reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic - Wielkie gratulacje !!! Przesyłam dużo siły i energi Twojemu Skarbeńkowi !!! Mocno Was tule do serducha !!!!! Dalej trzymam kciuki aby wszystko się układało jak najlepiej !!!

reklama
ANULEK dzieki za info...
DOMINIC SKARBIE 3 MAJ SIE I DUZO SIL I ZDROWECZKA DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE;-)
Igasia ciesze sie ze z mala lepiej a bunt mojej frend syn tez tak ma jest strasznie nieznosny;/

u nas taki skwar ze nie daje rady dzis skonczylam 37 tydzien wiec prosze juz Wiktora ze moze wychodzic jak tylko mu sie zache:-)
Akutan ciesze sie ze remont pela pra idzie a Ty sie oszczedzaj:-)
Malgosia witaj w dwu-pacu i odpoczywaj ile sie da;-)
Taycia widzisz jakie to mile ze strony meza :D
Jaskolka jakos leci a u Ciebie jak??? mnioe tez napadaja juz rozne schizy....
Maggie te hormony to wszytskim daja w kosc mnie tez juz Wq****;/

Ostatnia edycja:
Dominic Gratulacje !!! -KOCHANA TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO ,trzymam za Was kciuki niech maleństwo rośnie zdrowo ,taka mała kruszynka.
DZIEWCZYNKI NAPISZCIE W KTÓRYM TYG.BURODZIŁA DOMINIC???coś mi chodzi po głowie ,że 33-34 ale nie jestem pewna?
Kurczę ale nam się dziewczyny zaczynają sypać,lada moment wszystkie się rozpakujemy.
Mal-gosia-witaj ponownie dobrze ,że już w domku :tak:

W imieniu dumnych Rodziców, mam zaszczyt przedstawić Wszystkim Ciociom, oto Dominik:-)
IMAG0051.jpg

Silny Chłop, sam oddycha:-) W imieniu Dominic BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie ciepłe słowa i pozdrowienia, ona również Was mocno ściska:tak:Mi to nie ma za co dziękować, bardzo się cieszę, że mogę pośredniczyć w przekazywaniu takich wyjątkowych newsów, przyznaje, że z każdym smsem podskakuję pod sufit i już prawie zjadłam kanapę z emocji:-D

anulek-dzięki kochana za tak szczegółowe i expresowe wiadomości :tak: i też na siebie uważaj abys nam z tych emocji jeszcze Ty nie urodziła :-) przekaz całusy dla mamusi i Dominiczka .
Słodka mała kruszynka, oby jak najszybciej nabrał ciałka i wrócił zdrowiutki z rodzicami do domku.

reklama
Do góry