reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczynki :)
Ja już byłam nad wodą z moim jamnikiem. Kąpał się po raz pierwszy w większej wodzie niż kałuża :) a ja wystawiłam plecki do opalania :)))
Za niedługo zbieram się na działce posiedzieć :))

Akutan tak czytałam co tam piszecie i miałam się pytać co to jest ciutka :p hahaha to jest dopiero myślenie! posprzątać ciutkę :p hihi Słońca za dużo i od razu mózg zostawiam w domu :p

A wczoraj o 18 byłam już w łóżku! mi chyba tez było lepiej jak chodziłam do tej pracy i nie myslałam tyle!!!:p

reklama
Witajcie upalnie :-)
Szuszu wyrazy współczucia dla koleżanki, choc teraz to pewnie Jej tylko płacz ulge przyniesie :-( ale niech płacze, mi to pomogło.
Natomiast moja kolezanka urodziła 4 dni po terminie chłopca i tutaj wielki :szok: 61cm i 4800g, cóż za wielkolud, az zaczęłam sie martwic, bo mi lekarz powiedział, że będę miała tez duze dziecko, ale ja takiego wielkiego nie chce, chce takie do 3,5 kg :-) więc módlcie sie kochane moje za mnie.

Dzień dobry Sierpnióweczki:-)
Za oknem hica, kawa w łapce i podziwiam złapana wczoraj opaleniznę.
Zastanawiam się czy któraś w Was po przebudzeniu bolą stawy w dłoniach tzn przy zginaniu palców czy to też znowu jakieś moje dziwactwo?

witam się i ja :)
cały ranek nie mogłam się zalogować:no:bez forum jak bez ręki:)

Dominic mnie bolą, a jak dodatkowo spuchną palce to wtedy bolą bardzo, na szczęście po jakimś czasie przechodzi, pomaga też chłodna woda:)

Maggie ja też zaliczyłam wczoraj pierwszego grilla, mogłabym tak codziennie:)po całym dniu na powietrzu padłam wieczorem jak kawka:))

reklama
Czesc Wam dziewczyny mialam sie wczoraj odezwac ale zwyczajnie nie mialam kiedy... Ogolnie bardzo zle znosze upaly i modle sie zeby juz byl lpiec..
Anulek ciesze sie ze jednakw domku zaraz smigam poczytac :-)
Grillow mam juz za soba sporo ale jakos nie kreca mnie tak jak zawsze:p
Dominic Gabiczek ja pokic co to nie mam takich przypadlosci mnie boli bok w plecch ale to kontuzja sprzed roku i kregoslup....
Marcelina 3 mam kciuki za Twoja frend;-)
Bishopka :szok: podziwiam Twoja kolezanke .....
ja dzis juz chyba nie zajrze bo wiecie dzis swietujemy nasza 1 rocznice wiec do jutra kochane;-)

Do góry