Hej dziewczyny
Witam jeszcze z łóżeczka
pogoda znowu się zepsuła i pada deszcz
Wczoraj obudziłam się o 1 w nocy z taką zgagą, że szok.. takiego napadu jeszcze nie miałam;/ na szczęście szklanka mleka pomogła i zasnęłam..
Ale na pocieszenie mąż zrobił dzisiaj tartę z truskawkami, malinami i jagodami :-) już nie mogę się doczekać kiedy to zjem ;P
W ogóle od rana zajadam się jagodami i malinami
nareszcie można je kupić !!
M.Lena,dziwnie, że każą Ci od razu decydować.. moim zdaniem to powinno być tak, że jak już nie czuję się na siłach, bóle są za mocne to wtedy się decyduję i oni powinni dać.. a tu pewnie muszą mieć anestezjologa wcześniej zaklepanego itd.. Powiem Ci, że fajnie jak u Ciebie w szpitalu jest taka możliwość
u nas chyba nie ma.. a czułabym się pewniej wiedząc, że w razie czego mogę skorzystać z takiej opcji..
Co do bóli to ja nie pomogę bo nie mam.. czasami mi tylko brzuch twardnieje.
Taka j.,kurczę ja właśnie też żadnych bóli, nic. A wolałabym już chyba je mieć i urodzić przed terminem niż później się męczyć i przenosić..
Miejmy nadzieję, że coś ruszy po tym skończonym 37 tygodniu ;P
Moja znajoma termin z USG miała niby na 10 czerwca bo takie duże dziecko, a początkowo mówili jej, że na 30tego.. czyli na dziś
wczoraj z nią pisałam i dalej nie urodziła.. więc też się biedna męczy, a mały w brzuchu jej daje popalić..
Żabila, to super, że wypad wam się udał
ja dzisiaj też nie muszę gotować bo idziemy do teściowej