reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ewa ty tylko tydzien za mna jestes ja dzis skonczylam 36 tydzien a Ty 35 wiec nie masz czego zazdroscic podejrzewam ze i tak urodzisz wczesniej skoro masz cesarke zobaczymy co moja gin powie na wizycie we wtorek;-)
MUCHA
powodzonka;-)
Szuszu ladne lacie mam nadzieje ze uda ci sie prv szybko zalatwic i ze to nic powaznego;*\
reszte bede nadrabiac jutro dobrnoc.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.

Nie śpię od 5 ale przynajmniej nadrobiłam Wasze weekendowe wypocinki. Deszcz leje a ja mam dwa okna dachowe w sypialni i już wiem, że trzeba będzie dokupić rolety zewnętrzne bo nie pośpię w ulewy:confused2:

Mucha
kop w te zgrabne ciążowe 4 litery na rozpęd i powodzenia;-)

Dzień Dobry!

Kurcze, coraz szybciej się budzę,albo nie... inaczej... coraz częściej się budzę w nocy i wstaję za wcześnie.. już nie wiem czy to ciąża, czy ja sobie coś wkręcam. Bądź co bądź jestem niewyspana :-:)-( ale bynajmniej już po śniadanku.
Mężuś wyjeżdża za kilka godzin... jejku, to będzie najdłuższy tydzień w moim życiu... ciągłe oczekiwanie : na Męża, na materacyk, na paczkę od mamy, na list odnośnie macierzyńskiego itp. :-)
Szuszu - mam nadzieję,że to nic poważnego :*
Mucha - trzymam kciuki i powodzenia życzę. Będzie dobrze , zobaczysz :-)

Jejku, przecież tu już za 2-3 tygodnie będziemy oglądały zdjęcia pierwszych bobasków...ale szok :szok: minęło co?

Życzę Wam fajnego dzionka :-)

Akutan - współczuję ... trzymaj się ciepło...a długo będziesz tam jeszcze?
Malgosia - mam nadzieję,że chociaż Ty wyjdziesz zaraz

Mucha- TRZYMAM KCIUKI!!!! Oby Twoja obrona okazała się większa formalnościa niz moja :)

Dzień dobry- kolejny pochmurny i nudny dzień w pracy :/ Rozkrecac mi sie tu bo nie bede miała co czytac :D

Malgosia, trzymam kciuki za Toje szybkie wyjście.
Akutan, co się dzieje że musisz zostać?
Mucha, dajeszz!!!!!!!!!!!

A co do mojego guzka to mam dzisiaj wizytę u onkologa i usg, jak będę coś wiedziała dam znać;-)

Ech to zapalenie co znalezli. Mam antybiotyki dozylnie, musze brac 2-3 dni.teraz jeszcze doszlo zelazo. Grunt, ze malego czuje i ktg wychodzi ladne. Troche smutno ale co tam. W takich warunkach mozna lezec, nie ma co narzekac. Jutro moj L. Ma urodzinki i chcialabym byc z nim. Jeszcze tesciowie przyjezdzaja. Buziali

reklama
Do góry