reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dzień dobry w ten pochmurny dzionek:)

Szuszu kciuki zaciśnięte żeby nie było to nic poważnego.

Mucha czekam aż napiszesz że już masz mgr w kieszeni:tak:

Dominic jak było nad morzem??????

Akutan oby zapalenie puściło i żebyście wrócili jak najszybciej do domku.

Malgosia jak u Ciebie??

Nic mi się dzisiaj nie chce, jakiegoś nerwa mam od rana i wszystko mnie drażni, a najbardziej moja 2 letnia sąsiadka z góry, która od 6 rano galopuje w tą i z powrotem po mieszkaniu:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej, ale dzisiaj pospalam sobie :))) i dalej spac sie chce
szuszu 3mam kciuki, napewno okaze sie ze to ten gruczolek mlekowy (sama nie wiem jak on "wyglada")
mucha "wleci" na forum i zapewne ppowie ze niepotrzbnie sie stresowala i zdala na 5
akutan a powiedzieli Ci jak dlugo chca Cie przytrzymac? Szybkiego powrotu do domku zycze.
anulek ja jak mieszkalam u mamy to tez mialam dosc sasiadow z pietra wyzej a doklanie 2, rano cwiczyla, podskakiwala az sufit sie trzasł

Cześć laski :)

szuszu nie martw sie wszytsko napewno bedzie dobrze :) tez kiedys wyczulam guzek , okazalo sie ze to jakiś gruczoł który się powiesza w pewnych etapach cyklu, nawet mi wtedy lekarz powiedzial ze moge miec w przyszlosci problem z karmieniem, jestem ciekawa czy rzeczywiscie teraz sie to sprawdzi ....
akutan trzymaj sie tam w szpitalu,obys szybciutko wyszla :)

buziaki dla reszty ;*

ja jak zwykle dobudzić się nie mogłam :/

Wiecie co, od jaiegos czasu bardzo bola mnie palce u rąk, nie wiem chyba stawy... takie uczucie jakby mega spuchly i ledwo je zginam i bolą..... :( czy koras tez tak ma?

Wiecie co, od jaiegos czasu bardzo bola mnie palce u rąk, nie wiem chyba stawy... takie uczucie jakby mega spuchly i ledwo je zginam i bolą..... :( czy koras tez tak ma?

Zaryzykuję stwierdzenie, że chyba większość tak ma :tak: ja w każdym razie mam, spróbuj łyknąć magnez wieczorem i nie pić za dużo na noc, mi pomaga z rana chłodna woda, trochę łatwiej rozruszać baloniaste paluchy...

Zaryzykuję stwierdzenie, że chyba większość tak ma :tak: ja w każdym razie mam, spróbuj łyknąć magnez wieczorem i nie pić za dużo na noc, mi pomaga z rana chłodna woda, trochę łatwiej rozruszać baloniaste paluchy...
no własnie tez wyczytałam ze magnez pomoże a gin stwierdził że raczej nie bardzo, coś tam mi tłumaczył skąd to się bierze i że po porodzie minie a teraz to jakoś trzeba to przetrwać...:/
no cóż ale pocieszyłaś mnie że nie tylko ja tak cierpie heheheh :))))

dobry! :-D
Tak się śmiałam, że w razie czego powiem że komisja się nie zberała.. no i faktycznie była wybrakowana :-D. Pytanie wylosowałam z dupy(ale inni mieli gorzej:-D), no ale się obroniłam - szału nie ma bo mam 4 na dyplomie ale co tam. Nie mogę narzekać biorąc pod uwagę, że się nie uczyłam.
No i niestety to nie formalność u nas, mało tego - brzuch w niczym nie pomógł :-)

Witam dziewczyny:)
Marzenixx ja tak nie mam...
Za to każdego ranka jak wstaje z łóżka czuje jak swoje stopy, hm takie dziwne uczucie.
Szuszu oby nic tam nie wykryli:tak:
Anulek mnie wczoraj tak denerwowali, nie wiem kto ale sąsiedzi chyba gości mieli, brrr biegali po całym mieszkaniu:wściekła/y:
Akutan to nie fajnie, byle ten czas szybko zleciał i będziesz mogła iść do domku;-)
Jak ja nie lubię czkawki u dzidzi! A ona ma ją co najmniej 2 razy dziennie:wściekła/y:
Mucha no to gratuluję, dobrze, że masz to za sobą:-)

Cześć dziewczyny !!!!

Nie wiem czy któraś z Was mnie jeszcze pamięta :( ojbardzo dawno tu nie byłam :( !!! Teraz nie pracuje i mam duzo wolnego czasu i będe już zaglądać :) Strasznie się steskniłam i jestem ciekawa co u Was słychać :) - zabieram się za czytanie i (nie wiem czy to możliwe) ale nadrabianie :):) Serdecznie Wszystkie pozdrawiam :)

...u mnie wszystko dobrze :) Synuś obrucony głóka do dołu i położna mówiła ze już na stałe :). Jest bardzo aktywnym dzieciaczkiem, kopie wszedzie gdzie tylko się da :) Ogólnie nie moge narzekać - mam tylko problem z żylakami na jednej nodze pod kolanem :( siniec i wystajace żyły :( Mam nadzieję że Was to omineło - lekarz twierdzi że po ciąży w większym stopniu to zejdzie ( Zobaczymy!!!... ). Nie nosze już żadnych pierścionków - paluchy popuchnięte... Już nie dużo zostało więc da się rade - takie problemy to nie problemy ! Teraz modle się o szczęsliwy poród dla naszej dzidzi i dla mnie :) Nie wiem jak Wy ale ja się troche boje jak o nim pomyśle :/ - ALE ... DA SIE RADE :):) !!!

Sciskam i do "usłyszenia" :)

Ps. hehe piszecie o czkawce :) moj synuś też ją często ma :) Podobno to dobrze ! Skacze jak żabka w brzuszku ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry