reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

he he MALGOO Ty lodziara bylas od poczatku ciazy, no nie? ja tez zjadlam dzis lodzika MAgnum Temptation Chocolate...mniaaaaaaam

LANA skurcze minely ale mialam taki pracowity dzien ze leze dopiero teraz, zreszta kolejne 2 dni beda podobne, no ale od soboty laba...

ANULEK bez obaw, czas na pewno sie nie bedzie cofac...

reklama
susumali, no sciemniac nie bede, 14kg z powietrza sie nie wzielo, hehe lody sporo pomogly :-) pamiec masz super!
A wogole to uwazaj na siebie i nie szalej w pracy, bo w pedzie nie czujesz zmeczenia a potem wszystko wychodzi i sa bole, skurcze itd. Ja tez mam sajgon ale staram sie zwolnic tempo.

Pierwsza:-) Witam się Kobietki.
Śniadanie wmłucone, kawa się parzy. Trzeba zrobić się na bóstwo i zmykać do pracki;-)
Mam nadzieje, że dzisiaj będziemy w lepszych nastrojach.

CZEŚĆ laseczki :-)
WITAM SIE JAKO 2:-) SPANIE SIE U MNIE SKOŃCZYŁO DZIŚ O 5.30:-(Kręgosłup dalej nasówa dobrze przynajmniej ,że jak śpię z moją poduchą to nie boli ale przekrzekręcić się na drugi bok to dosłownie jak wspinanie na Mont Everest.
Miłego dzionka życzę:tak:

No to ja druga, :-) Hm raczej trzecia :confused: Lana co mnie wyprzedzasz? :-D
Jeszcze przed śniadaniem.

Dziś wielki dzień, moje największe słońce kończy 2 lata
yahoo.gif
no i idziemy do zoo.
Matko dziewczyny kiedy to zleciało ???
szczena.gif
przecież on dopiero się urodził

hi hi Oli spóźniłaś się dosłownie o 1 minutkę aby być druga-ale miałam farta:-D
Wszystkiego NAJ!!!!!!!!!! DLA SYNKA i udanej zabawy w zoo :-)
Poczekaj jak będziesz się zastanawiać kiedy zleciał czas jak urodzisz kolejne ,przecież dopiero co test robiłaś a tu już leży w wózeczku

hi hi Oli spóźniłaś się dosłownie o 1 minutkę aby być druga-ale miałam farta:-D
Wszystkiego NAJ!!!!!!!!!! DLA SYNKA i udanej zabawy w zoo :-)
Poczekaj jak będziesz się zastanawiać kiedy zleciał czas jak urodzisz kolejne ,przecież dopiero co test robiłaś a tu już leży w wózeczku

Jakieś mnie dziś refleksje naszły :confused: , że za szybko ten czas leci. ...
Lana za chwilę to 18-stki będą obchodzić i też się będziemy zastanawiać kiedy to zleciało :-D

Hej poranne ptaszki:)
Oli- całuski dla prawie dorosłego syka ;-) i miłej zabawy w zoo.
A czas to faktycznie zaiwania niemiłosiernie, dni mi przez palce przeciekają. Idę sobie kawę zrobić. Jaaaaki mnie SKURCZ złapał w nocy w łydkę łooo matko. Aż krzyczałam z bólu. Ł. mi szybko przegiął stopę i mogłam spać dalej. Teraz jeszcze mnie boli. A łykam magnez 3 razy dziennie i to w dużej dawce.

reklama
Do góry