reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic - Wielkie gratulacje !!! Przesyłam dużo siły i energi Twojemu Skarbeńkowi !!! Mocno Was tule do serducha !!!!! Dalej trzymam kciuki aby wszystko się układało jak najlepiej !!!

reklama
ANULEK dzieki za info...
DOMINIC SKARBIE 3 MAJ SIE I DUZO SIL I ZDROWECZKA DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE;-)
Igasia ciesze sie ze z mala lepiej a bunt mojej frend syn tez tak ma jest strasznie nieznosny;/

u nas taki skwar ze nie daje rady dzis skonczylam 37 tydzien wiec prosze juz Wiktora ze moze wychodzic jak tylko mu sie zache:-)
Akutan ciesze sie ze remont pela pra idzie a Ty sie oszczedzaj:-)
Malgosia witaj w dwu-pacu i odpoczywaj ile sie da;-)
Taycia widzisz jakie to mile ze strony meza :D
Jaskolka jakos leci a u Ciebie jak??? mnioe tez napadaja juz rozne schizy....
Maggie te hormony to wszytskim daja w kosc mnie tez juz Wq****;/

Ostatnia edycja:
Dominic Gratulacje !!! -KOCHANA TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO ,trzymam za Was kciuki niech maleństwo rośnie zdrowo ,taka mała kruszynka.
DZIEWCZYNKI NAPISZCIE W KTÓRYM TYG.BURODZIŁA DOMINIC???coś mi chodzi po głowie ,że 33-34 ale nie jestem pewna?
Kurczę ale nam się dziewczyny zaczynają sypać,lada moment wszystkie się rozpakujemy.
Mal-gosia-witaj ponownie dobrze ,że już w domku :tak:

W imieniu dumnych Rodziców, mam zaszczyt przedstawić Wszystkim Ciociom, oto Dominik:-)
IMAG0051.jpg

Silny Chłop, sam oddycha:-) W imieniu Dominic BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie ciepłe słowa i pozdrowienia, ona również Was mocno ściska:tak:Mi to nie ma za co dziękować, bardzo się cieszę, że mogę pośredniczyć w przekazywaniu takich wyjątkowych newsów, przyznaje, że z każdym smsem podskakuję pod sufit i już prawie zjadłam kanapę z emocji:-D

anulek-dzięki kochana za tak szczegółowe i expresowe wiadomości :tak: i też na siebie uważaj abys nam z tych emocji jeszcze Ty nie urodziła :-) przekaz całusy dla mamusi i Dominiczka .
Słodka mała kruszynka, oby jak najszybciej nabrał ciałka i wrócił zdrowiutki z rodzicami do domku.

reklama
Do góry