Dorota IRL
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie sierpnioweczki! Jeszcze nie mialam okazji was poczytac, ale mam nadzieje, ze juz wkrotce znajde chwile i bede na biezaco.
:-)
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tonya takie brudny brązowy. Leżę, ale mam taki bałagan w domu :-( Nie mam nawet jak sprzątnąć. Wiecie mam psa dużego powinna być podłoga myta co drugi dzień, a ja nie myłam jej 2 tyg, bo byłam u rodziców, a potem sił nie miałamOli spokojnie nie denerwuj się za bardzo, może za chwile minie tak jak u mnie było, ale sie lepiej połóż i nic juz nie rób
A jaki kolor tego plamienia masz?
Kamila, mój mąż niestety jak rano wychodzi to przychodzi bardzo późno z pracy :-( typ pracoholika, chociaż się nie przyznaje. Przychodzi tak zmęczony, że nie ma, sumienia go jeszcze wykorzystywać. A swoją drogą mam podłogę cholernie ciężką do umycie, ładnie wygląda ale praktyczna ni cholery nie jest.witam dziewczyny
oli- odpoczywaj a meza zagoń do mycia podlogi wiem co to znaczy balagan w domu przez psy ja mam co prawda male ale dwa i tez robia swoje ....
a ja znow o tej mojej nieszczesnej pracy ide ... jeszcze dzis i jutro i weekend naszczescie bo bym chyba zwariowala! potem 4 dni i swieta duzzzzzzo lenistwa i obzarstwa