reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu888 Monila wyszła ze szpitala, mam nadzieję, że za niedługo odezwie się do nas na forum

dzisiaj taki dzień jest, że wszystkie sierpniówki opadły z sił! ja dzisiaj nie mam siły na nic dosłownie, ale pomalowałam paznokcie u stóp - jakas tragedia hahaha :p

krew z nosa mi leci, ale krwotok to nie jest :p także jak mówicie, że to normalne to się nie przejmuję, poczekam jeszcze na te wyniki krwi,

Dziewczyny a jaką kołderkę polecacie, wymiar już wiem jaki ma być, ale jest taki wybór, że teraz nie wiem jaką kołderkę wybrać.

reklama
a u mnie na obiad będzie to co zwykle- nasze ulubione danie, czyli NIC :-D :-D mam to w pompce, wypoczywam a nie w garach siedzę :-D

A tak w ogóle przefaksowałam uprzejme wyjaśnienie zusowi, czekam na odpowiedź, zobaczymy co miśki wymyślą tym razem :-D

oj jakiego ja mam dzisiaj lenia. No dosłownie książkowy. Rano byłam na poczcie później bazar i truskawki. Zajechałam zjeść z mężowym pyszne pierogi- no mówię bajka. Zmusiłam się by pranie wstawić no i się zdrzemnęłam, zbudziłam się 2,5 h później. Rozwiesiłam pranie i zaczęło lać, więc musiałam je zebrać z tarasu....A w domu mam taki syf że wstyd.... jak się zmusić do pracy jaaaaak?!

akutan czasem na książkowego lenia nie ma rady i trza się polenić, no chyba, ze coś Cię goni ;-) to wtedy ból... ja też dziś pranko zrobiłam, niewielkie ale. jutro trza męża spakować bo w nierdziele to nie będzie głowy - komunia mojego chrześniaka.
ja zakupiłam czeresienki :-) mniammmmm
a powiedzcie bolą Was plecy?(kręgosłup)

I mnie dopadł leń, ale co tam w ciąży wolno :-D
Marcelina, napisze,że pomyłka sie opłaciła, bo ja za taki przewijak w sklepie zapłaciłam 45 zł. :szok: ale dałam doopy z tym :-(
Ja tez dziś zakupiłam szparagowa fasolkę i zjadłam, choc myslałam, że zjem z wiekszym entuzjazmem :-), ale moze to dlatego, że i tak za nia nie przepadam.

Uwaga! Uwaga! To będzie reklama!
Akutan podkładki doszły, są prześliczne i miły dodatek też się przyda:-)
Kobietki pora zmusić akutan do pozbycia się lenia. Składajcie zamówienia bo robi cudeńka:-)

reklama
Dziewczynki, nie nadrobię Was chyba dzisiaj, dopiero z pracy wróciłam, nogi oczywiście jak balony..Córcia na działce z dziadkami do niedzieli, więc mam nadzieję, że trochę odpocznę.
A moja przyjaciółka ma jutro zabieg czyszczenia macicy niestety..:-(

Do góry