reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cześć anuszek :) Kobieto, Ty masz niespotykane pokłady energii, na pewno dasz radę wszystko pogodzić. A co do reakcji rodziny, to przykre to jest i niezrozumiałe, współczuję Wam dziewczyny...
Czy u Was tez taka piekna zima za oknem? Wczoraj wieczorem ją trochę przeklinałam jak jechałam do gina i samochód jechał jak chciał, ale dziś juz pełen zachwyt i znowu u mnie sypie...

reklama
Witam,
ja mam cos dzis kiepski dzień, taka jakas smutna jestem ale to chyba na myłs ze do pracy musze isc, ale jak bedzie dzis szef to znim pogadam ale znając moje szczescie to go nie bedzie. Ale zobaczymy:-(

kasica trzymam kciuki za owocne rozmowy, jak będzie szef to się zmobilizuj i popgadaj, bo tylko Cie to męczy od środka, a tak bedziesz miała to już z głowy, trzymam kciuki &&&&&

trzeba bedzie to jakoś załatwić, bo faktycznie czuje sie z tym zle. I przez to nie moge sie cieszyć tym że jestem w ciąży, chciała bym wszystkim wykrzyczeć no ale niestety tak sie nie da:sad::sad:

kasica88 dasz radę! zepnij pupkę i pogadaj z szefem!

Tonya rodziną męża aż tak się nie przejmuję, na pewno jest mi przykro no i przez nich zaczęłam się bać reakcji mojej rodzinki. ale oni już są przyzwyczajeni do atrakcji, miesiąc temu moj 19-letni brat się zaręczył z wielkiej miłości a nie wpadki, wyprzedzając mnie o rok ;-) no i 6 sierpnia przyszłego roku mamy wesele, ale się pobawię 2tygodnie przed terminem, łohoho! ;-)

a zima jest owszem bajeczna, śnieżek pada, u nas na wsi taka pięknie świątecznie i bajecznie :-) uwielbiam patrzeć na ten śnieg z filiżanką herbaty Tekkanee wintertime, to się nazywa szczęście :-) :-) kocham zimę kiedy nie muszę na dwór wychodzić ;-)

Dzień Dobry,
ja mam dziś wolny dzień...z rana nie moglam sie dobudzić tak potrzbował wreszcie odespać szleńcze tempo z ostatnich dwóch tygodni. Zaraz lece do fryzjera odświezyć fryzurke...tylko nie wiem jak dotre bo drogi zasypane a ja musze na piechote dojsc:/

Mój P. dzowni z wawy i cały czas powtarza ze za NAMI teskni i ze NAS kocha :) jakie to słodkie. I oczywiscie nie wytrzymal i powiedzil kolegom ze zostanie tata wiec dzis walcza z kacem heheeh

anuszek to życzę, żeby reakcja Twojej rodzinki była tylko radosna.
devi fajnie jak meżczyźni przeżywają to razem z nami i się cieszą równie mocno :-) Mój nie mógł wczoraj uwierzyć, że już słyszałam bicie serduszka i cały wieczór gadał do Igi (chociaż imię wcale jeszcze nie jest ustalone a tym bardziej płeć) :-)
chyba się na spacer wybiorę...

Oli a próbowałaś podawać syrop strzykawką, taką specjalną znajdziesz w nurofenie dla dzieci. Mój daje sie na to nabrać.
Tonya, Oli, Kahaka super wieśći:-)
barabarka do świat już nie długo, ja jak zaszłam w ciążę po poronieniu to robiłam dwa testy z krwi i dwa razy wyszedł "slabo pozytywny" pani pielęgnmiarka radziła iść do gina i sugerowała poronienie, po kolejnych dwóch dniach poszłam zrobić betę i dopiero powiedziałam M.:-)
anuszek świetna decyzja ze studiami, ja też nie przerywałam studiów, bo szkoda by mi było tych lat a powiem Ci że od kiedy byłam w ciaży i jak już mam Piotrusia to nie miałam żadnej poprawki, jakaś bardziej zorganizowana jestem. U nas druga dzidzia planowana, pierwszy miesiąc starań i od razu sie udało. Na pewno ten okres będzie dla nas ciężki ale sobie poradzimy:-)
My już po sankach i po spacerku, rosołek się gotuje, Młody śpi a ja idę poleżeć. Dziś dzień bez mdłości:-) :-) :-)

reklama
Cześć dziewczyny;) wczoraj byłam u lekarza na usg dopochwowym;) i nareszcie widziałam nasza mała fasolkę ;) to 5 tydzień i 5dzien ciąży;) a maleństwo ma 2.5mm:):) także tez tak jak wy będę mamusia sierpniowa;) hiih a dokładnie termin mam na 13 ;)pozdrawiam wszystkie ciężarówki sierpniowe:))

Do góry