reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć Marudy!!!!:)))
U mnie nie jest źle, ale coś tutaj dołożę:
"najgorsze jest to, ze ja mam wielką, gigantyczną, mega dupe. Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne a ona ma swoje. np idę korytarzem a ona mi się szyderczo dynda z tyłu" :p

Cześć Marudy!!!!:)))
U mnie nie jest źle, ale coś tutaj dołożę:
"najgorsze jest to, ze ja mam wielką, gigantyczną, mega dupe. Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne a ona ma swoje. np idę korytarzem a ona mi się szyderczo dynda z tyłu" :p

posikam się:-D

hihi tez kocham Lejdis i znam milion cytatow z tego filmu ale ten idealny na dzisiejsze narzekanie sierpniowek :) Ja sie nawet nie dolanczam bo szkoda klawiatury. Moze kiedys bedzie lepiej ;) czego Paniom i sobie życze:-)

Jeszcze raz dzikeuje za slowa otuchy.
Ale zrobilyscie smaka na czeresnie, u mnie jeszze nie maja w sklepach :(((ale cena ich jest kosmiczna. Dokladnie we wrzesniu bedzie juz nam lezej, zgubimy pare kg ja to chyba nawet troche wczesniej jak mialam zaplanowane

A mi dzień zleciał i nawet nie wiem kiedy. Jakiś taki krótki był. A pogoda fakt, dobija. Chciałam po obiedzie (czytaj moja zajebista botwinka) pojechać na budowę ale jestem wypompowana. A na szkołę rodzenia, do tej mega hicy, genialne panie znowu przytargały tabuny mężów i swoich facetów tak, że nie było wolnych krzeseł nawet dla ciężarnych. Rozumiem, że oni chcą aktywnie uczestniczyć w całym okresie ciąży ale po co ich ciągać na każdą szkołę rodzenia. Potem sluchają o masażu pochwy czy cc albo siedzą pod ścianą i patrzą jak kilkanaście kobiet z wielkimi brzuchami próbuje wykonac jakieś dziwne ćwiczenia. Głupota. Chyba mam dzień na narzekanie. Welp... Czuję się gruba, w pasie prawie setka.

Dominic nic się nie przejmuj, dzisiaj taki dzień marudny:)a co do ciągnięcia mężów na szkołę naszą w braku klimy i mega przepełnieniu to ja mam identyczne zdanie, tym bardziej, że ostatnio jeden zasnął tak był zainteresowany... mój K jeszcze jak był w kraju i zobaczył frekwencję na pierwszych zajęciach to sam zaoferował na następnych, że zaczeka na zewnątrz, ale widać nie wszyscy mają takie podejście...

reklama
No to mi narobilyscie ochoty na czeresnie, a ze u nas (czyt. UK) o nie ciezko to napchalam sie lodami. Boje sie o wage strasznie, bo juz mam 14kg na plusie a ponoc to w III trymestrze najwiecej sie tyje! I im wiecej o tym mysle, tym bardziej chce mi sie jesc :baffled:

Dzien sie juz prawie skonczyl, mam nadzieje, ze jutro sierpniowki beda mialy lepszy dzien!

Do góry