reklama
a mnie nic lekarz jeszcze nie kazał robić, tylko mocz i morfologię. Ale idę do niego w piątek to się pewnie coś dowiem...
a mój małżonek powiedział,żebym ustaliła datę cesarki na 1 sierpnia bo po pierwsze to fajna data a po drugie tak mu najlepiej urlop wziąć
a mój małżonek powiedział,żebym ustaliła datę cesarki na 1 sierpnia bo po pierwsze to fajna data a po drugie tak mu najlepiej urlop wziąć
Bishopka dziekuje za odp. Butelki mam rozne zestaw startowy z TT, aventu i canpol mam ich troche bo slyszlam ze malenstwo nie zawsze toleruje wszystkie smoczki z butelek.
Mi posiew, mocz, morf lek prowadzacy w białym zlecil w 36t.c a w wawie zrobia jak mnie przyjma i to bedzie 37
Mi posiew, mocz, morf lek prowadzacy w białym zlecil w 36t.c a w wawie zrobia jak mnie przyjma i to bedzie 37
Flower-No ja już mam przeleczonego paciorkowca- bo mi wyszedł na początku czerwca- to był już 2 posiew czy zabiliśmy gada
Annaka- w duże upały do 5h, a gdy temp w miarę normalna do 10h- tak mówiła położna na szkole. W lodówce do 5 dni
Annaka- w duże upały do 5h, a gdy temp w miarę normalna do 10h- tak mówiła położna na szkole. W lodówce do 5 dni
Ostatnia edycja:
My paciorka będziemy robić teraz, tzn jutro wizyta i mówił ostatnio, że to już czas i tez mówił że nie robi wcześniej niż 35 tydzień jak jest wszystko ok, ale pewnie jak zwykle co lekarz to inaczej...aaaa i ostatnio miałam wrażenie, ze mnie bije Mały po szyjce, ale Gin powiedział że to takie uczucie rozpierania, bo główką się wpycha coraz niżej i wygooglałam że takie coś się robi na 3-4 tyg przed porodem, więc dobrze by było, bo ja bym chciała tak po 20 lipca urodzić...ciekawe czy mój syn tez będzie chciał
flower188
Fanka BB :)
Flower-No ja już mam przeleczonego paciorkowca- bo mi wyszedł na początku czerwca- to był już 2 posiew czy zabiliśmy gada
widzisz więc niekoniecznie na 2-3 tyg przed porodem;-) a czym leczylas gada, udalo sie go pozbyc?
T
taycia
Gość
Hejka!
Ale naprodukowałyście :-):-)
Mucha - już się denerwowałam,że będziesz musiała zostać w szpitalu. Mam nadzieję,że ciśnienie zostanie w normie ...
Kasica- super,że Grzesiu już w domu! wreszcie masz go przy sobie :-)
No i dalej zapomniałam... nocka nawet,nawet przespana chociaż moja kocia ma zegarek w dupce i wstaje zawsze po 3 (a ja razem z nią,bo głupia przyzwyczaiłam ją do jedzenia o tej godzinie)..potem przysypiałam, Mąż wstawał o 6.30,a ja do 9 kimka :-) no i jestem...
Życzę Wam miłego dzionka!!!
Ale naprodukowałyście :-):-)
Mucha - już się denerwowałam,że będziesz musiała zostać w szpitalu. Mam nadzieję,że ciśnienie zostanie w normie ...
Kasica- super,że Grzesiu już w domu! wreszcie masz go przy sobie :-)
No i dalej zapomniałam... nocka nawet,nawet przespana chociaż moja kocia ma zegarek w dupce i wstaje zawsze po 3 (a ja razem z nią,bo głupia przyzwyczaiłam ją do jedzenia o tej godzinie)..potem przysypiałam, Mąż wstawał o 6.30,a ja do 9 kimka :-) no i jestem...
Życzę Wam miłego dzionka!!!
Hej kochane, jestem jestem, dzięki za pamięć:-)
Mucha, jak już mówiłam Ty jesteś świrem i stąd różne ciśnienia, jak Jekyll i Hyde Dobrze, że wszystko ok i nie rodzisz jeszcze;-)
Kasica, ogromne gratulacje, Grześ cudny, czekamy na więcej zdjęć:-)
A ja posiew będę miała pobierany za dwa tygodnie.
I jak kogoś pominęłam to bardzo przepraszam, nie jest to moja zła wola, a roztrzepanie;-)
Mucha, jak już mówiłam Ty jesteś świrem i stąd różne ciśnienia, jak Jekyll i Hyde Dobrze, że wszystko ok i nie rodzisz jeszcze;-)
Kasica, ogromne gratulacje, Grześ cudny, czekamy na więcej zdjęć:-)
A ja posiew będę miała pobierany za dwa tygodnie.
I jak kogoś pominęłam to bardzo przepraszam, nie jest to moja zła wola, a roztrzepanie;-)
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Witamy się
Kasica super, że Grzesiu jest z Wami, mogę tylko sobie wyobrażać jak się cieszycie, a mały cudowny:-)
No ja też mam takie wrażenie czasem, jeśli na 3-4 tyg przed porodem to anulek cieszę się razem z Tobą, też chcę by mała wyszła sobie pod koniec Lipca:-)
A ja jutro na wizytę idę bo 2 tyg minęły od ostatniej i muszę zapytać o posiew bo nic mi nie wspominał ostatnio lekarz.
Nie wiem sama co o tym myśleć, wczoraj znowu brzuch mnie bolał, a mała się kręci całymi dniami tak, że to aż nie wiarygodne... Chyba musiała urosnąć trochę, ostatnio 2 tyg temu ważyła koło 1400g...
Mucha Ty to jak Ufoludek, wszystko nie tak
Kasica super, że Grzesiu jest z Wami, mogę tylko sobie wyobrażać jak się cieszycie, a mały cudowny:-)
aaaa i ostatnio miałam wrażenie, ze mnie bije Mały po szyjce, ale Gin powiedział że to takie uczucie rozpierania, bo główką się wpycha coraz niżej i wygooglałam że takie coś się robi na 3-4 tyg przed porodem, więc dobrze by było, bo ja bym chciała tak po 20 lipca urodzić...ciekawe czy mój syn tez będzie chciał
No ja też mam takie wrażenie czasem, jeśli na 3-4 tyg przed porodem to anulek cieszę się razem z Tobą, też chcę by mała wyszła sobie pod koniec Lipca:-)
A ja jutro na wizytę idę bo 2 tyg minęły od ostatniej i muszę zapytać o posiew bo nic mi nie wspominał ostatnio lekarz.
Nie wiem sama co o tym myśleć, wczoraj znowu brzuch mnie bolał, a mała się kręci całymi dniami tak, że to aż nie wiarygodne... Chyba musiała urosnąć trochę, ostatnio 2 tyg temu ważyła koło 1400g...
Mucha Ty to jak Ufoludek, wszystko nie tak
Ostatnia edycja:
reklama
Witam sierpnióweczki
agulalula co do laktatora to ja miałam z medeli ręczny i wcale się tak bardzo z nim nie męczyłam, brałam go nawet do pracy i w wc odciągałam, może dziwne odgłosy odchodziły z kabiny ale się nie przejmowałam
arriva kubeczki na mleko to miałam te wysterilizowane które są na mocz, wlewałam mleczko, przyklejałam datę i do zamrażalki i było na później jak mama gdzieś wychodziła
kasica Grzesiu śliczny i taki już duży
agulalula co do laktatora to ja miałam z medeli ręczny i wcale się tak bardzo z nim nie męczyłam, brałam go nawet do pracy i w wc odciągałam, może dziwne odgłosy odchodziły z kabiny ale się nie przejmowałam
arriva kubeczki na mleko to miałam te wysterilizowane które są na mocz, wlewałam mleczko, przyklejałam datę i do zamrażalki i było na później jak mama gdzieś wychodziła
kasica Grzesiu śliczny i taki już duży