodam, Bishopka , maggie - zdrowia dla mam!
szuszu - powodzenia, oby u Ciebie bez takich naglych zwrotow akcji bylo :-)
Malgo0 - to ty nie jestes jeszcze na L4? z Twoimi rękami? kobieto daj spokój jezeli tylko możesz ;-)
Ja wczoraj mialam skurcze straszne ale po spasmolinie przeszlo, juz nie wiem czy to tak ma byc czy cos sie dzieje. Nie chce jezdzic do lekarza z kazdym skurczem ale ja w poprzedniej ciazy wogole skurczy nie mialam (dopiero po oxytocynie). A dzis jest 11.07 a na dwoch ostatnich usg wychodzila mi taka data porodu:-D:-D Zmeczona juz jestem potwornie, spuchnieta i wogole, zrobilam dzis badanie moczu czy nie ma bilaka i czy bakterie juz sobie poszly - jutro wyniki
milego dnia kochane i nie rozpakowywac sie przed terminem :)

Do góry