reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Margo25 super wieści, dobrze że wszystko w porządku, mnie dziś już na szczęście bóle przeszły, stwierdzam, że jestem za nerwowa i to wszystko przez to.
My dzisiaj w planie wojaże po sklepach i odwiedzinki u znajomych :-)
Miłego dnia dziewczynki

reklama
Hej :)
Straszenie boli mnie dziś głowa. Być może z niewyspania, może przez brak świeżego powietrza co z chorym synkiem w domu od 4dni, nie wiem.. ale aż mi się momentami niedobrze robi od tego bólu.
Czy mogę wziąć PANADOL ?
Tylko to mam w domu, a wiem że to czysty paracetamol więc chyba mogę co ?

Dzien dobry!

Ale dzis u nas zimno...:/ Tez planuje dzis wybrac sie na male zakupy, moze rozejrze sie za jakimis wygodniejszymi dzinsami;-)

Margo - gratuluje wizyty!

Marzycielka - moje bole tez od dwoch dnich sie nie pojawily, moze to faktycznie przedwizytowy stres... Choc jakos jestem pewna, ze wroca... Ale przynajmniej teraz wiem, ze z dzidzia wszystko w porzadku, a bole moga sie niestety pojawiac.

Maciejka - APAP, Panadol na bazie paracetamolu to leki ktore spokojnie mozesz brac w ciazy (wazne zeby nie mialy zadnych dodatkow jak np kofeina a niektore typu Ekstra maja)

Milego dnia!

Maciejkaa..panadol bez obaw :)

My też mieliśmy dziś w planach zakupy. Nastawiałam się na nie już od dłuższego czasu. Jako że jesteśmy na etapie przeprowadzki trzeba powybierać jakieś wanny, prysznice, kuchenki, zmywarki, kolory itd itp..tym bardziej, że już jesteśmy trochę do tyłu przez te moje odmiesięczne wymioty :-D No a dziś znów plan legł, bo od 7 siedzę nad kibelkiem z pawikiem :)

Dzięki Dziewczyny !

Wzięłam pół tabletki, może pomoże :-)

Ja jeszcze mieszczę się w jedną parę dżinsów a poza tym to getry dłuższy sweterek czy buzka i heja :-)

Margo - kochanie współczuję :-( gdybym tylko mogła pomóc .. a herbata z imbirem ?

Margo - wspolczuje, ze Ci nie odpuszcza. Mam nadzieje, ze drugi trymestr przyniesie ulge...
Ehh, to w takim razie mniej ekscytujace zakupy Cie czekaja;-)Zamierzacie sie przeprowadzic przed sierpniem?

Wczorajszy widok dzieciaczka mnie tak podbudował, że z tego biorę siły ;) ale ostatnio było już trochę lepiej więc się nie przerażam, że znów mnie dopadło ;)

Maciejkaa poranna herbata z imbirem wylądowała w kibelku ;)

Alitka zamierzaliśmy się przeprowadzić w kwietniu, ale przez te wymioty chyba skończy się na czerwcu ;) W każdym razie z takich naszych życiowo-czasowych obliczeń wynika, że do czerwca musimy się wyrobić.

Dzisiaj jeszcze mamy w planach urodziny szwagra, mam nadzieję się tam wybrać! :)

Margo ale to budujecie się czy kupiliście bo nie jestem w temacie ?
Eh to niedobrze.. ja nie wymiotowałam wcale więc nie umiem pomóc :-(

dzien dobry!!!

Ale mnie dzis glowa boli, wy tez mialyscie takie bole glowy??
Na dodatek dzis u nas malowanie jest wiec musze sie ulotnic z domu, bo smierdzi farba.
I obiadu tez nie ma, tzn mama gotuje czarnine, a ani ja, ani maz tego nie ruszymy, wiec obiad bedzie na miescie.

reklama
Maciejkaa na razie kupiliśmy :) i wszystko trzeba robić więc trochę wybierania jest a ja tu niczym warzywo siedzę na czterech literach ;)

Chrobek współczuję bólu głowy i zupy! U mnie na szczęście tylko dalsza rodzina jada takie rarytasy więc w rodzinnym domu nigdy nie miałam z tym problemu. Nie ma to jak ból głowy poprawić zapachem farby...bidulka.

Do góry