reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja tez mam lenia ale musze sie wziac za siebie i posprzatac bo jutro nie bedzie kiedy...
Szuszu strasznie mi przykro z powodu przyjaciolki....
Ja dzis tez mialam dzien wrazen moja frend odkryla ze jej boy ja zdradza...;-( porazka jechalam z nia po swoje rzeczy do niego bo mnie poprosila on anwet sie nie bronil rodzice jego :wściekła/y: jak ogladalam wszytsko z boku to nic tylko plakac...;/
poza tym przyszla posciel hurra ale moj maz powiedzialz e wzor jaki wybralam <zyrafka> ma smutna mike;( ja posprzatam pozniej wrzuce moze fotoz lozeczka i kawalek pokoiku na odpowiednim watku a teraz mykam bo roboty co nie miara a juz 20:szok:
Dalej pomyslu brak na rocznice i porazk nigdy nie zostawaialm takich rzeczy na ostatnia minute a teraz nie poznaje siebie....

reklama
Uwaga! Uwaga! To będzie reklama!
Akutan podkładki doszły, są prześliczne i miły dodatek też się przyda:-)
Kobietki pora zmusić akutan do pozbycia się lenia. Składajcie zamówienia bo robi cudeńka:-)
aż się zawstydziłam, cieszę się niezmiernie, że się podobają:D oby służyły jak najdłużej

Nie wierzę. Już po 8 rano i ja jestem pierwsza?:szok:
Dzień dobry Kobietki.
Dzisiaj wypad nad morze, nie ma co siedzieć w taką hicę w mieście:-)

Hej a ja druga - a tu już zaraz 9....
Mój mąż właśnie zapakował rower i pojechał na maraton a mnie zostawił w domku. I tak pewnie zleci mi dzień... samej....

a ja trzecia. w pracy dzisiaj...
Ale właśnie doszłam wczoraj do wniosku ,że dobrze ,że jeszcze pracuję bo przynajmniej siedzę spokojnie na du..e... Wczoraj miałam wolne i oczywiście nie usiedziałam w miejscu a potem wieczorem czułam się masakrycznie...

Miłego weekendu Dziewczynki:)

to ja 4 sie witam :-)
Maggie wspolczuje w pracy..;/
Dominic ehh morze w taka pogode to tylko marzenia u mnie;/ milego pobytu;-)
Akutan przykro mi ze dzionek spedzisz sama mam nadzieje ze znajdziesz jakies zajecie i minie Ci szybciutko w niobecnosc meza;-)
A ja juz mam doc dopiero 8:40 a gorac juz na dworze masakryczny ...

sagaa wiem,że jestem nienormalna ale ja się akurat cieszę,że jestem w pracy. W domu mnie za bardzo nosi i robię 500 rzeczy naraz a wieczorem brzuch obolały i twardy. Nie mam ciężkiej pracy więc luzik:)

Maggie78 udanego dnia w pracy:-)
Akutan chętnie zapakowałabym Cię na tył golfa i zabrała ze sobą:-)
To jeden z nielicznych plusów Szczecina, nie jest aż tak daleko do morza chociaż jak pojawiłam się już po wyprowadzce w jednym sklepie na śląsku i właścicielka zauważyła, że dawno mnie nie było, to wyjaśniłam dlaczego, że teraz to Szczecin. A ona na to: ach Szczecin, piękne miasto i nad samiutkim morzem. Wymiękłam:-) Za to z ogródka w Gliwicach w słoneczną pogodę mogłam podziwiać Beskidy.

reklama
Faktycznie nudzić to ja się nie nudzę, raczej narzekam na brak czasu. Dzisiaj nie mam samochodu więc jestem przykuta do domku. Nie widzę siebie w autobusach i tramwajach w ten upał. Mam plan posprzątać ciutkę, upiec szarlotkę :D i może w końcu przeprosić moje zakurzone maszyny i czas wystawić moje "dzieła" w inecie. A teraz parzy mi się orzechowa kawusia a do tego mleczko french vanilla- łooo matko nic mi więcej nie potrzeba.
Dominic- mimo, że ciepło i słoneczko mi nie przeszkadza, uwielbiam gorąc to i tak zazdroszczę szumu fal i bliskości morza. Jedyne czego nie lubię to ogromnej rzeszy ludzi na plaży- ale można się wyłączyć. Korzystaj ze słoneczka, ładuj bateryjki.
Maggie-może jakbyś miała miesiąc wolny a nie dzień to wszystko byś rozłożyła na raty a nie na raz:p I nie byłabyś taka wyczerpana. Ale ekstra, że tak znosisz pięknie ciążę. Tylko pozazdrościć.

Do góry