reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
.Cześć dziewczynki :) dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa i trzyamanie za mnie kciuków, które pomogły :) Ogólnie czuję się bardzo dobrze teraz wypoczywam już w domku.

Dominik - kciuki zaciśnięte

Nic teraz trochę mi zajmie nadrobienie wszystkiego :)

Witam niedzielnie.
anulek trzymam i ja kciuki za dominic, oby maluszek był jak najsilniejszy.
BISHOPKA bardzo mi przykro ze zle z babcia...sil dla niej i dla rodziny zycze!

KASICA nie zalamuj sie, jestes bardzo silna i GRZESIU tez silny chlopak, poradzi sobie, choc domyslam ze bardzo Ci ciezko niemoc byc razem z nim w szpitalu...
Z całym szacunkiem, ale z moją babcią jeszcze jest wsio ok
biggrin.gif
to nie ja pisałam, tylko Blackberry.
Mucha mysle, ze powinnaś te swoje wycieki skonsultować z jakimś lekarzem, saczenie się wód jest złym sygnałem i może doprowadzić do zakażenia. trzymaj sie mocno i w dwupacku, no i oczywiscie dawj znac co i jak.

mal - gosia - super ze juz w domuku i z dobrymi wiadomosciami :)
anulek - dzieki za wiadomosc i prosimy o nastepne jak bedziesz cos wiedziec, kurde taki nagly zwroty akcji, mam nadzije ze nic bardzo zlego sie nie dzieje.

Witam się z Wami niedzielnie :-)

Już jutro z pon. na wt. o 2.30 rano mój Mąż przekroczy próg domu :-) na weselu bawił się dobrze,ale ciągle powtarzając,że mu mnie brakuje co było niezmiernie miłe... że chciałby się ze mną pobawić itp. No cóż... :dry: wyszło jak wyszło. Dzisiaj jestem niby wyspana,a jednak nie do końca,bo co pisał do mnie smsa to mnie budził.

Dominic - już miałam się cieszyć,że jest poprawa,a tu cc zaraz. Jejku Dziewczyno trzymaj się tam dzielnie! jesteśmy z Tobą..
Szuszu - 20 % mówisz i wyszły zielone? to może mój synek jakimś cudem będzie miał niebieskie po tacie? bo cała moja rodzina ma brązowe,a mi się nie podobają...
Nadzieja,A85- Norwegia na pewno jest piękna chociaż mroźna. Ja w Irlandii psychicznie wytrzymać czasami nie mogę ze względu na wieczne opady deszczu,a tam jest w Norwegii jest dosyć zimno... a ja tak kocham ciepełko!
Małgosia - teraz tylko leż i się leń ... fajnie,że jesteś w domku!
Pozdrawiam Was serdecznie!

ojejku jaki szybki zwrot sytuacji...DOMINIC trzymamy za Ciebie i za dzieciatko ogromne kciuki, ANULEK usciskam od nas DOMINIC!!!

BISHOPKA sorki, zedytowlam...

MALGOSIA fajnie ze masz sie dobrze, i nadrabiaj, nadrabiaj!

JASKOLKA nastroje jak to w ciazy he he, raz gorsze, raz lepsze. ja np mam dzis calkiem , calkie, wlasnie sie godzinke na slonecznym balkonie pobyczylam...a co u Ciebie?

TAYCIA a widzisz maz teskni...

co do oczu, u nas na 50% brazowe, ja sie jeszcze ludze ze beda po mnie i mojej rodzinie niebieskie ale maz mowi ze moge sobie marzyc...

Ja ostatnio byłam w euforii, pełna szczścia i radości, teraz natomiast chodzę podbuzowana, zniecierpliwiona i jednocześnie ... zaczynam panicznie bać się porodu :-D Nie wspominając już o innych lękach :-D

Dominiki, oczywiście trzymaj się tam dzielnie. Ściskam.

reklama
Witam dziewczynki:)

dominic trzymam mocno kciuki!!!!

A ja dzisiaj wstałam z rykiem i tak do południa.... nawet nie pytajcie o co bo sama nie wiem:wściekła/y: masakra z tymi hormonami!!! Teraz już jest ok:)

mucha a Ty lepiej zadzwoń do lekarki...

Blackberry właśnie się zastanawiałam ostatnio co z Tobą. Przykro mi z powodu babci..

mal-gosia dobrze,że już w domu. Oszczędzaj się kochana:)

a ja mam nadzieję,że moja mała będzie niebieskooka:-) M. ma niebieskie, ja prawie niebieskie tzn kiedyś były wręcz błękitne ale trochę poszarzały:(

Miłego dnia:)

My idziemy dzisiaj na imieniny do cioci:)

Do góry