Blackberry
Fanka BB :)
W Rossmannie są chusteczki pampers sensitive 6 szt x 56 lub 6szt x 64szt w cenie 26,99 to chyba dobra cena, ale czym one się różnia?bo ja ciemna jestem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam przed chwilą z poczty. Przy okienku jedna pani, inna pani (na oko 50 lat) coś tam wypisuje sobie na kopercie przy stoliku. Pani stojąca przy okienku skończyła i już chce podchodzić do okienka ja a tu pani pięćdziesiąt lat zasuwa niczym nastolatka i wpycha się przede mnie. Grzecznie mówię, że teraz to chyba moja kolej i że ciężarną mogłaby puścić to nawet nie uraczyła mnie swoim spojrzeniem. Masakra jaka panuje znieczulica. Aż mnie wmurowało.
Zmykam na szkolę rodzenia i obczaić jak tam anulek się czuje:-)
Witam :-)
Oli powodzenia w przeprowadzce! Jak będziesz się pakować to może zapomnij spakować rzeczy swojego mężczyzny ;-)
Co do mężów: ostatnio jechałam autobusem z mężem i córką w wózku. Wsiedliśmy, wstała kobitka i mówi do mnie proszę sobie usiąść a mój mąż na to "nie, nie trzeba"myślałam że go wykopie z tego autobusu.... Czasami jak coś powie to szkoda słów...!
Ewa też tak miałam z poduszką, ale doszła. Mam nadzieję, że nie stracisz pieniążkówkurcze dziewczyny - ale sie pochwalilam łóżeczkiem - sprzedawca ma zawieszone konto, nie odbiera telefonów, a list przewozowy owszem jest ale w UPS powiedzieli ze towar jest nadal u nadawcy ;( Szlag mnie trafito sie nazywa okazja
dostalismy kase na lozeczko od tesciow i ciekawe skad teraz wezmiemy na drugie
![]()
kochane byłam wczoraj u maluszka i lekarka mnie załamała, bo powiediała że troche mu sie pogorszyło,że jakaś infekcja czy coś. I chyba jak narazie przeniesienie małego nie wchodzi w gre.
karolap super wieści![]()
sorry przeczytac Was zdolalam ale odpisac nie ogarniam....kurde ze 2 osoby chyba tylko spamietalam..
witam
sie popoludniowo- deszczowo
leje u nas juz od ok godz
Oli a meble zabrałaś??? Na pewno dałabyś radę z 4 piętra![]()