reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
u nas dziś grill tylko elektryczny bo leje i zimno, a już się nastawiłam na duszonki:angry:
toska- zazdroszczę spokoju! a z drugiej strony, ja się z Antkiem nie rozstałam nigdy na więcej niż parę godzin i nawet sobie nie wyobrażam jak to będzie jak do szpitala pójdę....:-D

Witam w ponury i deszczowy majowy weekend ..
U nas cały czas pada.. wczoraj nawet przeszła burza..:baffled:
Agatko, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka :-) życzenia spóźnione ale jak najbardziej szczere ;-)
Zaczarowana, gratuluje III trymestru:-) ale ten czas leci..
Madziasek, ja też mam piegi.. w dzieciństwie się ich wstydziłam, ale teraz już się chyba przyzwyczaiłam :-p
Pandora, super, że dobrze przeszłaś glukozę:-) Dołączam do Ciebie, też wczoraj zrobiłam :-)

Muszę przyznać, że trochę się tej glukozy bałam ale u mnie na szczęście przeszła bez objawów.. do 1 godzinki trochę byłam senna a potem już luzik. Najgorsze to te siedzenie w przychodni przeszło 2 godzinki.. aaa no i miałam mieć 3 ukłucia, a miałam 5:szok: przy ostatnim podejściu dwa razy nie chciała lecieć krew.. dopiero za 3 razem pani dobrze wbiła się w żyłkę i poszło.. :-p

Jeżeli chodzi o rozstępy to mam od okresu dojrzewania na udach i biodrach.. niestety już białe więc nic z nimi nie zrobię :-( nowych jak na razie nie zauważyłam z czego się strasznie cieszę :-D

Przez tą pogodę od wczoraj przeczytałam już 400stron książki i chyba zaraz znowu się do niej zabiorę.. Czytałyście Greya ?:-p
Miłego wieczoru :-)

Majówka w tym roku zawiodła na całej linii nie ma co :baffled:
siedzimy całe dnie w domu i powoli nam odbija :nerd:

U nas przestało padać i zaliczyliśmy spacer. Dzieci "hodują" całe stado ślimaków na tarasie i ciągle chodzimy je oglądać ;)

basia- u no to współczuję tych kłuć, ja na szczęście tylko 2. No i racja najgorsze było to siedzenie... miałam plan żeby kilka sklepów odwiedzić ale pielęgniarki zabroniły:-D
kasia- grunt to dobra pasja:tak:
chrobek- przynajmniej zrobiliście coś pożytecznego, a ja cały weekend mam wrażenie że coś robię a efektu żadnego nie widać:-(

reklama
Moja glukoza też wyszła dobrze. Na czczo 76 a po 2h 117 :)
Ja miałam to szczęście że pani z laboratorium przyjechala do mnie do domu rano, pobrała krew na czczo, rozpuściłą mi glukoze, kazała wypić i za dwie godzinki podjechac do laboratorium na kolejne kłucie. Więc korzystając z tego, po wypiciu tego świństwa poszłam spać:-D

a co do pogody to lepiej nie mówić. Tak brzydko już dawno nie było. I ten nieustanny deszcz :/ Aż nie chce się nic robić. Tylko spać :-)

Do góry