reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a85, gadane ale nie w kwestii informatyki :shocked2: Co mnie obchodzi jak to wszystko działa - ważne, że działa :-D.

Szuszu, a dlaczego na IP nic się nie dowiedziałaś? Lepiej sprawdź u lekarza. Chociaż ja wiem, że to na pewno nic złego u Ciebie:-)

reklama
saga, mucha - wlasnie nie mam ustalonego terminu, on chce czekac do ukonczenia 37 tyg jezeli nic sie nie bedzie dzialo. Termin wg OM mam 09.08 a ona juz ma jakies 3kg zapewne bo ostatnio bylo 2700 prawie. To za 3 tyg bedzie jakies 4 kg pewnie - wiec klocek z niej jest:-D Jak tak bedzie to czeka mnie 3 tyg siedzenia w domu :( Przysiegam jak juz dojde do siebie po porodzie to bede pracowac nad kondycja!!:-D:-D
szuszu - mam nadzieje ze to nic powaznego :*

a85, gadane ale nie w kwestii informatyki :shocked2: Co mnie obchodzi jak to wszystko działa - ważne, że działa :-D.

Szuszu, a dlaczego na IP nic się nie dowiedziałaś? Lepiej sprawdź u lekarza. Chociaż ja wiem, że to na pewno nic złego u Ciebie:-)

Nic się nie dowiedziałam, bo najpierw 2h czekałam aż przyjmie mnie ginekolog (bez tego żaden chirurg nie chciał mnie obejrzeć), więc miałam ktg i mega bolesne badanie dowcipne. Później odesłali mnie na SOR, gdzie kolejne 2h czekałam tylko po to, żeby mnie chirurg obmacał i powiedział, że on i tak tu bez usg nic nie stwierdzi, więc skierował mnie na usg na które znowu pewnie musiałabym czekać 2h i na opis kolejne kilka godzin a już nie miałam siły, więc pójdę prywatnie we wtorek..

Ewak, to przecież tylko 2 tygodnie.. no tyle to dasz radę? No chyba, że 37 to socjal minimum i chce Cię wyczekiwać, ale ja tam uważam że 37 jest ok (jestem 'taka mądra' bo Li się urodziła wtedy i nie było żadnych komplikacji :-D)

edit. Szuszu, w sumie zadałam głupie pytanie, przecież to NFZ :-D. Spoko loko - będzie dobrze :-)

mal-gosia kciuki zacisniete
mucha napewno obronisz sie na 5 jak nie na piec to na -5 :p
szuszu a moze gruczol mlekowy wyczulas??
EwaK to Twoje malenstwo jest duze jak na 35t.c rosnie jak na drozdzach :))
Ucieklam spac nie dawno wrocilismy od mamy z obiadku i padam na "pysk"

mal-gosia kciuki zacisniete
mucha napewno obronisz sie na 5 jak nie na piec to na -5 :p
szuszu a moze gruczol mlekowy wyczulas??
EwaK to Twoje malenstwo jest duze jak na 35t.c rosnie jak na drozdzach :))
Ucieklam spac nie dawno wrocilismy od mamy z obiadku i padam na "pysk"

To jest twarde i dość duże, kształtem przypomina hmmm..coś okrągłego. Nie wiem jaki w dotyku jest gruczoł mlekowy..

reklama
Czesc wszystkim.
Z gory przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobic kilku dni na BB. Jestem po przeprowadzce, ktora zaczela sie 30 (przez Hiszpana ktory mieszkal na nim przed nami wszystko sie przedluzylo, bo meble swoje wzial dopiero dzisiaj) a dzis dopiero mam czas zeby tu zajrzec. Ciesze sie, ze juz to sie skonczylo i dzis pojechalismy na zasluzony odpoczynek na plazy. Spieklam sie na raka co mi sie nigdy w zyciu nie zdarzylo, w ciazy moja skora jest niemilosiernie wrazliwa :angry:
Moj M wlasnie sklada lozeczko, jak juz wszystko ogarniemy to wrzuce jakies zdjecia w odpowiednim temacie.

Do góry