reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam WSZYSTKIE !!!

Dominic - dużo siły życze dla Ciebie i maleństwa !!!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI &&&&&& Wszystko się ułoży !!!! Mocno tule !!

anulek - przekaz od nas wszystkie zaciśnięte kciuki !!!!

Toycia - ja mam kuzyna w Irlandii - oj już długo długo tam mieszka.... W Norwegii najgorsza zima niestety bo na całego. Można powiedzieć że trwa prawie pół roku i to solidnie mrozi. Ale do wszystkiego da się przyzwyczaić. Ja również z tych co kochają słoneczko...

Malgosia super że jest poprawa :):) oby tak dalej :)!!!

Ja dzisiaj jestem jakaś bez siły. Dobrze że mój mężuś w domku obiadek niedzielny gotuje :) - zyć nie umierać !!!!

Pozdrawiam i miłej niedzielki życze :tak:

Dominic Gratulacje !!! Wysylam Wam duzo,duzo sily i pozytywnych wibracji!!!!Powodzenia!!!!
Sagaa31 dziekuje kochana...ale nie jest lepiej z bolami...dzisiaj w nocy bylo to samo,nie moglam spac z bolu:no:
Na szczescie moja Emi wyzdrowiala,ale chyba przechodzi bunt 4 latka...jest tak niegrzeczna ,ze juz nie wiem jak mam do niej podejsc,choc skonczylam studia pedagogiczne...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego brakuje mi cierpliwosci,hormony buzuja...do tego strach przed porodem...
Ale wiem,ze nie jestem sama,bo tyle ciezaroweczek dookola :):-D:-D
Ja mieszkam w Anglii i tez mi brakuje Polski...zapachu i smaku:-D:-D
Choc czasem,jestem w szoku,ile chamstwa bije z Polakow i goryczy...ale nawet i to ma swoj klimat:tak:

dominic - Gratuluje! Jeju jakie malenstwo.... Trzymam bardzo mocno za was kciuki. Niech rośnie teraz szybciutko i zdrowo.
Igasia - mój juz poltora roku ma bunt dwulatka, tez sobie nie radze a tez jestem pedagog z wyksztalcenia i z wykonywanego zawodu hihi. Podobnio psycholodzy i pedagodzy maja najgorzej wychowane dzieci - i to mnie przeraza:szok::-D:-D

No to mamy kolejnego okruszka!! Trzymajcie się kochani. My tu Wam kibicujemy!! Niech Dominik rośnie zdrowo. Dużo sił, pozytywnego nastawienia i wiary, że wszystko będzie dobrze Dominic;-)

Ale parówa :no: nie ma czym oddychać:szok:

reklama
Do góry