reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Agata wszystkiego najlepszego, bądź szczęśliwa każdego dnia!

U mnie póki co rozstępów brak, ale mam podobnie jak Zenia - czasami mam wrażenie, że mi skórę na brzuchu rozsadzi. Dziewczyny,a jak wyglądają takie świeże rozstępy - sa bardziej malinowe czy białe?

A ja zrobiłam się w kropeczki - nigdy nie miałam pieprzyków, a teraz pojawiają się takie malutkie z dnia na dzień :))
Dobrego dnia!

Wpadam na chwilę... Agata, sto lat, sto lat i ...polewaj:-) oczywiście bezalkoholowo.. Wszystkiego najlepszego kochan, witaj w gronie trzydziestek.:-) U mnie na wojażach pochmurno i chłodno, a noce dość zimne, dzisiaj wieczorem wracamy, to już w domku Was nadrobię...Pozdrawiam wszystkie .. p.s. zaczęłam dziś 28 tydzień:szok::-)

chrobek zarąbiści są :-D

Agata wszystkiego najlepszego, bądź szczęśliwa każdego dnia!

U mnie póki co rozstępów brak, ale mam podobnie jak Zenia - czasami mam wrażenie, że mi skórę na brzuchu rozsadzi. Dziewczyny,a jak wyglądają takie świeże rozstępy - sa bardziej malinowe czy białe?

A ja zrobiłam się w kropeczki - nigdy nie miałam pieprzyków, a teraz pojawiają się takie malutkie z dnia na dzień :))
Dobrego dnia!

Malinowe są świeże
pieprzyków też mam mase nowych takich jasnych :-D ale czytałam, że są szanse że znikną po ciąży

zaczarowana to już 3ci trymestr pełną gębą :-)

Cześć Mamusie :)
ja urlopuję. Wczoraj wróciliśmy od moich rodziców i do poniedziałku u teściów.
Dziś pogoda nareszcie ładniejsza- wyszło nawet słoneczko.
Jasio szaleje w brzuchu :)

Jagoda - wszytskiego najlpeszego na nowej drodze życia, duuużo Miłości i cierpliwości :*

Agata - 100 lat i spełnienia najskrytszych marzeń!

Wpadam na chwilę... Agata, sto lat, sto lat i ...polewaj:-) oczywiście bezalkoholowo.. Wszystkiego najlepszego kochan, witaj w gronie trzydziestek.:-) U mnie na wojażach pochmurno i chłodno, a noce dość zimne, dzisiaj wieczorem wracamy, to już w domku Was nadrobię...Pozdrawiam wszystkie .. p.s. zaczęłam dziś 28 tydzień:szok::-)
Zaczarowana gratulacje wielkie, że to już 3 trymestr. U mnie znowu ciepełko ale to już ostatni pogodny dzień. My jesteśmy 30km od ełku więc Pisz w sumie nie tak daleko, ale ja się zawsze śmieję, że mamy tu mikroklimat:D
Miłego dnia Wam życzę, ja czekam na wieczór bo przyjedzie mój kochany małżonek:-D

Witajcie!!

Dzięki za wszystkie życzenia! Impreza się udała, ale padłam na mordkę później - goście poszli po 20 (bo to taka mała impreza rodzinna była), obejrzałam mecz i usnęłam później w około trzy sekundy:baffled:

U mnie dziś leje od rana - jest ciemno, jak wczesnym wieczorem. Ale w sumie lubię taką pogodę, jak nie muszę nigdzie iść;-)

Póki rozstępy są bordowe, czerwone, fioletowe lub malinowe, można coś z nimi zrobić domowymi sposobami. Znajoma masażystka polecała mi masować miejsca z rozstępami 3razy dziennie przez kilka minut okrężnymi ruchami. Bo jak rozstępy zrobią się białe, to same w domu już im nie zaradzimy, trzeba albo laserów, albo jakiś innych skomplikowanych aparatur i zabiegów.

U mnie od dobrego tygodnia nie ma pogody. Jest zimno szaro i co chwilę pada. Masakra !
Majówka do dup..

Rozstępy mi wyszły w 1 ciąży praktycznie pod sam jej koniec po obu str pepka ale tylko trochę.

Lewan - mi co rusz wychodzą jakieś pieprzyki

Zaczarowana - gratki 3 trymestru :-D

Agata - fajnie ze impreza udana :)

Witam się i ja.Agata spóźnione ale szczere życzenia dużo szczęścia,miłości i zdrowego pięknego maluszka!My już w miarę dom doprowadziliśmy do ładu,ale nadal czekamy na narożnik i póki co z salonie nie mamy na czym siedzieć.Niestety nie zaczęliśmy jeszcze ogrodu robić bo facet ziemi nam nie przywiózł...Pogoda nieciekawa więc w domu siedzimy.W niedzielę zjazd rodzinny mamy będziemy pokazywać naszego malucha na filmikach.Wogóle badanie 4d nie wyszło do końca bo maluśki zasłaniał twarz rączką na początku go doktor uchwycił ale później już się zasłonił i nie chciał się pokazać,więc doktor zamiast wziąć 280 zł za badanie wziął 200 zł bo nie do końca wszystko dało się zobaczyć.Jeśli chodzi o rozstępny to u mnie nie ma nowych,po Lence mam niewielkie na piersiach i po dwa na pośladkach,na brzuchu wogóle nie miałam,mam nadzieję że tak i teraz będzie.zaczarowana gratuluję wejścia w 3 trymestr,ale ten czas leci,za chwilę będziemy sobie doradzać co najlepszego na kolki.Miłego dnia mamusie!

reklama
Witam cieplutko :-D
Agata wszystkiego najlepszego, super ze impreza sie udala ;-)
Zaczarowana gratuluje :-D

troche sie poopalalam i jestem piegowata haha
a pieprzyki mam wszedzie i ciezko mi zauwazyc czy pojawil sie jakis nowy czy nie ;-)
hmmm rozstepy mam na prawej piersi, sa lekko fioletowe, smaruje je i masuje

milego dnia!

Do góry