reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Maciejka mi gin na ból gardła też zalecił tantum verde w aerozolu :)
a co do cery ehh u mnie też jakaś nijaka, sucha choć ciągle kremuje, ciągle jakieś wypryski a niby ma być chłopak :-p

reklama
Toska - a Ty co czujesz?? Dziewczynka czy chłopiec???

Dziewczynka:-)
i to nie dlatego, że tak strasznie chcę dziewczynkę, zawsze się śmiałam, że będę miała trzech chłopaków i nigdy nie marzyłam o córce, ale teraz naprawdę czuję, że to dziewczyna.
Najpóźniej w sierpniu zobaczę ile warta jest moja intuicja:-D

Maciejka pij dużo, wiem, wiem nie wyjedziesz z kibelka:-D, ale płyny pomagają pozbyć się wirusa. A na gardło mże płukanie, tylko nie pamiętam czy to solą czy sodą się płucze:sorry2:

Madziula - też mam taka nadzieję. Synkowi już mija pomału.

Izka - ja z synkiem miałam piękną cere a teraz porażka ..

Toska - i tak co chwilę latam do wc więc jaka to różnica hehe

AgaciaG84 super :-)

U mnie chyba chłopak będzie, wyglądam kwitnąco w ciąży.

Maciejka dużo zdrówka, życzę.

Co do nawilżaczy to moja siostra ma i wspominała, że lepiej kupić te z górnej półki.

Na sucha skore polecam olejek z migdalow :)

A na bol gardla oklad z tluczonego ziemńiora ;)
(Ugotowac ziemniaka, potluc, wlozyc w jakas szmatke lub apaszke i cieplym owinac gardlo) mozna ho pozniej w mikrofali podgrzac i znowu uzyc ;)

Zdrowia dziewuszki!

16477_534355103263412_702930241_n.jpg ^^ dla nas za pozno ale i tak dobry pomysl :D

ja juz nie wyrabiam z moja cera- sucha i tlusta na raz, w zyciu tyle pryszczy nie mialam i to takich z ktorymi nic nie mozna zrobic! twarz dekold i plecy - koszmar poprostu, piling troche usunal suchego naskorka ale 3dni pozniej, wszystko zaczyna sie od nowa
na w ciazy nie kwitne i nawet czasami ciesze sie ze musze zostac w domu ahah

IZA ja jestem fanka naturalnych kosmetykow ;) swoje plecy wyleczylam mydlem siarkowym...mozesz tam u siebie kupic??

a to lozeczko mega fajne :D sama posiadam takowe :D

IzaV, fajna promocja z tym łóżeczkiem ale tak jak napisałaś za późno :( To był kupon z jakieś gazety??

Dziewczyny myślicie, że jak będzie dziewczynka to cera się psuje a jak chłopiec to zostaje taka jak była? Myślicie, że ma to znaczenie.

reklama
Fibi86 ja także polecam nawilżacz powietrza jeśli masz sucho w domu. Nawilżacz i inhalator to u nas w domu niezbędniki przy kaszlach czy katarach. Jak wstawiam, któremuś z dzieciaków na noc do pokoju to od razu widzę, że mniej kaszlą:) a wieczorem przed snem inhalacje z soli fizjologicznej:)
Maciejkaa tantuum verde kup sobie koniecznie i możesz też płukać gardło ( może szałwią można?). Unikaj picia gorącego i zimnego najlepiej temp. pokojowa albo lekko ciepłe.

Do góry