reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula, Li też urodziłam wcześniej :-D. Ale masz rację, nie mogę rodzić, nie rozliczyłam zusu, nie napisałam do końca instrukcji Li, nie byłam u fryzjera przed porodem, nie jestem spakowana(...)
Już się nie bój, znajdę sposób żeby Was napastować choćby ze szpitala :-D

reklama
Dzien dobry Kobietki. Nie mam sil odpisywac na wszystkie Wasze posty. Za nami emocjonujaca noc, x kroplowek, ktg i usg, przygotowania do cesarki ale ma szczescie przeplywy w koncu sie poprawily. Dopiero dwie dawki sterydow za nami i wszyscy trzymamy kciuki any dotrawc do czterech, lekarze mowia ze idealem byloby dotrwac do konca 34 tygodnia. W kazdym razie ja na to juz wplywu nie mam ale wierze, zejestesmy w dobrych rekach, wszyscy kolo mnie skacza, tlumacza, rzeczowo odpowiadaja na pytania I staraja sie pocieszac. Dziekuje za wszystkie kciuki i slowa wsparcia, brakuje mi calodniowego plotkowania z Wami:-)

Dominic, super że jest poprawa i że masz tak dobrą opiekę w szpitalu:-)
Dobre poranne wieści:-)

Mucha w którym tygodniu urodziła sie Li?
a co będziesz robić sobie "loczki" na włosach przed porodem ? ;-)
no i wierzę, że jako pani informatyk znajdziesz w pobliżu szpitala jakieś wi-fi żeby się podłączyć , włączysz kamerkę i bedziesz relacjonować nam co się dzieje w szpitalu :-D

Cześć Kochane,
Miałam jechać do Dominic, ale nie jadę, lekarze zmienili decyzję, dzisiaj będzie najprawdopodobniej rozwiązanie ciąży przez CC...

WITAM SIE WEEKENDOWO...
Dominic ciesze sie ze jest jakas poprawa czekam na dalsze wiesci ysl o Was i mam nadzieje ze bedzie wsio wporzadku:-)
Beti waga sie nie przejmuj dasz rade wrocic do siebie wiem lawto sie pisze coc sama mam loy przec cala ciaze...
Mucha Ty jak nie urok to .... wspolczuje Ci zadnych konkretow same jakies dziwne dolegliwosci....
co do zycia na obczyznie nie wiem jak to jest i nie chce wiedziec za bardzo przywiazana jestem do rodziny i przyjaciol...
Taycia rozumiem Twoje homrony pewno mialabym tak samo....
Witaj Balckberry po przerwie..
Igasia to masz sie nie ciekawie mam nadzieje ze z corcia lepiej i bole slabsze???/
edit. o kurde Anulek nie da rady dnosic...;/ 3 mam kciuki za nich

Anulek jak tylko będziesz coś wiedzieć to pisz nam tutaj co u nich.
Kurcze tego właśnie się boję w ciąży - dominic kilka godzin temu pisała, że jest poprawa i jest w miarę ok a teraz już decyzja o cesarce :-/ wszystko zmienia się tak szybko ....

reklama
Do góry