reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej kochane :)
Dominic - dzieki za rade dotyczaca opuchlizny cos dzis wymysle zeby wyprobowac :)
Zdjecia łóżeczka wstawie jak juz popiore posciel i ubiore ładnie :) w weekend nas czeka ostyateczne przemeblowanie pokoju dla dzieci bo chwilowo jest tak ciasno ze sie zabijamy o meble i rowerki. Nie bardzo jest gdzie wozek wstawic wiec trzeba cos poprzestawiac.
Ja tez ledwo wstaje z łóżka, a w nocy musze wstawac kilka razy do wc. Juz tylko czekam byle do polowy lipca.
Mam do Was goracą prośbe. Mowilam Wam o konkursie w którym startuje moja mama. Wklejam tu plakat i osobno zdjecie mamy. Trzeba wyslac maila na adres niezwykliludzie@pkp-cargo.eu i wpisać Małgorzata Idziak. Tylko tyle :) Z góry Wam dziekuje.
Zobacz załącznik 363608Zobacz załącznik 363607

Mail wysłany :-)

reklama
Kobietki, jakie jest Wasze zdanie na temat smarowania się balsamem brązującym ? zakupiłam dzisiaj, żeby posmarować moje biel super nogi, bo poprostu jak zakładam krótkie spodenki to ta biel aż razi w oczy ! no i nie wiem czy się smarować....

Kobietki, jakie jest Wasze zdanie na temat smarowania się balsamem brązującym ? zakupiłam dzisiaj, żeby posmarować moje biel super nogi, bo poprostu jak zakładam krótkie spodenki to ta biel aż razi w oczy ! no i nie wiem czy się smarować....

ja się czasami smaruję tym z ziaji brązującym. On jest b.delikatny. niestety mam teraz strasznie przesuszona skórę i muszę stosować inne kosmetyki, bardziej nawilżające...

Witam i ja. Dzisiaj pozno jestem na BB bo bylam w b-stoku na malej rozpuscie dla ciala.Miałam jechac autobusem ale naszczescie M mnie zawiozl chyba nie wrocialabym o wlasnych silach, goraco goraco.Malesntwo jak nigby lobuzuje w brzuszku. @ wyslalam. A co do balsamow to ja sie nie smaruje bo nie umiem zawsze gdzies plamka mi wyskoczy, moja kolezanka sie smaruje lekarz jej pozwolil

A pewnie że się smaruj!:-) Sama używałam już balsamów i samoopalaczy. Bez przesady..;-)

hejka
jakos pozno dzis jestem bo zalatana ciagle cos do zrobienia,jakies wazne sprawy
mialam dzis wizytke - tzn usg, napisze zaraz gdzie trzeba

dzis o 5 rano obudzil mnie wredny skorcz w lydke wrrr, a o 7.15 musialam wstawac , przed skorczem jeszcze w nocy 2 razy siku, wiec noc taka sobie

jutro jade na glukoze nie wiem jak ja dam rade tyle bez jedzenia, zawsze 1 co robie to jem sniadanko hmmm zapakuje chyba sobie kanapki do torebki

EwaK mail wyslany, tylko dla pewnosci- to w tersci czy w tytule imie i nazwisko? - zeby nie bylo ;-)

assiaB ja to bym sie bardzo chetnie smarowala balsamami,bo tutaj slonca zero,solar odpada z wiadomych wzgledow no wiec moje cialo swieci biela,tyle ze po uzyciu brazow mam 'chore' wrazenie jakbym byla brudna:/ i wieczne schizy,ze jakies plamy na tym bladym ciele powychodzily od balsamu:)
tak wiec gdyby nie moje paranoje to bym sie pewnie smarowala;P

A pewnie że się smaruj!:-) Sama używałam już balsamów i samoopalaczy. Bez przesady..;-)
sauszu,asiab-ja tam się smaruję regularnie co kilka dni właśnie teraz szczególnie nóżki ,łapki,dekold i buziaka.Mam wypróbowany balsamik DAVE do ciemnej karnacji czasami uda mi się kupić taki z drobinkami rozświetlającymi.Do jasnej nie kupuję bo daje słaby efekt.Nie wiem czy już kiedyś używałas takich balsamów jeśli nie to pamiętaj aby dobrze wsmarować tak równomiernie w skórę i dokładnie po balsamowaniu umyć dłonie i przejścia między palcami:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry