reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Monila- gratuluje fasolki i witam wsrod sierpniowek :)

Ja juz po fryzjerze. włoski zafarbowane i podcięte...od razu lepiej :)
Do tego P. dzownil ze rozmawial z dyrektorem i powiedzil mu dyskretnie ze prawdopodbnie zostanie tata i ze dom kupuje i dyrektor powiedzil ze takie zmiany wymagaja podwyzki i ze mocno sie nad tym zastanowi :) I wczoraj kolzeanka z ktora razem sie starłysmy o fasolke powiedzila ze tez jej wyszly dwie kreseczki :)

Same dobre informacje...jeszcze tylko zaliczyc kolokwium i egazmin w sobote i moge zaczynac swieta :)

reklama
Witam serdecznie. No a ja za godzinkę wyruszam w droge do gina. Jestem troche przejęta, no ale cieszę się, że to jużżż. Jak wszystko bedzie ok to zaczne się chwalic fasolką z otoczeniem. Odezwę się wiezorem.

Moniek kochana cały czas myślami z Toba jestem:-) 3 mam &&&&:*
Tonya megasnie sie cieszę mój mąż trochę poczytał i zafascynowany mówi a MY jutro ju z będziemy słyszeć bicie serduszka naszego dzidziusia- mega słodki jest;-)
dziewczyny razja nie am co sie pzrejmowac reakcjami Wasze zycie reakcje teraz ludzie patrza inaczej na to że któś chce dziecko po dziecku bo jak to mozliwe idioci!!!
Witam nowe ciężaróweczki i Grtuluję!!;-)

monila witaj wśród nas :-) Gratuluję fasolki i oby to było spokojnych i bezstresowych 8 miesięcy :)
moniek trzymam mocno kciuki &&&
Byłam na spacerku a potem padłam na dwie godziny. Jak dobrze, że o prace na razie nie muszę się martwić. A gdzie się nasza sagaa podziała? miała miec dzisiaj wolne...

Monila witaj wśród nas.
Moniek daj znać po wizycie.
Sagaa ja mam w nosie co inni sądzą na temat tego że będziemy mieli dzieci rok po roku, ale z pewnością wiekszość osób będzie po cichu myślało, ze to wpadka:-) przynajmniej będą mieli temat do rozmów:-)

Miło Tonya że pamiętasz o mnie:-* ja dzis nocka zarwana niewyspana, od rana na zakupach z tesciowa nie dawno wrocilam zjadlam zresztą ostatni zre a nie jem;/
do tego dowiedziałam się że moaj siostrzenica (18L.) tez jest w ciąży jestem w szoku....;/ fajnie ale obawiam sie ze sobie nie poradzi...
Natkaa masz racje!!!!;-)
Devi dobrze ze fryz zrobiona;-D

ja dzis miałam męczący dzień w pracy i troche latania było więc podbrzusze mnie troche pobolewało , więc stwierdziłam, że czas zwolnić w pracy , no i się zastanawiam nad tym L4- niby nie jest żle ze mną ale po co się przemęczać jak to najważniejszy i najfajniejszy czas dla Nas? może się zgodzą żebym przychodziła na 4 godziny :)

reklama
agulalula- mnie tez podbrzusze pobolewe :( moze tak ma być...ale L4 napewno sie zaszkodzi.
Mnie bardziej od pracy meczy nauka ale niestety na sobote trzeba byc przeygotowanym :(

Monila- kliknij sobie na jakis suwaczek to otwoarzy ci sie stronka do tworzenia suwaczków, tam wybierasz sobie różne rzeczy. Potem kopijesz BBCode i wklejasz go w ustawieniach swoejgo profilu w sygnaturkach :)

Do góry