reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Hej Kobitki :)

Podczytuje Was pół dzionka ale nic nie pisałam - temat żłobków eh... wogóle się w tym nie oriętuje :( !!!

Byłam na małych zakupach bo lodówka pustką świeciła, wpadłam do centrum handlowe z myślą kupić tusz do rzęsiorów ale nie zdecydowałam się na żaden :/ za to w H&M kupiła dresik dla syneczka :):) hehe nie moge tam wchodzić !!!!!! Tyle promocji że szokkk :tak: Ogólnie nudy, pada deszcz i wogóle kicha.

Kasica Trzymam kciuki żeby wszystko jak najszybciej się ułożyło !!! &&&& Jesteśmy z TOBĄ !!! BĘDZIE DOBRZE !

Kobietki mam od wczoraj taki wilczy apetyt ze sama nie wiem co się dzieje ;-) normalnie nie mam miejsca już w żołądku a jeszcze bym jadła. Ciągle mam na coś smaka - dobrze że mnei to pod koniec ciązy dopadło bo chyba bym już ze 30kg przytyła :-). Normalnie jestem w szoku...

Wg mnie kazda mama powinna miec prawo nieodpłatnego pobytu z malenstwem z szpitalu, tym bardziej z takim malutkim.
W nowym numerze "m jak mama" jest pare fajnych tytulow: " z domu na porodowke" o pologu, i jak mozna sobie pomoc w czasie porodu, i jak wyybrac dobry fotelik.

no właśnie Kasica, co za dziwne zwyczaje - jak leżałam z Li na żółtaczce, to nikt ode mnie nie chciał kasy (jedynie jak chciałam dostawać posiłki to 8 zeta/doba). Mało tego, dostałam łóżko obok młodej, dostęp do kuchni i łazienki itp. Chyba bym oszalała jakby mi nie pozwolili z nią być.

np. w CZD tylko na 2 oddzialach mozna byc przez cala dobe z dzieckiem na urologii i nie pamietam 2. Karimate, lezak, cos do spania trzeba miec swoje, w ciagu dnia trzeba schowac zeby lekarz nie widzal, jakby byl glupi i nie wiedzial ze na "czyms"trzeba sie przespac. wpłaca sie kaucje 25zl za szafke na swoje ubrania.

a ja znowu swoje... Wybaczcie zbyt dokładny opis.

Od wczoraj? przedwczoraj? Nie wiem, ale dopiero dzisiaj to mnie bardziej zastanowiło (właściwie przed chwilą). Mam wkładkę żółto/brązową. W sensie że wydzielina 'brudna'. Normalnie w ciąży miałam 'zwykły' śluz jak już, a teraz jest jakiś dziwny, w sensie nie czuję żeby coś leciało, było tego dużo, nie jest to też gęste.. ale jak ściągam majty to wkładka jest brudna.. zabarwiona na brązowo ale tak nieregularnie.
I tak się zastanawiam, czy powoli bardzo plamię (lekarz mi mówił, że jak zacznę plamić to znaczy że moja szyjka dalej się rozwiera), czy może jakieś zakażenie? albo nie wiem co?
A może skutek luteiny? Tylko ta jak już wypływa, no to zawsze była biała plama....

Któraś miała coś podobnego?

mucha, niestety nic nie poradze nie mialam czegos takiego. Mam nadzieje, ze to nic powaznego.

Co do szpitala, to jakis obled! Jak moga kasowac matke za nocleg, przeciez to powinno byc podstawowe prawo rodzicow, zeby moc byc przy dziecku. Przeciez to oczywiste, ze dziecko szybciej wraca do zdrowia jak ma przy sobie rodzicow, to chyba szpitalowi tez powinno na tym zalezec. Paranoja.:shocked2:

reklama
Mucha, a może to powoli czop odchodzi? Kurka nie znam się, ale normalne to to chyba nie jest. Może zadzwoń do gin. Jak nie dziś to z rana?

Do góry