reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Franek, mi też nogi puchną - lekarz zalecił smarowanie Lioton 1000. Jeszcze nie smarowałam, bo póki co na szczęście przestój w puchnięciu, bo głównie leżę teraz.
No i ze spaniem to mam dramat - kładę się koło 23 i do 2-3 nie mogę oka zmrużyć. Później znowu się rano dobudzić nie mogę:confused2:
No i zgaga - nigdy w życiu jej nie miałam, to się teraz przyplątała. Wczoraj kupiłam reni i jak by co, to będę ssać.

Co do ciuchów, dziś wygrzebałam sukienkę (w niej zdjęcie w wątku brzuszkowym) i powiem Wam, że jest super mimo, że nie ciążowa. Jest mi w niej optymalnie, jeśli chodzi o temperaturę.

Zaraz chyba zrobię pedicure, a później na balkon na leżak poczytać Greya;-)

reklama
Hej! Właśnie nikt sie nie odzywa, mnie dzisiaj lekko brzuszek bolał, ale przeszło, może to te skurcze braxtona, sama nie wiem. Dobrej nocy

No i ze spaniem to mam dramat - kładę się koło 23 i do 2-3 nie mogę oka zmrużyć. Później znowu się rano dobudzić nie mogę:confused2:
No i zgaga - nigdy w życiu jej nie miałam, to się teraz przyplątała.

U mnie ze spaniem dokladnie tak samo:baffled: Jesli chodzi o zgage to tez sie pszyplatala do mnie, ale poki co jest na tyle lekka, ze idzie wytrzymac i nic ssac nie musze.
Gratuluje rocznycy

Czesc
Agata taka byla piekna pogoda ze wszystkie sierpnioweczki na dworze siedzialy ;-)
My2013 by brzuszek nie pobolewal juz, co do skorczy to tez nie wiem czy sie u mnie zaczely, ale podejrzewam ze tam, bo brzuch twardnieje mi od dolu na chwilke a potem puszcza,
Agata Chrobek wspolczuje zgagi, mam nadzieje ze mnie nie nawiedzi, staram sie na kolacje tylko jogurt naturalny wciagac ;-)
Maciejkaa jak sie dzisiaj czujesz?

wlasnie jedziemy na komunie do chrzesniaczki meza do Lublina, pogoda sie popsula, mam nadzieje ze nie zmarzne...

milej niedzieli i duzo odpoczynku dziewczynki

Czesc

Agata Chrobek wspolczuje zgagi, mam nadzieje ze mnie nie nawiedzi, staram sie na kolacje tylko jogurt naturalny wciagac ;-)

Ja wlasnie po jogurtach i mleku najczesciej mam zgage, ale jem jogurty ze wzgledu na wapn i je bardzo lubie. Dzis sobie wymyslilam, ze rozdrobnie banana i zaleje jogurtem wisniowym, na taki oto deserek mam ochote;-)

reklama
Maciejkaa wspolczuje ci i trzymam kciuki zeby jak najszybciej sie polepszylo
Ja w piatek wybralam sie na glukoze, po wcisnieciu cytryny nawet szlo ale do polowy a pozniej juz z trudem i strasznie bylo goraco, ponad 30 stopni wiec ciezko bylo wytrzymac te 2 h ale dalam rade, wydaje mi sie ze wynik dobry ale nie mam kogo zapytac, na czczo mialam 80 a po 2 h 120. Badaniami nie jestem zachwycona, hemoglobina spadla ponizej normy, mam 11 a norma od 12 i mocz jest obojetny a taki chyba nie powinien byc. Szkoda ze wizyta dopiero za miesiac.

Do góry