reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześć dziewczynki:)

kurde nie spałam pól nocy... Miałam takie 30 sek twardnienia podbrzusza i przy tym skurcze czy nie wiem co to było????? Dzisiaj brzuch mega twardy ale już nie boli.... Mam nadzieję,że jeszcze nie rodzę bo mojego gina nie ma w Krakowie!!!!

mucha z wydzieliną niestety nie pomogę...

reklama
Dzień dobry Kochane:))
Mucha ja miałam, jakieś 2 tyg temu, dokładnie tak jak opisujesz i bardzo nieregularnie, raz na wkładce, raz tylko na papierze i przechodziło i wracało i tak w kółko przez 5-6 dni, dzwoniłam do mojego G ale mówi, że takie coś się może pojawić, martwić się należy jak jest podbarwione krwią w jakiejkolwiek postaci albo swędzi i piecze...na 7 dzień miałam wizytę i w tym dniu przeszło mi całkowicie, także nie mogłam się pochwalić Panu Doktorowi co tam wyprodukowałam i od tego czasu spokój...Także dokładne pochodzenie upławów niezdiagnozowane, bo nie zdążyłam ich donieść do Gina:))

Poza tym zapowiada się na mega gorączkę, także jak najszybciej jem śniadanie i pędzę do Gina na dyżur, będziemy odbywać wycieczkę po porodówce...

Aaaaa skleroza... bardzo dziękuję wszystkim za pozdrowienia w imieniu Dominic, oczywiście przekaże:tak:

hej, ja dzisiaj tak jak maggie nie wyspalam sie :((
a co do plamien to nie pomoge bo ich nie mialam i nie wiem co to moze byc.
Ide zjem sniadanko i zaraz wracam.

Cześć Dziewczyny!:))
susumali dzieki :) odpoczywam, dzisiaj leze cały dzień, przyjmuje po południu gości w pozycji leżącej :) dopiero we wtorek wybieram się na szkole rodzenia i rossmana kupić kosmetyki, a w środę mam wizytę to zobaczymy co się zmieniło!

Ja spie dalej dobrze :) teraz nie ma Meza wiec Moj jamnik korzysta i śpi ze mną :) i podkrada mi moja poduszke węża :) jak tylko pójdę do ubikacji- mała cwaniara!!!:))

co do zlobkow u nas w zakładzie pracy powstała idea otworzenia żłobka i przedszkola przyzakladowego, ciekawe czy to wypali :p

no właśnie Kasica, co za dziwne zwyczaje - jak leżałam z Li na żółtaczce, to nikt ode mnie nie chciał kasy (jedynie jak chciałam dostawać posiłki to 8 zeta/doba). Mało tego, dostałam łóżko obok młodej, dostęp do kuchni i łazienki itp. Chyba bym oszalała jakby mi nie pozwolili z nią być.

No ja sie czuje okropnie jak musze jechac do ciotki i zostawić go samego. teraz jestem u siebie w domu musiałam przyjechac po rzeczy i nie mam chęci do niczego. Cały czas mysle o moim maluszku. Czuje sie jak jakas matka wyrodna...
A z ta opłatą to masakra, i za te 15 zł to mam tylko łóżko zapewnione bez wyżywienia a wogóle to szpital jest obskurny jak na Wrocław. Nawet porządnej łazienki nie ma zeby sie wykapać.

kasica88 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! i żeby te dni szybko minęły i Mały Grześ już był cały czas z Wami w domku!!!!

ten kraj jest porąbany :/

mucha - u mnie taka wydzielina oznaczala grzybice - a w przypadku gdy jest rozwarcie to jest niebezpiecznie dla dziecka bo moze sie zrobic infekcja wewnatrz macicy. Ja dlatego tez bede miala antybiotyk przez dluzszy czas (moze do konca) lepiej to sprawdz jezeli nie zniknie

Hej Kobitki :)

Ja właśnie po śniadanku :). miałam mały problem ze snem ale nadrobiłam spiąc do 9.30 :) - a coooo :-) Nawet wypoczęta się czuje. Mężu musiał jechać do roboty dzisiaj i znowu bede się nudzić jak mops :-( Dobrze że mam Was to jakoś mi leci ten czas :tak:

Trzeba się zabrać za jakieś porządki przy sobocie ;-) puki jeszcze siłe mam !

Pozdrawiam Was i miłego dzionka życze !!!

Megmarion, ale ona nie ma pretensji że dzwonię (pisząc nieskromnie polubiłyśmy się, i gadamy też o dupie maryni na wizytach. O ile wszystkich załatwia 'szybko szybko' to ja czasami wchodzę kiedy nikogo na korytarzu nie ma, wychodzę, siedzą 3 wściekłe że tak długo :-D). Jej chodzi o to, że ciągle coś, a to skurcze, a to opadnięty brzuch, a to plamienie, a to ciśnienie...i po prostu trzymają się mnie jakieś dolegliwości, z którymi próbujemy ciągle walczyć.

Ewak, hmm ale ona mnie badała w czwartek, myślisz że mogła przeoczyć grzybicę? Poza tym nic mnie nie swędzi, ani nic... W sumie z latarką mi tam nie zaglądała :-D. No i ta brudna wydzielina nie jest 'regularna', raz jest, raz nie...

reklama
witam

Kasica-przykro mi z powodu Grzesia, kurcze a już było dobrze, bądź dzielna i nie łam się, dodawaj otuchy malutkiemu, trzymam za was kciukasy

Do góry