nie mam niestety dzieciatych koleżanek :-(
ja mam tylko jedną i tak mnie drażni rozpuszczaniem dzieciaka że szok
Marcelinaa, to jeszcze Cię pocieszę, że czekam aż moja pralka się zepsuje (nie tyle co chcę, co jej nie wróżę
). To, że chodzi po łazience, to nic. Ale czasami nie załapuje programów(albo te co są obok wskazanego), jak ją wyłączam to pokazuje się wirowanie
.
teściowa ma taką i też czeka.. a moja była taka pikna.. cicha.. tyle lat niezawodna.. i dupa..
Marcelina ja sie już tak wycwaniłam ,że na raty kupuję tylko wtedy gdy jest opcja 0% czyli raty bezjakiegokolwiek oprocentowania cena towaru dzielona na ilość rat i żadnych dod.kosztów
napewno jest tak w sklepie
tu podaję Ci stronkę możesz sobie nawet znaleźć sklep w swojej okolicy lub zamówić przez neta a dostarczą do sklepu
Do kuchni w RTV EURO AGD
Dzięki, ja na pewno tam pójde, w euro też kupiłam zmywarkę.
Muszę dorwać tego sprzedawcę, żeby mu nogi z dupy powyrywać.
Bo pytałam się go, czy nie mają zmywarki indesita, bo ja mam wszystko tej firmy i wiele lat mi bezawaryjnie służy np. pralka.
A on się mnie pyta, a ile lat ma Pani pralkę?
A ja, że 6- na co on powiedział- to już niedługo.
Więc jak go dorwę to ubiję hehehe
Dla mnie ważne, że mi wniosą ją na 4 piętro za 25 zł i jeszcze zabiorą starą.. pralka waży tyle co chyba słoń afrykański..
Więc lepiej kupić w sklepie a oni wtedy wysyłają samochód prosto do Ciebie z magazynu głównego..ale zaraz popatrzę na stronie co tam w ogóle mają..
Ewa- gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co do domofonu to normalnie tez nie otwieram, ale mąż czeka na jakieś badziewie z allegro, więc łaskawie wstałam bo to mógł być kurier.