reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jeszce nie ma w pełni sezonu i jedziemy do "dziury" więc liczę na dużo wolnej przestrzeni na plaży;-) Teraz potrzebuje jej więcej heh...

reklama
Dzień dobry Kochane:)
My za godzinkę do szpitala na pomiar szyjki... w zależnosci o ile się skróciła, będę nadawać stamtąd albo z domu:))

Dominic tylko się nie spiecz nad tym morzem, zamawiam mmsa z pięknym widokiem morza, PLEASE!!!!
Akutan proszę się zabrać do tworzenia, bo ja po ogarnięciu się z zakupami ciążowymi stanowczo zamierzam nabyć torbę Twojego projektu!!
Maggie miłej pracki :)

I wszystkim pięknego, słonecznego, bezproblemowego dnia:))))

Anulek- trzymaj się w tym szpitalu- jesteśmy myślami z tobą. Dobrze, że masz łącze ze światem- czas szybciej zleci. Buziaki. A skoro mam taką motywację to kończę kawę i zabieram się do roboty.

Anulek mówisz i masz (mms). Gdyby nie wizyta w szpitalu to też bym Cię zapakowała na tylne siedzenie. Tym bardziej, że mieszkamy niedaleko siebie. Trzymam kciuki aby z szyjką było wsio ok i abyś jednak nadawała z domu.

akutan ja już miałam kończyć pracę 1 czerwca ale stwierdziłam,że zanudziłabym się w domu. więc planuję do końca czerwca:)

dominic oj jak ja bym chciała mieszkać niedaleko morza.. Miłego dnia:)

anulek trzymam kciuki:)

A moja przyjaciółka ma jutro zabieg czyszczenia macicy niestety..:-(

Straszne :(( moja koleżanka z dzieciństwa okazało się, że jest 10 tygodniu.
Raz już poroniła , w poniedziałek idzie na kontrolę, oby serduszko biło to będe może miała w końcu kogoś - kto będzie na podobny etapie życia jak ja..

akutan ja już miałam kończyć pracę 1 czerwca ale stwierdziłam,że zanudziłabym się w domu. więc planuję do końca czerwca:)

Tak Ci się tylko wydaje kochana !
Pamiętacie jak ja stękałam i jak przedłużałam?
A teraz?
Nigdy nie wrócę do pracy haahhahaha
Zleciało mi 3 tyg wolnego jak z bicza strzelił.. tak pstryk! i już.. i bardzo mi dobrze w domu, a nuda? Jaka nuda? Tu jest ciągle coś do roboty !

Bry dowcipnie !!! Niedługo jadziem do Torunia pozamykać sprawy z UMK :nerd:

reklama
Do góry