reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Ach,jaki słodziaszek z Dominika... i chudzinek,ale widać,że silny z niego chłopak! ach.... mam nadzieję,że szybko wróci do domku!!!!!!!

Ale cudne maleństwo :) wogole nie wyglada na wczesniaczka z taka niska waga urodzeniowa. Genialnie ze sam oddycha :)
Anulek - super wiesci dzieki wielkie

ANULEK dzieki za wiadomosci!
DOMINIC jeszcze raz gratki!!! super ze DOMINIS sam oddycha, jest slodziutki i wyglada na silnego malego mezczyzne!!! duzo zdrowka i radosci WAM zycze!

Anulek, dzięki za informacje:-)
Bardzo się cieszę, że mały Dominik sam oddycha i że mimo tego, że taki malutki to sam oddycha:-) Siłacz z niego;-)
Oby tak dalej;-)

HTML:
Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim. Jestem po rozmowie z pediatra, gazometria wypadla pomyslnie, tak samo morfologia, cisnienie ma juz dobre ale wiadomo to wczesniaczek I trzeba ciagle monitowac jego stan bo moze sie zmienic. Moze dzisiaj uda mi sie posadzic obolale cielsko na wozek I pojechac do niego, lezy tuz za sciana. Dummy tato pojechal kupic drzewko do posadzenia. Wybaczcie, ze egoistycznie pisze tylko o sobie I mlodym ale to teraz dla mnie pepek swiata:-)

dominic gratuluję!!! cieszę się bardzo, że Malutki sam oddycha!!!! dużo zdrówka dla Was!!!!!:)):**

reklama
Dominic WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :-D. Jaki dzielny z tym oddychaniem. Ale kruszyna niezła. Życzę szybkiego nabierania masy (przez niego, Ty sobie już odpuść :-D) i powrotu do domu w trójkę.

Do góry