reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Maciejka - musisz wyzdrowieć siłą woli ;-) Innego, skuteczniejszego leku w ciąży nie ma :-D

Agacia - gratki wizyty.

Eweli-ja też chyba więcej zachcianek przed ciążą. A teraz rzadko mnie na coś ochota łapie.
Bób uwielbiam, ale w ciąży już nie tykam. Jadłam ostatnio u mamy i myślałam, że mi po nim brzuch rozerwie. Jelita, kurka wodna, mi się w ciąży jakieś wrażliwe zrobiły i wolę ich na kolejną próbę nie wystawiać :-D

reklama
Dzien dobry!
Nie było dzisiaj neta w pracy...bosze jaki człowiek uzalezniony.....:cool2: ale za to ile roboty zrobilam:-p

Fibi, ja mam nawilżacz elektryczny i kupiłam go własnie do pokoju synka...a oc o chodzi z tym kamieniem i brudzeniem, bo nie bardzow iem co masz na myśli... U nas w domu jest bardzo suche powietrze, zwłaszcza jak grzejemy, więc teraz nie wyobrażam sobie życuia bez nawilżacza...

Agacia, super, że dzidzią oki:tak:

Maciejka na gardło tantum verde spray:tak:

Chrobek, na ból głowy apap, albo inny paracetamol:-) no i zaszalałaś z tym spaniem;-)

Agacia- gratuluje udanej wizyty :) Który to już tydzień ???
Eweli- ale mi smaka zrobiłaś na bób masakra, tylko boję się o wzdęcia bo ostatnio jak zjadłam fasolkę po bretońsku to mało mi jelit nie rozerwało :)
Maciejkaa - tak ja Ci wcześniej pisałam u mnie zaczęło się od grypy a następnie przeszło na krtań i internista oraz laryngolog powiedział, że najbezpieczniejszym lekiem dozwolonym dla kobiet w ciąży jest Tantum Verde w pastylkach lub aerozolu, syrop Drosetux. A najlepiej jak udasz się do lekarza, będziesz bardziej spokojna i może przepisze Ci jeszcze coś innego. Czym się teraz leczysz???

Madziula niczym bo ta z apteki mnie wystraszyła. Na katar otrivin bo ponoć można a mam ogromny-w ogóle oddychać nie mogę, poza tym to herbata z cytryną i miodem. A choroba jak widać się rozwija:-(

Maciejkaa chyba mnie zaraziłaś tym katarem:wściekła/y:;-) Od wczoraj mam zapchany nos. Spacer trochę pomógł i woda morska.

Byłam dzisiaj u znajomego, który jest bioenergoterapeutą i on twierdzi, że to dziewczyna :-D Przy chłopcach też dobrze typował, więc może jednak pani doktor się pomyliła:-).

Maciejkaa chyba mnie zaraziłaś tym katarem:wściekła/y:;-) Od wczoraj mam zapchany nos. Spacer trochę pomógł i woda morska.

Byłam dzisiaj u znajomego, który jest bioenergoterapeutą i on twierdzi, że to dziewczyna :-D Przy chłopcach też dobrze typował, więc może jednak pani doktor się pomyliła:-).

Przepraszam :-(
ja też mam cicha nadzieję na dziewczynkę bo cera mi się strasznie pogorszyla hihi

Loleczka - tak ludzie pisali w necie o tych nawilżaczach ale może jakieś trefne mieli :-) muszę sobie kupić jakiś bo się w nocy kiedyś uduszę!:baffled:

reklama
Maciejkaa - strasznie Ci się rozwija choroba, może lepiej skonsultuj się z internistą, żebyś nie dostała zapalenia krtani, strasznie Ci współczuję. Mi w aptece też odradzały różnego rodzaju leki ale laryngolog zapewnił mnie, że nic się nie stanie z dzidzią po Tantum Verde i syropie Drosetux, piłam dużo herbaty z lipy z ekstremalną ilością cytryny i kompletnie nigdzie nie wychodziłam. Mam nadzieję, że szybciutko Ci przejdzie :)
Toska - a Ty co czujesz?? Dziewczynka czy chłopiec???

Do góry