reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzięki Bishopka.. nigdy w życiu- a już kupuję wiele lat nie przytrafiło mi się coś takiego !!!
poszłam zmierzyć przed chwilą i całe szczęście że wymiarowo jest dobry.. bo wiecie- wczoraj przyszedł Przewijak - Regał+Nakładka do przwijania GRATIS! (1613967673) - Aukcje internetowe Allegro skręciliśmy go i okazało się, że ten wkład tam darmowy to guuffno i se tak wieczorem usiadłam i patrzyłam co tam mają , dodawałam parę rzeczy do obserwowanych, żeby rano se na spokojnie pomierzyć i po wypłacie kupić.. a tu takie coś.. NEW!!! PRZEWIJAK NA KOMODĘ HIT!!! ŻYRAFKA MIŚ (1633148030) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hejka!

Jestem i ja :-) już po przeprowadzce :-) domek jest cudny i bardzo słoneczny,a na dodatek doszedł do Nas ciepły front z Hiszpanii i dzisiaj ma być w krainie deszczu 25 stopni ;-) gdybym mogła to strzeliłabym sobie piwko z radości :-D
Wiecie co? dziwne to wszystko... jak nie byłam w ciąży to nie piłam kawy,a teraz mnie trzęsie jak nie wypiję jednej :-D
Pozdrawiam Was ciepło i życzę miłego dnia
P.S nadal jestem przeziębiona :-(chociaż już nie jest tak źle,bo został mi tylko cholerny katar:wściekła/y:

DOMINIC fajnie ze posladki w porzo, bez bolu!

A85 jeszcze raz Ci mowie jak masz krwawienia i slabo Ci to wylacz wyrzuty sumienia ze nie pracujesz kochana!
co do sil po porodzie, tez bedzie brac trzeba zelazo bo ja tez mialam anemie nie przed ale po porodzie, ale LANA ma racje instynkt sie odezwie i damy rade, ja np musialam (no moze inaczej by sie dalo ale ja nie widzialam innej mozliwosci) codzien nosic /usypiac placzaca non stop mala od 18.00 do 2 w nocy i jak teraz sobie pomysle ze dalam rade robic to kazdego wieczoru przez poczatkowy czas to tez sie dziwi, ale power i cierpliwosc rodza sie wraz z dzidzia!

SAGAA jak kaszel sie zrywa to juz cos, zycze abys szybko sie wykurowala!

hejka

a mi męża szef wysłał dziś do czech :wściekła/y: oczywiście nie kazał spytał czy nie pojedzie, ale co odmówi? to może nie liczyć na umowe po próbnym pewno, więc pojechał. Na szczęście to 250km w jedną stronę i powrót. Ciekawe na którą zajedzie.

Ja ostatnio dobrze nie śpię w nocy, budziłam sie co chwila, nie dość że i w nocy mam brać te tabletki to jeszcze poza tym spac nie mogłam, jakaś niespokojna. Rano dowiedziałam się, że informatyk z pracy zmarł... ostatnio chorował. A ja na dodatek miałam jakiś koszmarny sen... aż nawet nie będę go opisywać.
I tak o to dogorywając i dosypiając wstałam po 11 :szok: i jestem nieprzytomna...

a85 w książce " w oczekiwaniu na dziecko" czytałam,że krwawienia z nosa czy dziąseł sa normalne, bo sa sluzówki przewrażliwione, czy coś takiego, więc jeśli to nie był krwotok, to oddychaj spokojnie.
Wczoraj byłam w mieście i kupiłam koszulę ciążową i szok, bo nie mierzyłam, a w domu xl okazała sie mała :zawstydzona/y: wiec wymieniłam na xxl może az tyle nie urosne, a i zamówiłam jeszcze jedną z takimi wycięciami po boku. Nie wiem czy sie przyda, ale co tam, jak szalec to szalec :-D Poza tym upal, upal i jeszcze raz upal.
Ja też mam taką koszulę z wycięciami po boku :-) tylko tym razem jej nie wezmę do szpitala, jak się leży to widać piersi :tak: trochę to było krępujące ;-)

Marcelina no dziwna sprawa z tymi aukcjami,a le przewijak bardzo fajny :)). Powodzenia na wizycie
A ja musze zamówić przescieradelko z falbanka bo chcialabym zakryc luke między szuflada a dnem, u mnie w miescie niestety w sklepach nie widzialam, w Poznaniu nie chcialo mi sie szukac, widzialam w jednym ale strasznie drogie. wiec zamowie przez allegro
alez mi sie dzis nie chce nic

to nie jesteś sama bo mi się też nic nie chce robić :-) a muszę się na jakieś zakupy wybrać bo pustki w lodówce

reklama
Widzę, że dzisiaj wiele z nas ma lenia:-)
Marcelina mi na budowie zostały do umycia balkonowe i kuchenne, nie chcesz wpaść pomóc ciężarnej z ręką w gipsie?;-)Ty się oszczędzaj Babo jedna!
Ja zaliczyłam targ i dorwałam szparagową, zwykła fasolka a ile potrafi dać szczęścia:-)

Do góry