reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Maggie - wzięłaś się za pranie? podziwiam...ale już odpowiedni czas Kochana :-) ja dopiero jak Mężuś wróci z Pl. Ach,bo tego kotka dokarmiamy już od 9 miesięcy i tak mi się serce kraja,że tam czeka i samoistnie wstaje chociaż wierz mi czasami to bym nałożyła kołdrę na głowę i spała. Od wtorku dzięki Bogu mój Ukochany przejmie ten obowiązek :-)

reklama
Maggie - wzięłaś się za pranie? podziwiam...ale już odpowiedni czas Kochana :-) ja dopiero jak Mężuś wróci z Pl. Ach,bo tego kotka dokarmiamy już od 9 miesięcy i tak mi się serce kraja,że tam czeka i samoistnie wstaje chociaż wierz mi czasami to bym nałożyła kołdrę na głowę i spała. Od wtorku dzięki Bogu mój Ukochany przejmie ten obowiązek :-)

dobra kobieta:) ja już za 3 tyg mogę się rozpakować więc najwyższy czas:)

Och zazdroszczę, zazdroszczę... u mnie jeszcze 51 dni :-) to sobie poczekam :-D:-D jeszcze mam 3 wizyty w szpitalu,a tu w Irlandii nie wiem czemu,ale każdą dziewczynę którą znam to donosiła do końca,baa musieli wywoływać,bo dzidzi było za dobrze w brzuchu. Jak tak będzie to jeszcze stanę się wrześniówką :-D hahah

Ooo to Panną jesteś? moja siostra jest też spod znaku Panny :-) no termin niby na 28.08,ale nigdy nic nie wiadomo. Ja czuję,że rozpakuję się wcześniej (no dobra nie czuję tylko bardzo chcę!!!!!!!!!!!) :-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!

A ja się tak dobrze czuję, że aż się wczoraj zdziwiłam na wizycie. Szyjka odpowiednio długa 3cm, ale jest rozwarcie :/ mam polegiwać
trzy dziurki w nosie i skończyło się,
także resztę zakupów zrobi sam Mój Mąż który ze wszystkim ma czas!!!! wrr

a wczoraj miałam takie przejścia, nie polubiliśmy się z moim nowym samochodem, musiałam wzywać pomoc drogową :p na szczęście w poniedziałek go ubezpieczyłam, więc to pokryje ubezpieczenie, ale za naprawę musiałam zapłacić, jak mnie dzisiaj przepraszali w aso :p i zrobili mi jedną rzecz za darmo :p qrde no i mam nadzieje, ze to koniec niespodzianek :p zaraz się zbieram na szkołe rodzenia i zaopatrze się w jakieś filmy, żebym z nudów nie padła :)

miłego dnia :)))

asiaciur myślę, że namowami nic nie zdziałasz, bo dzieci robią zazwyczaj na odwrót. proponuję coś pomieszać w diecie, mało cukru przede wszystkim i podawanie jako przekąski takiej mieszanki owoców suszonych (dostepne w marketach) tam jest ananas, daktyle, banany i inne. Wiem, że na mojej znajomej dziecko to działało,a i duzo wody do picia. Sa jeszcze owoce sezonowe, najlepiej ze skórka. Na mnie podziałały (zaparcia ciazowe) jagody ze smietana :-)

Dzięki, tylko, że mój syn z owoców toleruje tylko jabłka. I on nie ma zaparć. Po prostu wstrzymuje kupę jak mu się chce. :-(

proszę bardzo, wysyłam:) jak kręgosłup?
Dziękuje ale coś ten kurier chyba adres pomylił ;-) Kręgosłup już ok :-) jakoś nie boli za specjalnie. Ale się załatwiłam, byłam na Poczcie , noga mi się poślizgnęła :eek: , na szczęście nie przewróciłam się ale cały krok mnie teraz boli :-( i ledwo chodzę

mucha gratuluje udanej wizyty
Tonya ja bym się chętnie przyłączyła do DNIA LENIWCA ale niestety przy dwulatce nie da rady ;-)
maggie78 ja mam termin na 23 ;-)

reklama
rybkaa uważaj kurcze na siebie... Ciekawe czy urodzisz w terminie:)

a jak słońce nie doszło to zapraszam do siebie na ogród:)

Ostatnia edycja:
Do góry