reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A85 posciel zamawialam 120 x 90 do lozeczka 60x120 dzis mi przyjdzie ale taka niby pasuje do tych lozeczek ..KAZDY MA OBAWY ale nie ma co sie nakrecac co ma byc to bedzie zobaczymy:-)

reklama
a85-dasz radę kochana nic się nie przejmuj instynkt macierzyński taki Ci się włączy po porodzie ,że sama będziesz się później śmiała ze swoich obaw-będzie dobrze i myśl pozytywnie:-).Pościel do łóżeczka o takich rozmiarach kupuje się 120x90 ja taką też kupiłam a łóżeczko i wózek u mnie wybrane ale tez jeszcze nie kupiliśmy czekamy do końca czerwca .

Witam się i ja:-)
Melduje posłusznie, że ból w pośladku poszedł sobie gdzie pieprz rośnie. Ćwiczenia to jednak podstawa. Mam tyle rzeczy do zrobienia a taki leń sie u mnie uaktywnił, że nie wiem czy coś porobię:-)
Miłego dnia Kobietki oby hica nie była zbyt dokuczliwa;-)

Witam :-)
Ja się tak przyzwyczaiłam do tego bólu pośladka że nawet nie wiem kiedy sam przeszedł :sorry:
Miłego dnia życzę !

Witam się i ja- zaraz zrobię sobie pyszną kawusię INKĘ z mleczkiem wanilinowym- mniaaaaam.
A później kolejna wizyta na poczcie polskiej- juuupi:/ i lecę do męża do pracy na obiadek wspólny:)

ymm akatun- mnie dzis tez czeka wizyta na poczcie...ciekawe co mam do odbioru bo z treminem 7 dni. Sąd, policja, urzad skarbowy??
Mocno sie wypnij to moze ktos cie przepusci w kolejce:)

a85 w książce " w oczekiwaniu na dziecko" czytałam,że krwawienia z nosa czy dziąseł sa normalne, bo sa sluzówki przewrażliwione, czy coś takiego, więc jeśli to nie był krwotok, to oddychaj spokojnie.
Wczoraj byłam w mieście i kupiłam koszulę ciążową i szok, bo nie mierzyłam, a w domu xl okazała sie mała :zawstydzona/y: wiec wymieniłam na xxl może az tyle nie urosne, a i zamówiłam jeszcze jedną z takimi wycięciami po boku. Nie wiem czy sie przyda, ale co tam, jak szalec to szalec :-D Poza tym upal, upal i jeszcze raz upal.

Witam się i ja.. zaraz zabieram się za sprzątanie.. muszę coś robić bo ocipieje do tej 20 30 a wtedy mam wizytę.
Wściekłam się właśnie, bo wczoraj dodawałam aukcje do obserwowanych, wstaje rano, odpalam outlooka a tam, że kupiłeś aukcje.
Jakie kupiłeś? Jaja czy co? Przecież jest delikatna różnica pomiędzy dodawaniem do obserwowanych (kiedy sie tylko logujesz i nic wiecej) a kiedy klikasz kup teraz i jeszcze raz to potem potwierdzasz.
Jakim cudem sie pytam??????

Eh.. teraz muszę sprawdzić czy ten wkład do przewijaka w ogóle pasuje do mojego czy nie.. jak nie to dostane negatywa..trudno..

Marcelina czasami tak jest i nie wiem czy to ich wina czy nasz, ale ja tez tak kiedys mialam, jak zamawialam gacie poporodowe, kliknelam raz a wyszlo mi 3 razy 15 szt :szok: a chcialam tylko 5szt. Napisalam do sprzedawcy, ze to pomylka i ze rezygnuje, a ten mi odpisal, ze zwroci sie do allegro o zwrot prowizji. Tak tez zrobili, prowizja byla tylko 5 zl, ale nikt mnie do kosztow nie pociagnał :-) zawsze mozesz napisac do allegro, ze to byl blad.

reklama
Do góry