reklama
mal-gosia
Fanka BB :)
.Cześć dziewczynki dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa i trzyamanie za mnie kciuków, które pomogły Ogólnie czuję się bardzo dobrze teraz wypoczywam już w domku.
Dominik - kciuki zaciśnięte
Nic teraz trochę mi zajmie nadrobienie wszystkiego
Dominik - kciuki zaciśnięte
Nic teraz trochę mi zajmie nadrobienie wszystkiego
Witam niedzielnie.
anulek trzymam i ja kciuki za dominic, oby maluszek był jak najsilniejszy.
to nie ja pisałam, tylko Blackberry.
Mucha mysle, ze powinnaś te swoje wycieki skonsultować z jakimś lekarzem, saczenie się wód jest złym sygnałem i może doprowadzić do zakażenia. trzymaj sie mocno i w dwupacku, no i oczywiscie dawj znac co i jak.
anulek trzymam i ja kciuki za dominic, oby maluszek był jak najsilniejszy.
Z całym szacunkiem, ale z moją babcią jeszcze jest wsio okBISHOPKA bardzo mi przykro ze zle z babcia...sil dla niej i dla rodziny zycze!
KASICA nie zalamuj sie, jestes bardzo silna i GRZESIU tez silny chlopak, poradzi sobie, choc domyslam ze bardzo Ci ciezko niemoc byc razem z nim w szpitalu...
Mucha mysle, ze powinnaś te swoje wycieki skonsultować z jakimś lekarzem, saczenie się wód jest złym sygnałem i może doprowadzić do zakażenia. trzymaj sie mocno i w dwupacku, no i oczywiscie dawj znac co i jak.
mal - gosia - super ze juz w domuku i z dobrymi wiadomosciami
anulek - dzieki za wiadomosc i prosimy o nastepne jak bedziesz cos wiedziec, kurde taki nagly zwroty akcji, mam nadzije ze nic bardzo zlego sie nie dzieje.
anulek - dzieki za wiadomosc i prosimy o nastepne jak bedziesz cos wiedziec, kurde taki nagly zwroty akcji, mam nadzije ze nic bardzo zlego sie nie dzieje.
T
taycia
Gość
Witam się z Wami niedzielnie :-)
Już jutro z pon. na wt. o 2.30 rano mój Mąż przekroczy próg domu :-) na weselu bawił się dobrze,ale ciągle powtarzając,że mu mnie brakuje co było niezmiernie miłe... że chciałby się ze mną pobawić itp. No cóż... wyszło jak wyszło. Dzisiaj jestem niby wyspana,a jednak nie do końca,bo co pisał do mnie smsa to mnie budził.
Dominic - już miałam się cieszyć,że jest poprawa,a tu cc zaraz. Jejku Dziewczyno trzymaj się tam dzielnie! jesteśmy z Tobą..
Szuszu - 20 % mówisz i wyszły zielone? to może mój synek jakimś cudem będzie miał niebieskie po tacie? bo cała moja rodzina ma brązowe,a mi się nie podobają...
Nadzieja,A85- Norwegia na pewno jest piękna chociaż mroźna. Ja w Irlandii psychicznie wytrzymać czasami nie mogę ze względu na wieczne opady deszczu,a tam jest w Norwegii jest dosyć zimno... a ja tak kocham ciepełko!
Małgosia - teraz tylko leż i się leń ... fajnie,że jesteś w domku!
Pozdrawiam Was serdecznie!
Już jutro z pon. na wt. o 2.30 rano mój Mąż przekroczy próg domu :-) na weselu bawił się dobrze,ale ciągle powtarzając,że mu mnie brakuje co było niezmiernie miłe... że chciałby się ze mną pobawić itp. No cóż... wyszło jak wyszło. Dzisiaj jestem niby wyspana,a jednak nie do końca,bo co pisał do mnie smsa to mnie budził.
Dominic - już miałam się cieszyć,że jest poprawa,a tu cc zaraz. Jejku Dziewczyno trzymaj się tam dzielnie! jesteśmy z Tobą..
