reklama
sagaa31
Fanka BB :)
ANULEK dzieki za info...
DOMINIC SKARBIE 3 MAJ SIE I DUZO SIL I ZDROWECZKA DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE;-)
Igasia ciesze sie ze z mala lepiej a bunt mojej frend syn tez tak ma jest strasznie nieznosny;/
u nas taki skwar ze nie daje rady dzis skonczylam 37 tydzien wiec prosze juz Wiktora ze moze wychodzic jak tylko mu sie zache:-)
Akutan ciesze sie ze remont pela pra idzie a Ty sie oszczedzaj:-)
Malgosia witaj w dwu-pacu i odpoczywaj ile sie da;-)
Taycia widzisz jakie to mile ze strony meza
Jaskolka jakos leci a u Ciebie jak??? mnioe tez napadaja juz rozne schizy....
Maggie te hormony to wszytskim daja w kosc mnie tez juz Wq****;/
DOMINIC SKARBIE 3 MAJ SIE I DUZO SIL I ZDROWECZKA DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULACJE;-)
Igasia ciesze sie ze z mala lepiej a bunt mojej frend syn tez tak ma jest strasznie nieznosny;/
u nas taki skwar ze nie daje rady dzis skonczylam 37 tydzien wiec prosze juz Wiktora ze moze wychodzic jak tylko mu sie zache:-)
Akutan ciesze sie ze remont pela pra idzie a Ty sie oszczedzaj:-)
Malgosia witaj w dwu-pacu i odpoczywaj ile sie da;-)
Taycia widzisz jakie to mile ze strony meza
Jaskolka jakos leci a u Ciebie jak??? mnioe tez napadaja juz rozne schizy....
Maggie te hormony to wszytskim daja w kosc mnie tez juz Wq****;/
Ostatnia edycja:
LANA
Dominic Gratulacje !!! -KOCHANA TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO ,trzymam za Was kciuki niech maleństwo rośnie zdrowo ,taka mała kruszynka.
DZIEWCZYNKI NAPISZCIE W KTÓRYM TYG.BURODZIŁA DOMINIC???coś mi chodzi po głowie ,że 33-34 ale nie jestem pewna?
Kurczę ale nam się dziewczyny zaczynają sypać,lada moment wszystkie się rozpakujemy.
Mal-gosia-witaj ponownie dobrze ,że już w domku
DZIEWCZYNKI NAPISZCIE W KTÓRYM TYG.BURODZIŁA DOMINIC???coś mi chodzi po głowie ,że 33-34 ale nie jestem pewna?
Kurczę ale nam się dziewczyny zaczynają sypać,lada moment wszystkie się rozpakujemy.
Mal-gosia-witaj ponownie dobrze ,że już w domku
Silny Chłop, sam oddycha:-) W imieniu Dominic BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie ciepłe słowa i pozdrowienia, ona również Was mocno ściskaMi to nie ma za co dziękować, bardzo się cieszę, że mogę pośredniczyć w przekazywaniu takich wyjątkowych newsów, przyznaje, że z każdym smsem podskakuję pod sufit i już prawie zjadłam kanapę z emocji
LANA
anulek-dzięki kochana za tak szczegółowe i expresowe wiadomości i też na siebie uważaj abys nam z tych emocji jeszcze Ty nie urodziła :-) przekaz całusy dla mamusi i Dominiczka .
Słodka mała kruszynka, oby jak najszybciej nabrał ciałka i wrócił zdrowiutki z rodzicami do domku.
Słodka mała kruszynka, oby jak najszybciej nabrał ciałka i wrócił zdrowiutki z rodzicami do domku.
reklama
sagaa31
zgadzam sie;-) cudo :-)anulek, ucałuj ode mnie dominic i dominika:-)
słodziak, piękny jest..oby jak najszybciej wyszli do domku:-)