reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Heja Ciężaróweczki :-)
U mnie dziś chłodniej i to o wiele, więc nawet przyjemnie jest. Kupiłam wczoraj czereśnie i tak się nimi najadłam na noc, że myslałam, ze wykorkuję :-) ale co tam przeszło i jest dobrze. akutan mnie tez złapał taki skurcz, że do teraz czuję ból w łydce :-(Piszecie coś o wrześniu, a mi wystarczy juz sierpień, a to jeszcze dwa miesiące. Robie dziś torcika z truskawkami i zaś się nażrę i 2 kg do przodu :cool2:
OliB wszystkiego naj naj dla syneczka !!!
A czas faktycznie szybko leci, poza czasem w którym sie jest w ciąży, bo ten sie dłuży :-D

reklama
Oli wszystkiego naj naj dla Piterka:)

akutan ja mam czasami takie skurcze,że później mam 2 dni zakwasy. Tylko ja taka sumienna z tym magnezem nie jestem...

Megmarion przykro mi z powodu zabiegu... Ale może lepiej żebyś go miała niż cierpiała... Dzisiaj pogoda ok w krakowie więc może nie będziemy się tak męczyć:)

mal-gosia a Ty nie miałaś mieć wczoraj wizyty?? Idę na drugi wątek to pewnie się dowiem:)

Oli.B udanego wypadu do zoo:-)
Lana a ćwiczysz coś aby wzmocnić kręgosłup? Mi ćwiczenia bardzo pomogły na bóle w półdupku.
Jestem już zrobiona na bóstwo więc zmykam pilnować mojego szefunia. Pewnie naskrobiecie znowu 10 stron, że pół godziny będę wszystko później nadrabiać:-p
Miłego dnia Ciężaróweczki:-)

Oli.B udanego wypadu do zoo:-)
Lana a ćwiczysz coś aby wzmocnić kręgosłup? Mi ćwiczenia bardzo pomogły na bóle w półdupku.
Jestem już zrobiona na bóstwo więc zmykam pilnować mojego szefunia. Pewnie naskrobiecie znowu 10 stron, że pół godziny będę wszystko później nadrabiać:-p
Miłego dnia Ciężaróweczki:-)
dominic-ja niestety nie mogę ćwiczyć bo mam krótką szyjkę i rozwarcie a w kręgosłupie mam przepuklinę i przed ciążą ćwiczyłam a teraz dup. blada

Hej dziewczyny...
Ja tez mam juz dosc wiecznie sie poce, kregoslu porazka, maz mnie wq****, wczoraj na szkole rodzenia uczylysmy sie oddychac wszytsko bylo ok do czasu gdy zaczely sie zajecia o karmieniu i wtedy zaczela sie jazda male pomieszczenie 40 osob i mysalam ze z ciuchow bede wykrecac pot;/ teraz piszac poce sie jak prosie wrrrrrrrrrr ktos napisal ze we wrzesniu bedzie lepiej hmm nie sadze lzej nam bedzie o troche mniej kg pozniej bedziemy narzekac na to jak wygladamy iile trzeba zrzucac choc na wszystkich nie trafi na pewno:p
Ja dzis kontynuuje dzien narzekania <foch> poza tym mialam wczoraj 1 bolesny skurcz i dzis tez mnie pobolewa podbrzusze czyli znak ze porod coraz blizej i dobrze a co:p
Oli najleszego dla Piotrusia;-) i mielej zabawy w zooo:-)

reszcie milego dzionka zycze udanych wizyt a sobie sily :-)

reklama
Po poście dominic ewidentnie widać, co nam teraz w podświadomości siedzi:-). Trochę to niepokojące że już przed 9 rano:-). Nawet za starych dobrych czasów było przyjęte, że nie pije się przed 13.00, kiedy to otwierano monopolowy :-)

Do góry