Szuszu - 20 % mówisz i wyszły zielone? to może mój synek jakimś cudem będzie miał niebieskie po tacie? bo cała moja rodzina ma brązowe,a mi się nie podobają...
Nadzieja,A85- Norwegia na pewno jest piękna chociaż mroźna. Ja w Irlandii psychicznie wytrzymać czasami nie mogę ze względu na wieczne opady deszczu,a tam jest w Norwegii jest dosyć zimno... a ja tak kocham ciepełko!
Małgosia - teraz tylko leż i się leń ... fajnie,że jesteś w domku!
Pozdrawiam Was serdecznie!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ojejku jaki szybki zwrot sytuacji...DOMINIC trzymamy za Ciebie i za dzieciatko ogromne kciuki, ANULEK usciskam od nas DOMINIC!!!
BISHOPKA sorki, zedytowlam...
MALGOSIA fajnie ze masz sie dobrze, i nadrabiaj, nadrabiaj!
JASKOLKA nastroje jak to w ciazy he he, raz gorsze, raz lepsze. ja np mam dzis calkiem , calkie, wlasnie sie godzinke na slonecznym balkonie pobyczylam...a co u Ciebie?
TAYCIA a widzisz maz teskni...
co do oczu, u nas na 50% brazowe, ja sie jeszcze ludze ze beda po mnie i mojej rodzinie niebieskie ale maz mowi ze moge sobie marzyc...
BISHOPKA sorki, zedytowlam...
MALGOSIA fajnie ze masz sie dobrze, i nadrabiaj, nadrabiaj!
JASKOLKA nastroje jak to w ciazy he he, raz gorsze, raz lepsze. ja np mam dzis calkiem , calkie, wlasnie sie godzinke na slonecznym balkonie pobyczylam...a co u Ciebie?
TAYCIA a widzisz maz teskni...
co do oczu, u nas na 50% brazowe, ja sie jeszcze ludze ze beda po mnie i mojej rodzinie niebieskie ale maz mowi ze moge sobie marzyc...
Ja ostatnio byłam w euforii, pełna szczścia i radości, teraz natomiast chodzę podbuzowana, zniecierpliwiona i jednocześnie ... zaczynam panicznie bać się porodu Nie wspominając już o innych lękach
Dominiki, oczywiście trzymaj się tam dzielnie. Ściskam.
Dominiki, oczywiście trzymaj się tam dzielnie. Ściskam.
reklama
Witam dziewczynki
dominic trzymam mocno kciuki!!!!
A ja dzisiaj wstałam z rykiem i tak do południa.... nawet nie pytajcie o co bo sama nie wiem masakra z tymi hormonami!!! Teraz już jest ok
mucha a Ty lepiej zadzwoń do lekarki...
Blackberry właśnie się zastanawiałam ostatnio co z Tobą. Przykro mi z powodu babci..
mal-gosia dobrze,że już w domu. Oszczędzaj się kochana
a ja mam nadzieję,że moja mała będzie niebieskooka:-) M. ma niebieskie, ja prawie niebieskie tzn kiedyś były wręcz błękitne ale trochę poszarzały
Miłego dnia
My idziemy dzisiaj na imieniny do cioci
dominic trzymam mocno kciuki!!!!
A ja dzisiaj wstałam z rykiem i tak do południa.... nawet nie pytajcie o co bo sama nie wiem masakra z tymi hormonami!!! Teraz już jest ok
mucha a Ty lepiej zadzwoń do lekarki...
Blackberry właśnie się zastanawiałam ostatnio co z Tobą. Przykro mi z powodu babci..
mal-gosia dobrze,że już w domu. Oszczędzaj się kochana
a ja mam nadzieję,że moja mała będzie niebieskooka:-) M. ma niebieskie, ja prawie niebieskie tzn kiedyś były wręcz błękitne ale trochę poszarzały
Miłego dnia
My idziemy dzisiaj na imieniny do cioci