reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

On nie zrobi kupy w majty nigdy. Popuści, owszem, ale nie zrobi. Zassa z powrotem. Na kiblu sam nie usiądzie, ew. nocniku, bo kubel duży i trza nakładkę.

Chyba muszę uzbroić się w cierpliwość, bo normalnie wymięknę przy dwójce. Aaaaaa, i powiedziałam mu,że od wczoraj zero słodyczy, a on straszny łasuch. No zobaczymy jak to będzie.

reklama
Karolap słonko już leci :-D

Asiacur a może zaczęło się od zaparcia i mu sie robienie kupki kojarzy z bólem? Moi znajomi tak mieli z synem i zmiana diety bardzo mu pomogła (jak nie lubi owoców to może jogurty śliwkowe?). A dziewczyny dobrze piszą, że często nadmiar uwagi rodzica wzmacnia problem. I jak woła kupa a gdy Ty przybiegasz to wszystko się "cofa" to coś w tym jest nie tak....chyba bym go z tym zostawiła i zobaczyła co się będzie działo.

Dziewczyny na obczyźnie wielkie jesteście, bo same będziecie się ze wszystkim zmagać po urodzeniu, ale na pewno dacie radę :-)

Tonya, zaparcia były, ale dawno. Jogurty je, wg nabiał lubi, więc z tym nie mam problemu. Muszę być cierpliwa.

Aaaaaaaa, miałam Wam napisać. Jak ktoś lubi kosmetyki Vichy lub La Roche Posay to w aptece internetowej Dbam o Zdrowie są mega rabaty nawet do 50% na wybrane. Ja już poszalałam.

witam sie juz popoludniowo ..:-)
wlasnie skonczylam prasowanie laszkow malego,ogolnie wyszly 3 pralki prania ale jakos szybko poszlo.
Kacik Marcela tez juz jakos wyglada,brakuje kilku drobiazgow,pozniej wrzuce jakies zdjecie-to sama sobie popodziwiam,chociaz w sumie jest tak bardzo neutralnie bo musielismy sie z nim podzielic sypialnia,wiec szalu nie ma.:cool2:

pogoda jakas taka do d**y,wieje,pada,zaraz slonce swieci.. zabrac sie musze za pakowanie torby ale jakos weny nie ma.. nie wiem od czego zaczac.:confused:
Malgo,Taycia wiem co za bol,ja tez ogromnie tesknie,chociaz w sumie najblizsza rodzinke mam tutaj..to brakuje mi tego klimatu ,marze o tym zeby pojechac chociaz nad morze i wejsc nawet do tej lodowatej wody a tu lipa nie da rady.. 'cudze chwaliscie swego nie znacie',na obczyznie docenia sie swoje i to jak.Mowi sie trudno..trzeba liczyc dni do nastepnej wizyty w PL :-)

Lece na barszczyk:-)

ja też wessałam właśnie barszczyk :)
na tvn style właśnie wózki/przyczepki na rowery pokazują dla dzieci - ja sobie na pewno jakieś siodełko sprawię bo na urlop to my koniecznie rowerki z mężem bierzemy!

Flower oglądałam to wczoraj i powiem, że nie głupi był ten doczepiany z amortyzatorami:-)
a widziałaś cenę??:szok:
ale ogólnie chyba wybierali te droższe modele bo ja np swój mam też merida juliet (pokazywali wcześniej) i mówili ze 2300 kosztuje a ja zapłaciłam chyba z 1200 za moją wersję ze wzmacnianymi amortyzatorami (problemy z kręgosłupem dlatego nie oszczędzaliśmy na tym)

tak się zastanawiam czy jak za rok pojedziemy nad nasze polskie morze to już będziemy mogli małą do takiego fotelika zwykłego włożyć? nie będą dla niej za duże wstrząsy? w sumie tam płaski teren...

Dla mnie to w ogóle kosmiczne ceny, no ale fakt faktem bardzo fajne bajerki do rowerka:)
Myślę, że za rok nie powinno być problemu, żeby włożyć dzieciaczka, no ale ja nie wiem nie próbowałam...

Z tej tesknoty dzisiaj zrobilam sobie taki swojski obiadek (mlode ziemniaczki z koperkiem, jajeczko sadzone, kefirek) i caly dzien sluchalam polskiego radia. Dalej mi zle ale juz jakos tak mniej. Wieczorem sobie jeszcze Kuchenne Rewolucje na Youtube poogladam :-D Po ostatnim odcinku postanowilam w ten weekend zrobic taki slaski placek ziemniaczny z sosem grzybowym, mniam!

A ja tylko o jedzeniu :-D:-D

reklama
Z tej tesknoty dzisiaj zrobilam sobie taki swojski obiadek (mlode ziemniaczki z koperkiem, jajeczko sadzone, kefirek) i caly dzien sluchalam polskiego radia. Dalej mi zle ale juz jakos tak mniej. Wieczorem sobie jeszcze Kuchenne Rewolucje na Youtube poogladam :-D Po ostatnim odcinku postanowilam w ten weekend zrobic taki slaski placek ziemniaczny z sosem grzybowym, mniam!

A ja tylko o jedzeniu :-D:-D

Kochana ja dzisiaj tez zrobiłąm : młode ziemniaczki z koperkiem. jajeczko sadzone i sałatke z marchwką :):):) najdałam się tak że myślałam że pękne !!!! jeszcze mnie trzyma ;)

Do góry